Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

olabilir canım bi alıp denemek lazım....
mekik için kullanışlı bir alete benziyor bence denemeye değer ama fiyatı ne .çok pahallı birşeye benzemiyor çok para verme cnm

hoşbulduk canım nasılsın? ne kaynatıyonuz bakalım :)

iyiyim canım sağol sen nasılsın

valla şimdilik birşey kaynatmıyoruz tatil dönüşü mahmur moddayız hepiciğimiz:)
biz seninle tanışmadık sanırım.
nerede yaşıyorsun evlimisin çalışıyor musun

olabilir canım bi alıp denemek lazım....
mekik için kullanışlı bir alete benziyor bence denemeye değer ama fiyatı ne .çok pahallı birşeye benzemiyor çok para verme cnm

en ucuz bunlar o yüzden iştee 20-40 tl arası , aslında mekik çekme aleti var bak şunlar var canım baya bir işe yarar çok güzel ama 70-90 tl arası pahalı birazzz

ohh ne güzel :) evet canım tanışmadık bu topiğe ilk defa yazıyorum:)
manisada yaşıyorum bekarım çalışıyorum bi kıskmet arıyorum dermişim :)

8-5 burdayım canım sürekli takip ediyorum konuları burası gözüme takıldı azcık okudum hoşuma gitti yaziyim dedim canm sen nerdensin evlimisin çalışıyomus neler yapıosun ?

hmm bunlarda güzelmiş ama o ilk gönderdiğin lastikli şeyde işe yarar gibi geliyor bana sonuçta amaç mekik çekmek değilmi .. uygun olanını al ve başla her akşam en az 20 ile başla zamanla 30 40 yükselirsin. eminim faydasını ilk haftadan itibaren görmeye başlarsın

öyle yapıcam artık önce küçükten başlıyım sonra yükselirim aletlere doğruuu ama nasıl üşeniyorum anlatamam uğraşamam gibi geliyooo

niye kimse yok bugün yaaa nerde bu millettt

iyi ettin canım
hoşgeldin ozaman aramıza
bende istanbulda yaşıyorum bekarım çalışıyorum. 2 yıllıkda bir ilişkim var 3. yılımıza gireli bir ay oluyor bakalım
topiğimiz aslında çok hareketlidir ama bu raalar böyle herkes bi telaşta çoğumuzda evlilik telaşında topiğimizde çok evlenen nişanlanan var o sebepten durgunuz bu aralar:)

öyle yapıcam artık önce küçükten başlıyım sonra yükselirim aletlere doğruuu ama nasıl üşeniyorum anlatamam uğraşamam gibi geliyooo

niye kimse yok bugün yaaa nerde bu millettt

offf her konuda olduğu gibi bu konudada olumsuz düşünüyorsun yineeeeeee.......................
sen başla ama olummlu düşünerek başla neticeyi gördükçe heveslenirsin gerisi gelir zaten kuzum

offf her konuda olduğu gibi bu konudada olumsuz düşünüyorsun yineeeeeee.......................
sen başla ama olummlu düşünerek başla neticeyi gördükçe heveslenirsin gerisi gelir zaten kuzum
ihihhii taam alıcam kuzummm , puff yemek yedim şiştim yinee halbuki çok az yemiştimmm
ne olmuş anlamadım :26::26:

aaa harbii niye pasif olmuşş ladyyy :44:

hoşbuldukkk canım
aman birşey yapmadık öyle duruyor sorunlar yerli yerince
siz nasılsınız en son barışmıştınız
döndü mü senin ki askeree

ayrısınız yani:26:

evet askerde şuan.

son 71 başka yok:124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…