Bende 28 yaşındayım. Öğrenciyim. Evliyim. Çalışıyorum. Haftaya çarşamba işi bırakıcam. Gün sayıyorum resmen burdan kurtulmak için. Bir fabrikada kalite bölümünde çalışıyorum. :)
Hımm neden işi bırakıyosunnne güzell mutluluklarrr
Bu sene 4. sınıfım. Okul bitecek kısmetse aksilik olmazsa. İş-ev-okul hepsini idare edemiyorum. Dersler kalıyor hep.
Birde işimden de çok memnun değilim. Bırakıcam gidicek o yüzden :)
İstanbul'un neresindesin.
Anladım evet bende açıköğretimden okumaya devam ediyorum zor oluyor , iyi yapmışsınn
İstanbul Şişli deyim canım
Şişli'yi severim. Can kanlı bir semt Amma Beşiktaş favorim :)
Açıköğretim eskiden kolaydı. Şimdi sistemi değiştirmişler iyice bi zorlaşmış. Bütünlemeyi filan kaldırmışlar sanırım.
Allah kolaylık versin okuyanlara. :26:
hımmm bende karşıyı seviyorum ama üsküdar , kadıköy taraflarıını
evet zor baya bütünleme falan yok bir zayıfın da olsa ortalamadan o dönemi tekrar ediyosunn
aminnn inşallah bizim kızlarda gelir birazdannn
ahahhaçok doğru diyiii
günaydın cınımmmm nörüyonnn
aaaa inanmıyorummmAçıköğretim deyince aklıma düğün zamanlarım aklıma geliyor. Düğün günümü öyle bir tarihe almışız ki tam açıköğretim bütlerinin olduğu gün. O sene son sınıf öğrencisiyim. Kalan 7 dersim var. Finallerde veremezsem gelinlikle sınava gidicem.İnternetten bile baktım gelinlikle sınava gidenler varmı diye. Baktım varmış. Aldım gazı tabi. Hesabı kitabı yaptık kuzenimle . Önce sınav sonra kuaför sonra tekrar sınav ordanda düğüne yetişiriz filan diye. Ertesi gün açıklandı final sonuçları. Bütsüz mezun olmuşum.
Ay ne kaaa ballıyım, yağmur çiseliyordu, ben büroya girdim yağmur bastırdı, şuan şakkkııır şakkııır yağıyor.
İyi be eylülüm, napayım, geldik yine işe.
Bu arada cumanız mübarek olsun.
ahhhh tişekkür ederimmm yivrummmGöksel - Yarabbi Sükür - YouTube
günün anlam ve önemini belirten şarkıyı size armağan ediyorum baağğyanlar
heheh ben gözümü karartmıştım. 1-2 ders yüzünden 1 sene uğraşmıyım harç ödemiyim diye.Tarihlere bakmak hiç aklımıza geldi. Halbuki o senelerde de çok yoğun bir sınav takvimim vardı. tesadüfen farkettim çakıştığını. Gelinlikle sınava gitmeme gerek kalsaydı televizyona çıkardım sanırım hehehhe
aaaa inanmıyorummmyokk ben asla gitmezdim gelinlikle falann ne gerek kalırsam da seneye artık , hem niye tarihlere bakmadınızz iyiki gerek kalmamışşş çok kötü bir durum olurduu , o telaşta sınavla nasıl uğraşılırrr
hımmmm köftehor seniiburda hafif yağıyor gibi bişeyler
aynen geldik yine işee , sağol kuzumm senindee
İstanbul'a kaydı şuan
ahhhh tişekkür ederimmm yivrummm:132:
bence de kesin çıkardın tv yeneyse ki ucuz atlatmışsın böyle bir anı olarak kalmışş işteee
ahhhh tişekkür ederimmm yivrummm:132:
bence de kesin çıkardın tv yeneyse ki ucuz atlatmışsın böyle bir anı olarak kalmışş işteee
Hehhe çocuklarıma anlatacağım buna benzer çok sınav anılarım var. Erkeklerin askerlik benim sınav anıları
Bu arada merhaba nazarboncuğu :)))
Merhaba dheria, hoşgeldin .
Kaç yaşındasın?
Hoşbuldum. 28 yaşındayım ben
Sen kaç yaşındasın :)
kaysınn kaysınnnnİstanbul'a kaydı şuan
Rca ederim canım
Hehhe çocuklarıma anlatacağım buna benzer çok sınav anılarım var. Erkeklerin askerlik benim sınav anıları
Bu arada merhaba nazarboncuğu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?