cv de bile bu kadar soru sormuyorlar
seni tanımak içindi
evet adım adım 26 ya doğru gidiyorum :18::18::18: .. yaşlanmamak hep genç kalmak için spora başladım bi bunalım geldi bana bu aralar :18:
ben genel mdüürlükte Genel Müdür Yardımcısı asistanıyım..
bencede ya yoksa valla isyan cıkacakkk
gız morince sen kendinden heç bahsetmedin bana al sana
püh sana birde topic sahi olacakk
evet adım adım 26 ya doğru gidiyorum :18::18::18: .. yaşlanmamak hep genç kalmak için spora başladım bi bunalım geldi bana bu aralar :18:
aynıyız ne güzel size de maşallah canımmm aminnnn
bizde kendi aramızda yüzük taktık zaten onun ailesi ve benimde babam hariç annemler falan biliyorrokul ve iş durumlarını bekliyoruz bizde canım herkesin beklediği bir şey var iştee
bende bulamıyorum boşver emennwhtsapı terketti benim yüzümden girmiyo kız hahah
ya dimi bende onu soracağım da emin olamadım ayıp olmasın diyede soramadım
biz tanışmadık mı ki
ben 25,5 yaşındayım ist yaşıyorum bankada çalışıyorum 2,5 yıllık bi ilişkim var yakın zamanda nişan düşünüyouz inşallahhhhh. musmutluyum şu sıralar tatilden yeni geldim stressiz huzurlu bi insanım bu aralar :82::118:
recep ivedik in bi repliği varrr
- asistanıyığmmmmmmmmmmmm
bkz:
Recep ivedik 3 Psikolog Sahnesi | İzlesene.com Video
merak ettim şimdi ama maalesef bizde video açılmıyor. yassağğğ
hastalık şöyle var. babamın sürekli başı dönüyor ama sebebi bulunamadı 2 yıldır. ve gitmediği hastane kalmadı. benimde sebebi bulunamayan alerjilerim var. ailecek bizim hastalıklara tıp çare bulamıyor
çocuk sahibi olmak isterim bu nedenle düşünürüm tabiki. ama şu aralar hiç o modda değilim tabi bu işler kader kısmet ne zmn nereden çıkacağı belli olmuyor. ama şu var ki; sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. gerçekten çok seçici olur ve zor evlenirim.
9-18 arası muhabbet topiğinde yazdım en çok. ama her topikte takılıyorum böyleyeni insanlar tanımak güzel oluyor.
evet tesadüfen tanıştık severek evlendik. ve severek ayrıldık diyebilirim. çünkü hala seviyoruz ama saygı bitince hiçbir şekilde yürümüyor.
şişlide bizim banka seninki
ohh yoruldum cevaplarken
Gızlar benim diz kapaklarım karardı biliyonuz mukap kara tümü değilde böyle ortası niye böyle oldu sizdece var mı çözümü var mı
Ulen mor inci bak senin incilerin dökerim cevap ver baha
nasıl yani:44:
niye karasın ki durup dururken, cildiyeye gitsene
senin incilerin dökecemm
dururp dururken deil yavaş yavaş
Dirseklerde Kararma Nedenleri ve Çözüm Önerileri | OnikiBilgi.Com böyle birşey ama tam da değilgidemem canım işimden izin alamam hafta içi
aa bende asistanım :) ama kısaca bankacı diyorum. şimdi anlatmaya uğraşta dur :) ne mezunusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?