ayy tosbam alıntının birini silemedm,süresi dolmuş:18::18:
o kadar incelemez herhalde yaaaa işi gücü mü yok adamın
ama öbür nickinde deşifre olmuştu.kocası pek bi araştırmacı :26::26::26:
tospıme nolduuuama öbür nickinde deşifre olmuştu.kocası pek bi araştırmacı :26::26::26:
degılım evdeyım canım cunkı yıne basım agrıyor takım lıderım olcak salaktan zor bela ızın aldımzeliiiiiiiiiiiiiiiiiş
hoşgeldin bebem, işte değil misin
tospıme nolduuu
degılım evdeyım canım cunkı yıne basım agrıyor takım lıderım olcak salaktan zor bela ızın aldım
neyse akşam yemicektim depresyon süsü verecektim artık birazcık yerimakşam yemeğini bırakmayın bir avuç hurmada olsa akşamı yiyin. çünkü akşamın terki insana erken ihtiyarlık getirir'' peygamber efendımız(a.s.) hadisiymiş bu söz ....
boşver kuzum üzülme aslında nikimi bildiği halde artık, bakmıyo sadece takılıyo bazen siizin nikleri bile hafızasında tutmuş eylülllllll 05 ini bile unutmamışayy tosbam alıntının birini silemedm,süresi dolmuş:18::18:
kızlarrr yıne basım agrıyor of offfffff
neyse akşam yemicektim depresyon süsü verecektim artık birazcık yerim
boşver kuzum üzülme aslında nikimi bildiği halde artık, bakmıyo sadece takılıyo bazen siizin nikleri bile hafızasında tutmuş eylülllllll 05 ini bile unutmamışevi toparladım bulaşıkları makineye yerleeştirdim sabahta kahvaltı yapamadım iştahım yoktu şimdi peynir domates salatalık aldım yanıma az yicem zayıfıcam üzüntüden zayıfladı desinler
kız nirelerdesin
deli yaaaa
takma kafana, sen herşeyin üstesinden gelirsin. huzursuzluk olmasın
Nişanlılık heyecanını atlattık kuzum normale döndük artık bizde herkes gibiyizyirim siniiiii
anlat bakayım azcık, nasıl gidiyo nişanlılıkEki Görüntüle 820313 Eki Görüntüle 820313 Eki Görüntüle 820313
Zelişimmmm bebeğimmm bitanemmm
deli numarası da yapabilirimay aman gelsinnnnnn kv bildiği gibi gelsinnnnnnnn işimiz bu yaşamakkkkkk
Nişanlılık heyecanını atlattık kuzum normale döndük artık bizde herkes gibiyizBen bugün çook açım ya sabah 1 bütün simit yedim normalde yarısını zor yerim şimdi karnım acıktı bile
Zelişimmmm bebeğimmm bitanemmm
gıttım aynı tedavıyı 3 ay dolmadan yapamam dedı , bgnde doluydu doktor sıra bulamadım ay cok sanssızım ya ıs ıs sıye kendımı yırttım ısten memnun degılım smdı offdoktora gitsene sen:26::26::26:
geleceği varsa göreceğide var dermişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?