- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
he vereceği cevap fix
aşkım senin üstünde göreceğim günü iple çekiyorummmmmmm:26:
ne ipmiş arkadaş çek çek yaklaşmadı
ya lady ben senin yazılarını alıntıla dedikten sonra görebiliyorum ancak sen yazdıktan sonra dikey çıkıyor senin yazıların tüm sayfayı kaplıyor falan neden acaba benim bilgisayardamı sorun var annamadım :26:
ya ne yapıcamı hangi doktora uğramam gerektini bilmiyorum ya sizde oldu mu böyle bi problem ya
eskiden kollarımda aşırı tüylenme yoktu ama birden bir atış oldu üstüne üstlük ellerim yani parmaklarımın üstünde bile tüyler var kafayı yiycem ya hangi doktor anlar bakar bu tarzda sorunlara
Nasııl ya yok kuzum sende sorun vardır sanırım :26:
evet cnm yaaa kaç gündür herkesinki normal senin yazdıklarını dikey görüyorum böyle
l
a
d
y
m
o
r
i
n
c
i
işte tüm yazdığın bana bu şekilde geliyor...:26:
diğer kızlar normalmi görüyor acaba ben kaç gündür söylicem bugun söyledim mesela acaba onlarda öyle görüyorda söylemeye fırsat bulamamış olabilirlermiiiiiii
yada tamam kabul ediyirim bnm bilg sorun var :26:
neyse cnm bende toparlanıyorum yavaş yavaş kaçayım
görüşürüz yarın kndine iyi bakkkkkkkk
evet cnm yaaa kaç gündür herkesinki normal senin yazdıklarını dikey görüyorum böyle
l
a
d
y
m
o
r
i
n
c
i
işte tüm yazdığın bana bu şekilde geliyor...:26:
diğer kızlar normalmi görüyor acaba ben kaç gündür söylicem bugun söyledim mesela acaba onlarda öyle görüyorda söylemeye fırsat bulamamış olabilirlermiiiiiii
yada tamam kabul ediyirim bnm bilg sorun var :26:
birşey dokunmuştur belki :26:
ama hangi doktor bakar hiç bilmiyorum... cildiyeci falan olabilir mi acaba
ya hiç bir fikrim yok malesef :26:
L a d y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y
ya kafayı yiycem offkollarım hadi neyse ama ellerim
Çok mu göze batıyor belki sizin gözünüze çok batıyodur taktığınız için olamaz mı? :26:
bilmiyorum ya harıl harıl araştırıyorum ya yarın ilk işim doktora uğramak olucak...
Selaamm bos topic.
Selamm yazimi okuyanlar.
Sizede selam olsun ziyaaaaalar
Günaydınnn kızlarrrr
bugün hava ne güzel yağmur yağsınnnn :103:
Günaydın
Ama yağmur yağmasın
yağsınnn yaaa
nasılsın tnaışmadık biz sanırımm
Yağmur demek İzmirde çamur demek. İzmire yağmasın en azından
Teşekkür ederim. Sen nasılsın. Tanışmadık evet. Ben bu geyik alanını bulana kadar çok vakit geçti
oo izmir demek bende istanbuldayım :13: o zaman sadece buraya yağsın özledim yağmuru
neyse geç olsun güç olmasın22 yaşındayım muhasebe bölümünde çalışıyorum sennn :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?