hadi yaa vallamı diyon
ah ya birde sıkılaşsam hiçbir eksiğim kalmayacak inşallah
şu mekik aletinide almak istiyorum ama nasıl o ya sendeki nasıl kullanabiliyormusun çok zor mu
dün pilates topu ile bayağı çektim mekik ama topla çok zor belki mekik aleti alsam dahamı rahat olur acep diyorum
ben yaparım yaaa okuycam inşallah bakalım.. bende bankanın dış ticaret bölümündeyim baya söktüm ingilizceyi ve arapçayı buradaama bana yetebilecek kadar daha fazlasınıda çok isterim ama bende onu yapamam diye korkumdan hiç başlamıyorum bile. dil öğrenmek bana çok zor geliyor ya
aynen yaa bizde bekliyoruz bakalım bankada bikaç ark oldu bizde umutlandık hepimiz ama bekliyoruz işte benım kaısmda2 yıl doluyor 2 yıl dolunca olacak dediler. heyecanla bekliyorum işte:18:
aynen ya nefret ediyorum artık trafikten 5 dklık yolu 45 dkda geçiyoruz yaa sadece köprü yaa sadece köprü boş hali ile 1 dk sürmüyor köprüyü geçmek ama biz 45 dkda geçiyoruz köprüyü
ya yok sana kalmaz ettiğimiz kavgalardan benım kafam yeterince bulandı zaten.şimdi toparlıyoruz gibi işte tek umudum bu umarım böyle devame der çünkü saygımız birkere daha bozulursa bu ilişkiyi tekrar başlatmaycağız sözümüz var.ikimizde nefret ediyoruz saygısızlıktan ama işte çok coşuk KARŞILIKLI olarak bozduk saygıyı.... inşallah birdaha yaşamayız
evet biz zamanında hatayı hep üstünü örterek yaptık zaten.. artık konuşuyoruz tartışıyoruz çok şükür
bilmiyorumkiğğğ
hem geç görüyorsun hemde çemkiriyorsun
istanbulda mısın sen bakim
eylül nereye kayboldu bu arada:26:
ay bilmiyorum, daraldım bi.
çok sıcak..
klimayı açıyorum üşüyorum,kapatıyorum yanıyorum
yaa kızlarr
telefonumu dün gece yatmadan sarj ettim tam dolunca çıkardım
bugün sabah batarya zayıf diyo :26:
yaa kızlarr
telefonumu dün gece yatmadan sarj ettim tam dolunca çıkardım
bugün sabah batarya zayıf diyo :26:
bataryan uf olmuşş
bataryan uf olmuşş
bebem napım patron geldi ortalık karıştısorunlu biri var onunla ugraştık
yok konyalımm ben gızmmmmm
manyakkk bu gız ya
bataryan bozlmuşş
ben çok gembelim,üşeniyorum,zor geliyor,spor bna göre değil
sen çok azimlisin , istedğin vcuda sahp olcaksın
yaa sağlam yeri kalmadı bu telefonun
kızlar yeni bir dava geldi biracaip olduım ya..
İki kardeş var anneleri ölmüş evler var tarlalar var.. ama kardeşlerden birisi diğerini kandırarak imzalarla malın hepsine konmuş yazık adama üzüldüm ya.. içim bi garip oldu:26::26: ne insanlar var ya:26::26:
ben teftişteyim. bankada arapça nasıl oluyor ki anlamadım ama. bizim arap bankası ama hiç arapça bişey yok. bana okumak zor dil öğrenmek kolay geliyor. 2 yeni btti benimde 3ten gün aldım çok şükür.
ilişkin içinda hakkında hayırlısı olsun. bazen evlilik dindiriyor suları ama ya öyle olmazsa. kısmet işte.. ne olacağını bilemiyor insan hiçbir zamn. sen nerede oturuyorsun?
bebem napım patron geldi ortalık karıştısorunlu biri var onunla ugraştık
yok konyalımm ben gızmmmmm
manyakkk bu gız ya
bataryan bozlmuşş
yorumsuz..
Allah ıslah etsin
kızlar yeni bir dava geldi biracaip olduım ya..
İki kardeş var anneleri ölmüş evler var tarlalar var.. ama kardeşlerden birisi diğerini kandırarak imzalarla malın hepsine konmuş yazık adama üzüldüm ya.. içim bi garip oldu:26::26: ne insanlar var ya:26::26:
anüü ağlama kız değiştirirsin paran olunca:26::26::26: benim telefonumda öylle
aynen öyle boncumm ne hayatlar var..
Yazık adam agladı ya.. içim gittii
Yatacak yerleri yok öyle insanların
halimize şükür edelim valla
Sende daraldım diyip durma bir çarparım görürsün gününü
hee ne iş yapıyorsun sen . sorunlu müşteri neye geliyor
kardeşine bile güvenemeyeksen ne yapacaksın yaaaaa:26:
allah ıslah etsin yazık
mendil accam caminin önüne
ablamı özledim la:26:
bi dönüyorum yatağı boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?