bana ara ara geliyrlar böyle. haftaya bişeyciğim kalmaz ama bu hafta yerlerde olur moralim :)anladım tatlımm o zaman gitmemen daha mantıklı tabi.. kurulu bir düzenin var sonuçta su anda yaşadıklarından dolayı böyle hissediyorsun inşallah bu düşüncelerinden biran önce kurtulursun canım.
sende iki arada bir deredesin kız ne onlarsız oluyo nede onlarlaolmaz ki
ama o 2 günün kötü geçeceğine dair şartlandırmışsın kendini.
tad almaya bak. anneciğinle gez,dolaşş.
kardeşin yok mu:44:
bende bu aralar anne-babamı kaybetmekten çok korkuyorum. başka şehirdeler. ama babamın yanına her gittiğimde son görüşümmüş gitmezsem pişman olurmuşum gibi hissediyorum. neden oldu bu bilmiyorum. babamla aram çok sıkı fıkı da değil ama sadece olması bende güven uyandırıyor. ama çok babacı değilim babamda çok benci değil zatenbenim aile ilişkim biraz değişik sanırım. dün akşam 1 saat ağladım o yüzden bugün pek kendi ailemden bahsedesim yok heralde. özellikle işyerinde hiç yok çünkü hemen gözlerim doluyor.
rahatlamak içinse defter kalem alıp baya yazdım dün akşam. hem hıçkırararak ağladım hemde deftere döktüm. sabahta kağıdı yırtıp attım. sanki bişeyler eksildi gibi hissettim ama olsun.. üstümde taşıyınca daha ağır oluyor yükü.
Birde alıntı bildirimleri cok saçma sapan olmuş yaf
bana ara ara geliyrlar böyle. haftaya bişeyciğim kalmaz ama bu hafta yerlerde olur moralim :)
aşağı tükürsen salak yukarı tükürsen bıyık modundayım. hiçbi türlü olmuyor
kendini tanıtmayan varmı acabaaaa?
aynen öyle. kk olmasa zaman mı geçerburaya üye olmadan önce sıkıcı biriydim işte günü haberleri okutarak öldürüyordum. şimdi burada stresimi atıp enerjik, makara biri oldum. her daim gülüyor yüzüm
anlaşamadık. zaten zar zor sürüne sürüne 2.5 yılı bitirebilmiştik ben bir dönem yurtdışına gittim falan öyle yani. çocuk yok. hep erteledim. işe başlayayım, özel sgortam dolsun, doğumgünü yaza gelsin derken say say 1 kere denemiştik son ay oda olmadı iyiki de olmamış.
bende sizi tanıyabilir miyim bu arada?
teşekkürler. genel müdürlükte olduğum için işim oldukça rahatç zaman zamn yoğun oluyorum o zmnda kapatır işimi yapar sonra bi an önce buraya gelirim yine
anneciğim gelmedi maalesefama o 2 günün kötü geçeceğine dair şartlandırmışsın kendini.
tad almaya bak. anneciğinle gez,dolaşş.
kardeşin yok mu:44:
tşk ederim.25 in buçuğu hoş olmuşhoşgeldin ozaman aramızaaaaa:)
bende 25,5 yaşındayım bankacı değilim ama bende bankada çalışıyorum ,istanbuldayım..
umarım toparlayabılmıssındır kendını .. aılenle mı yasıyorsun yalnız mı yasıyorsun
evet ya çok saçma bişey olmuş düzelsin bian önce yaaa:26:
püh sana birde topic sahi olacakkmerakımı mazur gör.
hangi topicde yazıyordun.
bu arada kendimi tanıtmadığmı farkettim
22 yaşında,muhasebeci,asker yareni, efendime söyliyim İzmitliyim
aynıyız ne güzel size de maşallah canımmm aminnnncanım allah nazarlardan saklasın inşallah..
Benimde 2 yıllık bir ilişkim var..
Kendi aramızda yüzük taktık o istedim dedi ama.
Su an şartlar yok para yok.. o da cüzi bir miktarda çalışıyor bende birikim lazım..
Birde askerdeken cok laf söz cıkar kaldıramam ailesini felan diye askerden gel öyle dedim..
