hmm anladım allah şifa versin sebebi bilinemeyen hastalıklarınıza inşallahhhh:26:... ama baş dönmesinin sebebini nasıl bulamazlar yaaa hani tıpp çooooğk ilerlemişti noluyorrr
bencede çok gençsin neredeyse aynı yaşlardayız tekrar evlenmelsini doğru zamanda ve doğru kişi ile
iyi ediyorsun bende arada başka topiklerde dolanıyorum ama bu topik başka tabi buraya ait hissediyorum kndmi
bizim banka anadolu yakasında.. finans merkezi yakınlarındayız yakında hepimiz aynı yerde olacağız zaten
severek ayrılık deme deme yaaaaa.......
saygı gerçekten çok önemli ama tekrar kazanılamazmıydı ki arada sevgi varken
tanışmadık tabiiiAma artık tanışıyokk
anüü daha evlenmedin mi gızz niye gız bak doğru söyle evde kaldın demiii
Nazar değmesi balımmSen beni biliyon mu tanıtım mı kendimi
recep ivedik in bi repliği varrr
- asistanıyığmmmmmmmmmmmm
bkz:
Recep ivedik 3 Psikolog Sahnesi | İzlesene.com Video
hem yazdığımı okuma hem çemkir........
hastanede yıllamıcaksın yahu
randevu saatinde gidersin, Allah korusun önmli bişeyse?
hastalık ihmale gelmez
hadi yaaaa
bende bazen kısaca bankacı diyorum ama diiiiğğğlim işte :26:
ben büro yönetimi ve yönetici asist mezunuyum zaten ama işletmeye tamamlıyorum bu sene son sınıftayım :82:
sen ne mezunusun....
morincim bizim bankada değilsin ama eminim. çünkü bizim bankada en küçük asistan benimsen benden de küçüksün kesin başka bankadasın
yeni okudumm gız bagırma bana
canım internette nedenleri yazıyo işte ya bakalım bi tarifleri deneyeceğim önce:26::26:
hastanede yıllamıcaksın yahu
randevu saatinde gidersin, Allah korusun önmli bişeyse?
hastalık ihmale gelmez
sen bi ara salyangoz kremi kullanıyordun nolduu
artık kullanmıyom taham mı o sümük kremini
tşkler. tıp bizim için bir ilerleme kaydedemedi maalesef. her dr başka bi sebeple ameliyat diyor ayrıca ama biri vertigodan, biri beyinden, biri boyun fıtığından uzuyor gidiyor :)
biz taşınmayı düşünmüyoruz ama. salı günü yemekteydik ik gmy si ile taşınma gbi bir planımız yok dedi
saygı olmadan sevgi hiçbi işe yaramıyor. bir daha olmasının mümkünatı yok. ben yapamam seviyesiz bir ilişki ile..
iiiiiivvvvvreeeennnçç
hehe
yok zaten ben şişlide değilim kuzum anadolu yakansında bizim işyeri
ama evim avrupa yakasında. çok çekiyorum yoldan çok
hoşbuldummhoşgeldin aşıııkkk
naber?
hahaha
ozaman siz kendi kendinizin doktoru olun iyi bakın kendinizeeeee
aaa bütün bankaların genel müdürlüğü buradaki finans merkezine gelecek diye duymuştum ben :44:
doğru söylüyorsun.. benimde en büyük korkum o biliyormusun. çok çok seviyoruz ama birkaçdefa saygıyı bozduk kavga ederken birbirimize karşı. şimdi söz verdik düzeldik ama benim içimde kaldı hep ya evlenince saygımız giderse ya seviyesizleşirse ilişkimiz diye hep bi korku var içimde o sebepten soruyorum:18::18:
mesela evlenmeden önce hiç böyle bikaçdefa saygının gittiği tartışmalar yaşadınızmı. sinayllerini aldın mı hiç saygısızlık olacağının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?