hoşbuldumm
iyilikk
içimde salak bi neşe var bugün
senden nberr
bende aynı şkeilde. bende son sınıftayım bi yıl kayıt yaptırıp bi yaptırmadım fln o yüzden kaldı hep. aslında geçen yıl bitecekti ama tam boşanma zamanıma denk geldi sınavlar giremedim. 2. ler den ise ortalamam tutmadı ve koşullu geçerdi bende maalesef kaldım..
bu yıl bitecek inşallah. marmara ünv benim 2006 mezunuyım.
ahahaha
günaydınnlarr
off çok zor. bende bahçelievlerde oturuyorum o bile zor geliyor. işyeri karşıya taşınsa ya evi de taşırım yada iş değiştirirm heralde.
heralde tanıt yaniğğğğğğğğğğğğğ
sadece sevgilin varmış 2 yıllık onu biliyrum gerisini annatttttttttttttt
kalmadım kiğğ evlencem bennnnnn senide göreceğiz bakalım sevgi kelebeğiiiiiiaskerlikti iş kurmaydı maddi durumu toparlamadyı derken öyle kolay diiiğl evlilik.
amin nazar değmesin inşallahhhh sevdiceğimle bana
almaz mıyım. aldım tabiiki ama işte evleneceğiz diye gözleri kör, kulakları sağır oluyor insanın. e bide akşam farklı yerlerdesiniz eve dağılıyorsunuz ertesi gün özlemişsiniz birbirinizi hemen olay kapanıveriyor. ama evliyken öyle olmuyor. eğer evlenmeyi düşünüsem kesinlikle benimle 1 kere bile kavga etmeyeck biriyle olmalı..
verdim ya len..
hemmmmmmmmm benim değerli incilerimi dökecek insanı ben naaparım biliyn muuğğğğğğğğğğğğğğ
içim sıkıldıı
noldu kızz:44::44:içim sıkıldıı
ben neden bana yazılanları sonradan görüyom ya
doğru diyon bebegim ben zaten şakasına dedim..
Maşallah
çalışıyorum canımm işte hayatım kısaca büleannemle yaşıyorum
napan hı napan napan gel sene hadi hadiiii
niye boncuğummm:26::26::26:
noldu kızz:44::44:
ay bilmiyorum, daraldım bi.
çok sıcak..
klimayı açıyorum üşüyorum,kapatıyorum yanıyorum
bende yüksek linsans düşünüyrum zamn zamn ama sonra diyorumki aöf yi bile kafam kaldırmıyor hiç uğraşamam okulla falan. daha da okul hayatım biter hiçbişeye elimi sürmem artık. ama bişeyler yapmak istersem çeşitli yabancı dilleri öğrenmek isterim bn. boşa okul okuyamam.bende 2007 mezunuyum trakya ünw. peş peşe yaşamışız :)
bende geneç sene mezun olacaktım ama harcı yatırmayı unutmuşum akıllı kafam :26:.. tamamen saflığımdan bir yıl uzattım işletmeyi. bu yıl bitirirsem inşallah seneyede ilahiyata başlamayı düşünüyorum. belki ileride 40lı yaşlarda öğretmenlik yaparım diye elimde bulunsun diiploması diyorum inşallahokumak güzel yaaa.
inşallah olursun. belediyedekiler kadrolu oldu bak. sende girersen süper olur. bende esenlerde oturuyordum öncesinde günde 4.5 saat süyüyordu yok. şu anda çok memnunum meyseki 1.30-2 saati geçmiyor. istanbul trafiği için rekor gibiya işte ben devlet bankasındayım birde inşallah kasımda kadrolu olacağım
yoksa bende iş değiştirmeyi çok düşündüm ama işte devlet memuru olmak için dayanıyorum:26:
cidden çok zor ama işte yorulmuyorum yolda yorulduğum kadar...
bu arada bende bahçelievlere çok yakın biryerde oturuyorum
canım kafanı bulandırmak istemem. ama en güzel cicim ayı sevgiliyken olan. evlendikten sonra ev işleri ayrı, yemek muhabbeti ayrı, senin ailen, onun ailesi gitmek zıorundasınız kendinize zor yetişeceksiniz. kalan zamanlarda da birbirinizi yerseniz hiç şaşmaz. kavgaları anlaşmazlıkları asgariye indirmek şart ama üstünü örterek değil fikirleri değştirerek..ya ciddimisin sen :26:
ama ama biz çok kavga ediyoruz:26:
yani bayağıdır çok iyiyiz ama zamanında çok kavga ettik birkaçdefa saygıda koptu gitti bizde.işte ben hala onun üzüntüsünü atamadım ya uff. onları bende sinyal olarak algılıyorum aslında ama birde işte çok sevince evlenince olmaz diyorum hep.şuanda bile biraz daha toparladık gibi arıtk ama bakalım kısmet ya
ebru şallı styla
ahaha
valla gördün tipimi kuzum şekilden şekle giriyor birde üstüne gülme krizlerine giriyoruz ... müthiş stres atıyorum ki ben yaaa melek gibiyim:130::118:
bende yüksek linsans düşünüyrum zamn zamn ama sonra diyorumki aöf yi bile kafam kaldırmıyor hiç uğraşamam okulla falan. daha da okul hayatım biter hiçbişeye elimi sürmem artık. ama bişeyler yapmak istersem çeşitli yabancı dilleri öğrenmek isterim bn. boşa okul okuyamam.
inşallah olursun. belediyedekiler kadrolu oldu bak. sende girersen süper olur. bende esenlerde oturuyordum öncesinde günde 4.5 saat süyüyordu yok. şu anda çok memnunum meyseki 1.30-2 saati geçmiyor. istanbul trafiği için rekor gibi
canım kafanı bulandırmak istemem. ama en güzel cicim ayı sevgiliyken olan. evlendikten sonra ev işleri ayrı, yemek muhabbeti ayrı, senin ailen, onun ailesi gitmek zıorundasınız kendinize zor yetişeceksiniz. kalan zamanlarda da birbirinizi yerseniz hiç şaşmaz. kavgaları anlaşmazlıkları asgariye indirmek şart ama üstünü örterek değil fikirleri değştirerek..
bayıldım o fotoğrafa
bi an ebru şallı sandım, o ne zayıflıkkk oooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?