ihihhi öyle valla
evet mecbur
ahhh başıma gelmeyenelerr
öyle valla ne yapak :26: kv ler taşınacak diye böyle korkma kuzum belki düşündüğün kadar kötü olmaz tabiki dipdibe olacaksınız ama yapacak bişey yok gibi görünüyo
-------------------14:
bilemedim. şimdi bende bişi anlatayım:aynen öyle oldu bi ara bu mevzu konuşuldu ama eşim ben istemeyince sanki kendi burda oturmak istemiyo gibi davranıp burda oturmamakta diretti sonra baktık ki onlar vazgeçti buraya gelmekten yani bize öyle gösterdiler sonra bizde yerleştik buraya. şimdiki evleri güya büyük geliyo dubleks işte temizliğini yapamıyomuş da bilmem ne hepsi yalan görmüyorum sanki valla benden güçlü kuvvetli ama ölüyorum ölüyorum halsizim triplerinde hep. amaç en baştan belliydi benim kocam hep onlara yakın olsun isiyolar. çalışmam lazım ama kocamı ikna etmem zor napıcam bilmiyorum. akşam bi tarıştık sonra baktım huzurumuz kaçtı mevzuyu kapattım ama içim içimi yiyo bi de diyo ki temizlikçiyi aradım perşembe günü gidip temizleyecek ama yalnız başına bitiremez bekledi ben çıkar yardım ederim diyim ama demedim demicem de
ihihhi öyle valla
evet mecbur
ahhh başıma gelmeyenelerr
öyle valla ne yapak :26: kv ler taşınacak diye böyle korkma kuzum belki düşündüğün kadar kötü olmaz tabiki dipdibe olacaksınız ama yapacak bişey yok gibi görünüyo
bilemedim. şimdi bende bişi anlatayım:
ablam kayınvalidesiyle altlı üstlü oturuyo. evlendiği günün ertesi sabahı kahvaltıya çağırmışlar. bizimkilerde çıkmış.
sonra bi baktık her öğün bizi çağırıyo dedi. evinde sadece kahvaltı yapmışlar 1 aydır
biz 2 kere gittik ablama 2sindede indiler aşağıya. biz ailecek oturamadık yani. yemek yencek hadi üst kata çıkalım diyolarr
ablam bu hafta çalışmaya başladı bundan sonra öyle olmaz diyo ama bakalım. gerçi kendi çooook rahatsız olmuyo gibi.
şahsen bende Allah nasip ederse kayınvalideyle altlıüstlü oturcam, pek anlaşamasakta memmnunum. hatta ayrı oturmak istemiyorum, bnde yalnızlık korkusu mu vardır nedir :26::26::26:
takma kafana, unut gitsin. bize odaklan
uuu öyle olması kötü ya evlendiğim ertesi günü kahvaltıya mahvaltıya çıkmazdım ben büyük konuşmıyım ama ne münasebet ne kadar anlayışsız oluyolar yaaaaabilemedim. şimdi bende bişi anlatayım:
ablam kayınvalidesiyle altlı üstlü oturuyo. evlendiği günün ertesi sabahı kahvaltıya çağırmışlar. bizimkilerde çıkmış.
sonra bi baktık her öğün bizi çağırıyo dedi. evinde sadece kahvaltı yapmışlar 1 aydır
biz 2 kere gittik ablama 2sindede indiler aşağıya. biz ailecek oturamadık yani. yemek yencek hadi üst kata çıkalım diyolarr
ablam bu hafta çalışmaya başladı bundan sonra öyle olmaz diyo ama bakalım. gerçi kendi çooook rahatsız olmuyo gibi.
şahsen bende Allah nasip ederse kayınvalideyle altlıüstlü oturcam, pek anlaşamasakta memmnunum. hatta ayrı oturmak istemiyorum, bnde yalnızlık korkusu mu vardır nedir :26::26::26:
takma kafana, unut gitsin. bize odaklan
uuu öyle olması kötü ya evlendiğim ertesi günü kahvaltıya mahvaltıya çıkmazdım ben büyük konuşmıyım ama ne münasebet ne kadar anlayışsız oluyolar yaaaaa
tama size odaklandım
evlendiğimin ertesi günü kahvaltıya çağrılsam ben gitmezdim şahsen
aa sevdim hayırlı olsuuunnnn.taze nişanlı kız geldi :) nabersiniz ?
sanırımmhmm tospaaanın korkusuda bu sanırım
çünkü şuanda çooook rahat ve mutlu :26:
uuu öyle olması kötü ya evlendiğim ertesi günü kahvaltıya mahvaltıya çıkmazdım ben büyük konuşmıyım ama ne münasebet ne kadar anlayışsız oluyolar yaaaaa
tama size odaklandım
evlendiğimin ertesi günü kahvaltıya çağrılsam ben gitmezdim şahsen
Ne kadaaar sıkıcı bi gün içim şişti :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?