Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bencede ya yoksa valla isyan cıkacakkk
gız morince sen kendinden heç bahsetmedin bana al sana

püh sana birde topic sahi olacakk

ya dimi bende onu soracağım da emin olamadım ayıp olmasın diyede soramadım
biz tanışmadık mı ki

ben 25,5 yaşındayım ist yaşıyorum bankada çalışıyorum 2,5 yıllık bi ilişkim var yakın zamanda nişan düşünüyouz inşallahhhhh. musmutluyum şu sıralar tatilden yeni geldim stressiz huzurlu bi insanım bu aralar :82::118:

aa bende asistanım :) ama kısaca bankacı diyorum. şimdi anlatmaya uğraşta dur :) ne mezunusun?

terketmemiştir engellemiştir o
çakaaaaalllll

tanışmadık tabiiiAma artık tanışıyokk
anüü daha evlenmedin mi gızz niye gız bak doğru söyle evde kaldın demiii
Nazar değmesi balımmSen beni biliyon mu tanıtım mı kendimi

morincim bizim bankada değilsin ama eminim. çünkü bizim bankada en küçük asistan benim sen benden de küçüksün kesin başka bankadasın

hmm anladım allah şifa versin sebebi bilinemeyen hastalıklarınıza inşallahhhh:26:... ama baş dönmesinin sebebini nasıl bulamazlar yaaa hani tıpp çooooğk ilerlemişti noluyorrr
bencede çok gençsin neredeyse aynı yaşlardayız tekrar evlenmelsini doğru zamanda ve doğru kişi ile
iyi ediyorsun bende arada başka topiklerde dolanıyorum ama bu topik başka tabi buraya ait hissediyorum kndmi

bizim banka anadolu yakasında.. finans merkezi yakınlarındayız yakında hepimiz aynı yerde olacağız zaten

severek ayrılık deme deme yaaaaa.......

saygı gerçekten çok önemli ama tekrar kazanılamazmıydı ki arada sevgi varken

Gızlar benim diz kapaklarım karardı biliyonuz mu kap kara tümü değilde böyle ortası niye böyle oldu sizdece var mı çözümü var mı

aa bende asistanım :) ama kısaca bankacı diyorum. şimdi anlatmaya uğraşta dur :) ne mezunusun?

hadi yaaaa
bende bazen kısaca bankacı diyorum ama diiiiğğğlim işte :26:

ben büro yönetimi ve yönetici asist mezunuyum zaten ama işletmeye tamamlıyorum bu sene son sınıftayım :82:

sen ne mezunusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…