Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hakkaten yaa niye böyleyimm :18: niye bir tek bana oluyo size de olsun kendi kendimi stresten bitirdim heeee

kızcağızım delimisinnnnnnnnnnnnnnnnnn.. bana böyle olmasın diyeceğine sizede olsun diyorsun bi acayipsin heee
bencede sen neden böylesin... her konuda bukadar olumsuz düşünme hayat güzel yaşamak güzel evlenmek güzel istedikten sonra herşey olurda zaten olumlu düşün kuzum olumlu. ortada birşey yokken bile bu şekilde düşünerek yok yere stres yaratıyorsun kendine yaaa

şaka baptım inşallah bakalımmm , hadi ben kaçtım görüşürüz kızlarrrrrrrr

hmm tamam ozaman ben içten dememiştim zaten ............. seneye evlen ozaman
bende seneye evleneceğim işalla sana 27de evlenmenin güzelliklerini anlatırım artık
yok be seneyede evlenmiyim hemen. 23ümde cahil cahil.
tamam sen bana 27.yaşın güzelliklerini anlatırken bende sana 23'ünde çıpçıtır tazeccik evliliğimi anlatırım

şakasına diyorumm yaa sende hep kızıyosun banaa

ahahaha. diyet ürünlerinin hepsini aldın zannettim bian ama sen daha kötüsünü yapmışsın diyette olan birinin çikolata puding neyine allasen

kızmıyorum ki, trip atıyorum

yoksa sende mi pasta istiyorsun. ama sen diyetlisin.
diyetlisin ne demekse. niyetlisin gibi

ya ama sen benim canımsın ki.
alınmadığını bildiğim için, sana nazım geçtiği için böyle yapıyorum ki been

bugün beni çok güldürdüüün

hmm evet doğru didin alınmıyorum ben ama sen bunu nereden biliyorsun kiiiii
ayrıcana adamına görede muamele yapıyorum ben çok yani sana alınmıyorum hani hadi iyisin

oh ya sen benle dalga geç ben seni güldüriiim ... bu ne dünya kardeşim

hehe.. bizde birkere çıkmaya başladığımızda 23 tükkkkk.. ama o askerden yeni gelmişti işi oturrtsun ev alsın vs derken bukadar bekledik işte maksat evlenince maddi problemler yaşamayalım kızııığğğmmm..
tamam bibiğim sen evlendiğinde borç ödemekle uğraşırkene biz o tatil senin bu tatil benim gezeriz işte napalım
hehe şaka bir yana hiçbirşeyin ne olacağı belli olmaz tabikisi ama biz herşeyi çok planlı yapmaya çalışıyoruz cınım o yüzdende gecikiyor işte böyle gecikmesi sorun değilde o arada yaşta geçiyor işte onu farketmiyoruz :)
ama ben pilatese başlayıncaaaa 40 yaşımada gelsem 30 gibi bir vücuda sahıp olucam işalla hiçte bırakmııcam sporu ki... hem niye ben kart muamelesi görüyorum çözemedim bu işi

Biliyorum pros bu yazdığımı görmeyecek ama onu özlediğimi belirtmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…