O da dünden razı zaten ayak yaparmış bana sıpa
ohh kekaaa
burda zaman akıp geçiyor dimi.
senin paşaya diyecek tek bir söz bulamıyorum artık.
gızı soru yağmuruna tutma olum yavaş yavaş gel
heee bende G.M.deyim.
aynı bankadamıyız acaba
anneciğim gelmedi maalesefyurtdışında babanneyle kaldı. ablam var evli 2 çocuklu görüşüyoruz zaman zamn ve abim vr oda evli 3 çocuklu ama abim belçikada.
tşk ederim.25 in buçuğu hoş olmuşne iş yapıyorsun bankada?
yalnız yaşıyorum.
bencede ya yoksa valla isyan cıkacakkk
gız morince sen kendinden heç bahsetmedin bana al sana
püh sana birde topic sahi olacakk
hastalık şöyle var. babamın sürekli başı dönüyor ama sebebi bulunamadı 2 yıldır. ve gitmediği hastane kalmadı. benimde sebebi bulunamayan alerjilerim var. ailecek bizim hastalıklara tıp çare bulamıyorneden onları kaybedecekmiş gibi hissediyorsun.. bir hastalık falan var mı psikolojik mi cnm :26:
çocuk sahibi olmak isterim bu nedenle düşünürüm tabiki. ama şu aralar hiç o modda değilim tabi bu işler kader kısmet ne zmn nereden çıkacağı belli olmuyor. ama şu var ki; sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. gerçekten çok seçici olur ve zor evlenirim.düzelirsin düzelirsinn düşünme bakım bunları tekrar evlenmeyi düşünüyormusun peki daha cok gençsin..
Kendini tanıtmayan var mı bilmem ki topic sahibine soralım onu:86::86::86::86:
9-18 arası muhabbet topiğinde yazdım en çok. ama her topikte takılıyorum böylemerakımı mazur gör.
hangi topicde yazıyordun.
bu arada kendimi tanıtmadığmı farkettim
22 yaşında,muhasebeci,asker yareni, efendime söyliyim İzmitliyim
evet tesadüfen tanıştık severek evlendik. ve severek ayrıldık diyebilirim. çünkü hala seviyoruz ama saygı bitince hiçbir şekilde yürümüyor.severek mi evlenmiştiniz acaba :26:
şişlide bizim banka seninkiheee bende G.M.deyim.
aynı bankadamıyız acaba
hastalık şöyle var. babamın sürekli başı dönüyor ama sebebi bulunamadı 2 yıldır. ve gitmediği hastalık kalmadı. benimde sebebi bulunamayan alerjilerim var. ailecek bizim hastalıklara tıp çare bulamıyor
çocuk sahibi olmak isterim bu nedenle düşünürüm tabiki. ama şu aralar hiç o modda değilim tabi bu işler kader kısmet ne zmn nereden çıkacağı belli olmuyor. ama şu var ki; sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. gerçekten çok seçici olur ve zor evlenirim.
9-18 arası muhabbet topiğinde yazdım en çok. ama her topikte takılıyorum böyleyeni insanlar tanımak güzel oluyor.
evet tesadüfen tanıştık severek evlendik. ve severek ayrıldık diyebilirim. çünkü hala seviyoruz ama saygı bitince hiçbir şekilde yürümüyor.
şişlide bizim banka seninki
ohh yoruldum cevaplarken
aynıyız ne güzel size de maşallah canımmm aminnnn
bizde kendi aramızda yüzük taktık zaten onun ailesi ve benimde babam hariç annemler falan biliyorrokul ve iş durumlarını bekliyoruz bizde canım herkesin beklediği bir şey var iştee
bende bulamıyorum boşver emennwhtsapı terketti benim yüzümden girmiyo kız hahah
bendeki bu meraklılığı napcaazzz
cadıııııııııııııııııııııııııııııııııı
hastalık şöyle var. babamın sürekli başı dönüyor ama sebebi bulunamadı 2 yıldır. ve gitmediği hastalık kalmadı. benimde sebebi bulunamayan alerjilerim var. ailecek bizim hastalıklara tıp çare bulamıyor
çocuk sahibi olmak isterim bu nedenle düşünürüm tabiki. ama şu aralar hiç o modda değilim tabi bu işler kader kısmet ne zmn nereden çıkacağı belli olmuyor. ama şu var ki; sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. gerçekten çok seçici olur ve zor evlenirim.
9-18 arası muhabbet topiğinde yazdım en çok. ama her topikte takılıyorum böyleyeni insanlar tanımak güzel oluyor.
evet tesadüfen tanıştık severek evlendik. ve severek ayrıldık diyebilirim. çünkü hala seviyoruz ama saygı bitince hiçbir şekilde yürümüyor.
şişlide bizim banka seninki
ohh yoruldum cevaplarken
anneciğim gelmedi maalesefyurtdışında babanneyle kaldı. ablam var evli 2 çocuklu görüşüyoruz zaman zamn ve abim vr oda evli 3 çocuklu ama abim belçikada.
tşk ederim.25 in buçuğu hoş olmuşne iş yapıyorsun bankada?
yalnız yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?