Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bana ara ara geliyrlar böyle. haftaya bişeyciğim kalmaz ama bu hafta yerlerde olur moralim :)
aşağı tükürsen salak yukarı tükürsen bıyık modundayım. hiçbi türlü olmuyor

kendini tanıtmayan varmı acabaaaa?

neden onları kaybedecekmiş gibi hissediyorsun.. bir hastalık falan var mı psikolojik mi cnm :26:

düzelirsin düzelirsinn düşünme bakım bunları tekrar evlenmeyi düşünüyormusun peki daha cok gençsin..
Kendini tanıtmayan var mı bilmem ki topic sahibine soralım onu:86::86::86::86:

merakımı mazur gör.

hangi topicde yazıyordun.

bu arada kendimi tanıtmadığmı farkettim

22 yaşında,muhasebeci,asker yareni, efendime söyliyim İzmitliyim

severek mi evlenmiştiniz acaba :26:

ama o 2 günün kötü geçeceğine dair şartlandırmışsın kendini.
tad almaya bak. anneciğinle gez,dolaşş.
kardeşin yok mu:44:
anneciğim gelmedi maalesef yurtdışında babanneyle kaldı. ablam var evli 2 çocuklu görüşüyoruz zaman zamn ve abim vr oda evli 3 çocuklu ama abim belçikada.
tşk ederim.25 in buçuğu hoş olmuş ne iş yapıyorsun bankada?
yalnız yaşıyorum.

evet ya çok saçma bişey olmuş düzelsin bian önce yaaa:26:

bencede ya yoksa valla isyan cıkacakkk
gız morince sen kendinden heç bahsetmedin bana al sana

merakımı mazur gör.

püh sana birde topic sahi olacakk

aynıyız ne güzel size de maşallah canımmm aminnnn
bizde kendi aramızda yüzük taktık zaten onun ailesi ve benimde babam hariç annemler falan biliyorr okul ve iş durumlarını bekliyoruz bizde canım herkesin beklediği bir şey var iştee

ohh kekaaa

burda zaman akıp geçiyor dimi.

senin paşaya diyecek tek bir söz bulamıyorum artık.

bende bulamıyorum boşver emenn whtsapı terketti benim yüzümden girmiyo kız hahah

oyy siz çok dağınıkmışsınız

maaşallah, düzenin var, kendi paranı kazanıyorsun, tekrar evlenirsin

neden onları kaybedecekmiş gibi hissediyorsun.. bir hastalık falan var mı psikolojik mi cnm :26:
hastalık şöyle var. babamın sürekli başı dönüyor ama sebebi bulunamadı 2 yıldır. ve gitmediği hastane kalmadı. benimde sebebi bulunamayan alerjilerim var. ailecek bizim hastalıklara tıp çare bulamıyor
düzelirsin düzelirsinn düşünme bakım bunları tekrar evlenmeyi düşünüyormusun peki daha cok gençsin..
Kendini tanıtmayan var mı bilmem ki topic sahibine soralım onu:86::86::86::86:
çocuk sahibi olmak isterim bu nedenle düşünürüm tabiki. ama şu aralar hiç o modda değilim tabi bu işler kader kısmet ne zmn nereden çıkacağı belli olmuyor. ama şu var ki; sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. gerçekten çok seçici olur ve zor evlenirim.
merakımı mazur gör.
9-18 arası muhabbet topiğinde yazdım en çok. ama her topikte takılıyorum böyle yeni insanlar tanımak güzel oluyor.
severek mi evlenmiştiniz acaba :26:
evet tesadüfen tanıştık severek evlendik. ve severek ayrıldık diyebilirim. çünkü hala seviyoruz ama saygı bitince hiçbir şekilde yürümüyor.
heee bende G.M.deyim.
aynı bankadamıyız acaba
şişlide bizim banka seninki

ohh yoruldum cevaplarken

Son düzenleme:

cv de bile bu kadar soru sormuyorlar

seni tanımak içindi

aynen balım balla de sene hemenhemen aynıyız gız maşallah diii

bendeki bu meraklılığı napcaazzz

bilmiyorum kanka bence seni öldürelim yine cok kötüyüm dimi

cadıııııııııııııııııııııııııııııııııı

Hayırlısı olsun tatlım hakkında valla insan yoruluyor ya laf yetiştirecem diiiiiii

evet adım adım 26 ya doğru gidiyorum :18::18::18: .. yaşlanmamak hep genç kalmak için spora başladım bi bunalım geldi bana bu aralar :18:

ben genel mdüürlükte Genel Müdür Yardımcısı asistanıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…