yeminlen kahkaha attım zaten ona
hey allam yaaaaaaaaaaaaa
bizde tv izlemek istiyoruz ama öyle ulu orta söylüyormuyuz
topiğimize artık ziyalarda gelmediğine göre gizli konuşmaya gerek yoook
meselası tosbiğe bişiler sorabiliriz bence
vazcaydım şimdi alışverişten bi topik buldum baya bilgilendim hamile kalmak isteyenler için not ettim ilerde lazım olur diyerek salladım alışverişikabanın varsa hiç bakma bile.onun yerine başka şeyler bak.ihtiyacın olan bişeyler bak.
benmde av.cıkmam lazım artık kasım sonu aşkitle çıkarız
kızlar bugünlerde çok yoğun
evlilik insanın ufkunu genişletiyomuş dimek ki bebeğimrtük tarafından kapalıydın heee
evlilik senin benzetme huyunu geliştirdi bayaaaaağı
ne gibi hileler
maşallah bayada kalablıkmışsınız
sen düşünüyor musun peki kapanmayı falan ?
ayyyy mor mu dedinnnnnnnnnnn evet tam benlikmişşşş
ama bende morun neredeyse her tonu var daaa çift renkli olanlarından yok henüz onlardan almadım
bilme bilme artık bilem yok öyle bi topik şaka yaptımki ben cidden şaka şaka
olmaz olmaz bakma bakmaaaa
vazcaydım şimdi alışverişten bi topik buldum baya bilgilendim hamile kalmak isteyenler için not ettim ilerde lazım olur diyerek salladım alışverişie artık aşkitin geliyo herbi yerlere onla gidersin
dum ki ama sekmeyi açtım bakmadım dahabırakamadım sizi
burdayım da nasıl soracanızzz merak etmekteyimmmmbenceeeeeeeeeeeeeee bencedeeeeeeee
tospikkkkkkkkkkkk orada mısın
almıyom zaten artık bebeğim vazgeçtimihtiyacın yoksa alma kuzum
yemekteydim ki ben
yazık laa kadınlar eğneliyo acı etme eylemeeeeeeee incimmmmmahahahahaha
sanane len ben okumadan yazıyorum nolmuuuuuğğğğğğşşşşşş
o topiği şikayet edip konuyu kapattırırırm tospaaaaaaaaaa
haydii sor sorrrtopiğimize artık ziyalarda gelmediğine göre gizli konuşmaya gerek yoook
meselası tosbiğe bişiler sorabiliriz bence
vazcaydım şimdi alışverişten bi topik buldum baya bilgilendim hamile kalmak isteyenler için not ettim ilerde lazım olur diyerek salladım alışverişie artık aşkitin geliyo herbi yerlere onla gidersin
evlilik insanın ufkunu genişletiyomuş dimek ki bebeğim
ben de düşünüyorum canım allah nasip eder inşallah ama biraz dertliyim o konudan ailemde tek bi tane kapalı yok :26:babaannem halam falan tülbent takar ama anadolu kadını gibi işte tepkilerinden çekiniyorum zamana bıraktım şimdi ama bilmiyorum nasıl olacaköyle bi anda da olmuyo sanki yapıyosam da hakkıyla yapmak istiyorum eşimde bu konuda benim gibi düşünüyo yapıcaksan tam yapıcaksın yoksa hiç yapma diyo.
kız o iki renkliler çok hoş benim eltiyle görümcede var kapanırsam kullanrım onlardan kesin
buldum ki ama sekmeyi açtım bakmadım dahabırakamadım sizi
tosb. şuan
yapıyor bize.
salla şimdi onları.
bizi aydınlatmanı talep ediyoruz
bizim aydınlanmya ihtiyacımız varrrrr
bizzzzzzzzz bilgiye açııız
burdayım da nasıl soracanızzz merak etmekteyimmmmhadi ben size yine benzetmelerle cevap veririm de ya siz ya sizzzz ya siz ya szzz
almıyom zaten artık bebeğim vazgeçtim
yazık laa kadınlar eğneliyo acı etme eylemeeeeeeee incimmmmm
haydii sor sorrr
anlamadığınız konuları evde işaretleyin gelin burda sorun o zamansasalla şimdi onları.
bizi aydınlatmanı talep ediyoruz
bizim aydınlanmya ihtiyacımız varrrrr
bizzzzzzzzz bilgiye açııız
eşimle tv izlemediğimiz zamanlardahe bilgilen ama makara gırgır anlamında bizden başka topipe gitme kapattırırız vala topikleri
evet cnm içinden gelmesi lazım tam anlamı ile yapman için.. ama kimsenin tepkisini düşünme bak ben ne tepkilerle karşı karşıyayım ama herşeye rağmen mutluyum çünkü istediğim birşeyi yaptım sen sadece kendi kalbine bak ve karar ver. ama önce bu konularda bilinçlen dini kitaplar falan oku istersen bebeğim
hayırlısı olsun inŞALLAH
evet ya bende gördüm o çift renkli şalları çok hoş duruyor bende alacağımmmm
ımmmmmm
meselaaaaasıııııııııııııııııı
tv izlerken gülüşüyonuz mu
anlamadığınız konuları evde işaretleyin gelin burda sorun o zamansa
eşimle tv izlemediğimiz zamanlardatamam daha şakayı kestim ciddi bi mesele konuşuyorum şurda. bu konuları konuşuyoruz canım o dini konularda benden çok şey bilir öğretiyo anlatıyo bana ama söz konusu insanın kendi ailesi olunca biraz daha farklı oluyo kuzum yani etrafımdaki arkadaşım komşum falan hiç umrumda değil ama ailemin tepkisiyle karşılaşmak beni korkutuyo:26:
bu kız harbiden tv izlese ben inanmam söyliyim aklıma hemengelir
inanır mısın dün akşam konuştuk bunu ve ona sitem ettim: bilmiyosun beni teşvik etmiyosun , önceden namaz kılardın şimdi kılmıyosun bile demiyosun dedim.hehehe delisin sen yaa
tepki verecek inanlarmı ailen. bence saygı duyarlar öyle senin hayatına çok müdahale edeceklere benzemiyorlar ama sen çok ddaha iyi bilirsin tabiisi. nekadar güzel eşinin bu konularda sana bilgi aktarıyor olması. bende hep eşim benden daha bilgili olsun dini konularda isterdim
ohaaa bu da güzel benzetme olduevet
bize esmeyi anlat
esiiip geçmeyii anlatttt
ziyalar birikicek şimdiyavrummmımmmmmm
meselaaaaasıııııııııııııııııı
tv izlerken gülüşüyonuz mu
all bi ziya mıknatısı sorusu dahaben şei merak ediyorum mesela ilk tv izlerken çok işkence çektinmi kiii
ohaaa bu da güzel benzetme oldu
ziyalar birikicek şimdiyavrummm
all bi ziya mıknatısı sorusu daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?