Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yeminlen kahkaha attım zaten ona

hey allam yaaaaaaaaaaaaa

bizde tv izlemek istiyoruz ama öyle ulu orta söylüyormuyuz

topiğimize artık ziyalarda gelmediğine göre gizli konuşmaya gerek yoook

meselası tosbiğe bişiler sorabiliriz bence

kabanın varsa hiç bakma bile.onun yerine başka şeyler bak.ihtiyacın olan bişeyler bak.
benmde av.cıkmam lazım artık kasım sonu aşkitle çıkarız

kızlar bugünlerde çok yoğun
vazcaydım şimdi alışverişten bi topik buldum baya bilgilendim hamile kalmak isteyenler için not ettim ilerde lazım olur diyerek salladım alışverişi e artık aşkitin geliyo herbi yerlere onla gidersin

evlilik insanın ufkunu genişletiyomuş dimek ki bebeğim
ben de düşünüyorum canım allah nasip eder inşallah ama biraz dertliyim o konudan ailemde tek bi tane kapalı yok :26:babaannem halam falan tülbent takar ama anadolu kadını gibi işte tepkilerinden çekiniyorum zamana bıraktım şimdi ama bilmiyorum nasıl olacak öyle bi anda da olmuyo sanki yapıyosam da hakkıyla yapmak istiyorum eşimde bu konuda benim gibi düşünüyo yapıcaksan tam yapıcaksın yoksa hiç yapma diyo.
kız o iki renkliler çok hoş benim eltiyle görümcede var kapanırsam kullanrım onlardan kesin

olmaz olmaz bakma bakmaaaa

buldum ki ama sekmeyi açtım bakmadım daha bırakamadım sizi

salla şimdi onları.

bizi aydınlatmanı talep ediyoruz

bizim aydınlanmya ihtiyacımız varrrrr

bizzzzzzzzz bilgiye açııız

benceeeeeeeeeeeeeee bencedeeeeeeee

tospikkkkkkkkkkkk orada mısın
burdayım da nasıl soracanızzz merak etmekteyimmmm hadi ben size yine benzetmelerle cevap veririm de ya siz ya sizzzz ya siz ya szzz
ihtiyacın yoksa alma kuzum

yemekteydim ki ben
almıyom zaten artık bebeğim vazgeçtim
ahahahahaha

sanane len ben okumadan yazıyorum nolmuuuuuğğğğğğşşşşşş

o topiği şikayet edip konuyu kapattırırırm tospaaaaaaaaaa
yazık laa kadınlar eğneliyo acı etme eylemeeeeeeee incimmmmm

topiğimize artık ziyalarda gelmediğine göre gizli konuşmaya gerek yoook

meselası tosbiğe bişiler sorabiliriz bence
haydii sor sorrr

he bilgilen ama makara gırgır anlamında bizden başka topipe gitme kapattırırız vala topikleri

evet cnm içinden gelmesi lazım tam anlamı ile yapman için.. ama kimsenin tepkisini düşünme bak ben ne tepkilerle karşı karşıyayım ama herşeye rağmen mutluyum çünkü istediğim birşeyi yaptım sen sadece kendi kalbine bak ve karar ver. ama önce bu konularda bilinçlen dini kitaplar falan oku istersen bebeğim
hayırlısı olsun inŞALLAH
evet ya bende gördüm o çift renkli şalları çok hoş duruyor bende alacağımmmm

ımmmmmm

meselaaaaasıııııııııııııııııı

tv izlerken gülüşüyonuz mu

ben şei merak ediyorum mesela ilk tv izlerken çok işkence çektinmi kiii

salla şimdi onları.

bizi aydınlatmanı talep ediyoruz

bizim aydınlanmya ihtiyacımız varrrrr

bizzzzzzzzz bilgiye açııız

anlamadığınız konuları evde işaretleyin gelin burda sorun o zamansa

eşimle tv izlemediğimiz zamanlarda tamam daha şakayı kestim ciddi bi mesele konuşuyorum şurda. bu konuları konuşuyoruz canım o dini konularda benden çok şey bilir öğretiyo anlatıyo bana ama söz konusu insanın kendi ailesi olunca biraz daha farklı oluyo kuzum yani etrafımdaki arkadaşım komşum falan hiç umrumda değil ama ailemin tepkisiyle karşılaşmak beni korkutuyo:26:

hehehe delisin sen yaa

tepki verecek inanlarmı ailen. bence saygı duyarlar öyle senin hayatına çok müdahale edeceklere benzemiyorlar ama sen çok ddaha iyi bilirsin tabiisi. nekadar güzel eşinin bu konularda sana bilgi aktarıyor olması. bende hep eşim benden daha bilgili olsun dini konularda isterdim

inanır mısın dün akşam konuştuk bunu ve ona sitem ettim: bilmiyosun beni teşvik etmiyosun , önceden namaz kılardın şimdi kılmıyosun bile demiyosun dedim.

ben bilmiyorum,bu yaşa geldim öğrenemedim dedi. baya tartıştık anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…