Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

başıma gelecekleri biliyorum o yüzden bu üzüntüm telaşım huzursuzluğum canım

yaaa neden bukadar yıprattınkı kndını mutalak bulunur bır caresı en olmadı esının deddııgı gıbı bır gıtmezsın ıkı gııtmezsın onlarda anlarlar heralde akıl var mantık var....
ama benım anlamadıgım bu olay bırden mı oldu onceden bellımıydı onlarız sızın oraya tasınacağı. aynı bınayamı gelıyorlar.. o bınada kv nın dairesi varmıydıki ? yani birden bire nasıl oldu bu anlamadım:26: şuan oturdukları yerden neden AYRILIYORLAR AYRICA NEYI BEGENMIYORLAR KI
ay canım yaaa uzme kendını bukadar yok yere mutlaka bulunur bır caresı...
sen kapanacak mısın ?

Son düzenleme:
-------------------14:

anlıyorum kuzum ama eşin çalışmana da olumlu bakmıyoo dediğin gibi yaparsın geldikleri ilkkk günden mesafeyi koyarsın zırt pırt çağıramazlar böylece

Son düzenleyen: Moderatör:
bilemedim. şimdi bende bişi anlatayım:
ablam kayınvalidesiyle altlı üstlü oturuyo. evlendiği günün ertesi sabahı kahvaltıya çağırmışlar. bizimkilerde çıkmış.

sonra bi baktık her öğün bizi çağırıyo dedi. evinde sadece kahvaltı yapmışlar 1 aydır

biz 2 kere gittik ablama 2sindede indiler aşağıya. biz ailecek oturamadık yani. yemek yencek hadi üst kata çıkalım diyolarr

ablam bu hafta çalışmaya başladı bundan sonra öyle olmaz diyo ama bakalım. gerçi kendi çooook rahatsız olmuyo gibi.

şahsen bende Allah nasip ederse kayınvalideyle altlıüstlü oturcam, pek anlaşamasakta memmnunum. hatta ayrı oturmak istemiyorum, bnde yalnızlık korkusu mu vardır nedir :26::26::26:

takma kafana, unut gitsin. bize odaklan

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[/QUOTE]

deme yaaa deme yaaa ne gelecekki başınaaaaaa :26:

Son düzenleme:

hmm tospaaanın korkusuda bu sanırım

çünkü şuanda çooook rahat ve mutlu :26:

morincimnişanlıyken böyle bi şey vardı ama vazgeçmişler gibi gösterdiler bize kız bina onların diyorum onlar yaptı ve dört daire boş istediğine yerleşir yerleşmek istediği an. biz 5. kattayız onlar 8 e gelecek.[/QUOTE]

hmmmmmmmmm anladım canım
bu durumda pek kurtuluş yok gibi.. bir şekilde çalışmaya ikna etmeye çalış canım ama çalışsan nerede çalışacaksın sende mi mimarlık okumuştun cnm? birde ısrarla izin vermezsede en doğrusu araya mesafe koymak olacak sanırım. sen istemediğin sürece gitme ve onlarıda almamaya çalış. ilk başlarda belki laf söz yaparlar ama niyetinin kötü olmadığını anladıklarında zamanla onlarda senın bu tavrını kabullenırler. ama bılemeyızkı canım belkıde suankı halınden bıle daha rahat daha mutlu olacaksın kımbılır

Son düzenleme:
uuu öyle olması kötü ya evlendiğim ertesi günü kahvaltıya mahvaltıya çıkmazdım ben büyük konuşmıyım ama ne münasebet ne kadar anlayışsız oluyolar yaaaaa

tama size odaklandım

hmmmm anladım cnm ama belkide korktugun gıbı olmaz
hem bunlar senın ıstemedıgını bılmıyorlar mı neden boyle ters köşe yaptılar ki yaa daha yenı evlendınız

uuu öyle olması kötü ya evlendiğim ertesi günü kahvaltıya mahvaltıya çıkmazdım ben büyük konuşmıyım ama ne münasebet ne kadar anlayışsız oluyolar yaaaaa

tama size odaklandım

evlendiğimin ertesi günü kahvaltıya çağrılsam ben gitmezdim şahsen

taze nişanlı kız geldi :) nabersiniz ?
aa sevdim hayırlı olsuuunnnn.

tam hatrlamırum ama sorunlar vardı sanki?:26:

hmm tospaaanın korkusuda bu sanırım

çünkü şuanda çooook rahat ve mutlu :26:
sanırımm

seni çok iyi anladım. yapcak bişey yok.tavrını koycaksın. şuan müsait değilim. işim var vs.deyip kaçıcaksııın

Son düzenleme:

tama size odaklandım

evlendiğimin ertesi günü kahvaltıya çağrılsam ben gitmezdim şahsen

şahsen bende gitmem

ama eniştem sağolsun çok anneci. ablam da istemese gitmezlerrdi heralde:26:

tum alıntıladıkalrımı sıldım ben kuzum
hmm anladım cnm oda kotu tabı ama bende kv ıle yasayacagım ya sız nıye boyle konusuyorsunuz ıcım cok karardı suanda :26::26:

belki olur ihtiyacı cnm ya bir sorsan . tabi önce kocana söylersın

akşam yemeğini bırakmayın bir avuç hurmada olsa akşamı yiyin. çünkü akşamın terki insana erken ihtiyarlık getirir'' peygamber efendımız(a.s.) hadisiymiş bu söz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…