Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Mavi pant. Siyah trenckot. ( zaten üstümü çıkarmıcam hava cok soğuuuk) dolgu botlarımı giydim bebişim. sanırım 1 saat önce cıkıcam işten.

uçarak otogara gidicem

hadi İNŞALLAH erken çıkarsın çıkarmazsada bas istifayı çık beeeeeeeeeeeeeeeeee sevdiceğin gelmiş şurada koşa koşa git bebeğim bugün cidden senin günü.... ay ben bile heyecan yaptım ya seni düşünemiyorum

günaydınnnnnnnnnnnnn canlarrr en çok sana günaydın bronzummmmmmmm rabbim sağsalim boynuna sarılmayı nasp etsin o otobüs uçak hızıyla emniyetli bi şekilde gelsin dolgu topuklrınla pıt pıt yanına koş

aradı şimdi diyo ki

Aşkım ben 12 de bincem dedim ya niyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sana hiç bişi alamadım, illa alıcam , 12 de binerim.gelirim diyo.

Dedim ya sen ne diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn , almadan gel . boşuna niye 2 saat kaybediyosuuuuuuuuuun

ık mık yaptı. dedim cabuk koş otobüsüne yetiş. şuan koşturuyo

ay evet evet evetttttttttt

ayyy canım benim ya . saatler hızlı hızlı gecsin bugün hadiii lütfeeennnn

Geçicek bitanem çabucak geçicek bugün inan bana. Zaten hayallere dalıp dalıp gidiceksn anlamazsın bile saatin nasıl ilerlediğini. Hem zaten bizde burdayız

ayyyyyyyyyyy ne hedayesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koşsun gelsin en büyük hediye sana o şuan da bilmiyo muuu

Günaydın tatlııııım

Kıyamam ya nasılda düşünürmüş sevdiceğini Aman boşversin hediyeyi fln O sana en büyük hediye zaten

İşte eğer erken inebilirse hemen izin alırım, sıkıntı olmaz , banane be vermezsede çıkarım alala

bugün böyleyim sanırsam --->

Sağolasın bitanem, amin. hayırlısıyla gelsin inşallah. büyük kavuşma olcak
Geçicek bitanem çabucak geçicek bugün inan bana. Zaten hayallere dalıp dalıp gidiceksn anlamazsın bile saatin nasıl ilerlediğini. Hem zaten bizde burdayız
Canımsın. hemencik 5 olsun saat
ayyyyyyyyyyy ne hedayesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koşsun gelsin en büyük hediye sana o şuan da bilmiyo muuu

Ya dimiiiii. delii işte binmiş geliyor şianda yaşasııın

ayyyyy sana birşey almak istemiş kızzz yazıııık sen gel bana yiter deseydin sende

İşte eğer erken inebilirse hemen izin alırım, sıkıntı olmaz , banane be vermezsede çıkarım alala

bugün böyleyim sanırsam --->

öyle ol zaten dahada fazlası oll ayyy canım benım yaa nasılda heyecanlı.aynen ızın vermezsede bas cık ne ayıp bılmıyormu aylardır asker yolu gozledıgını

Sağolasın bitanem, amin. hayırlısıyla gelsin inşallah. büyük kavuşma olcak

Canımsın. hemencik 5 olsun saat

Ya dimiiiii. delii işte binmiş geliyor şianda yaşasııın
işte tam da şuanlarda insan ışınlanmanın eksikliğini yaşıyo dimi

didim cabbık 10 oto. ne yetiş. koooooooooooş . 12 de binersen senle konuşmam ahahahahahahhahahahahahahahahaa .

kesin konuşmazsın hee kesin yaneeee

öyle ol zaten dahada fazlası oll ayyy canım benım yaa nasılda heyecanlı.aynen ızın vermezsede bas cık ne ayıp bılmıyormu aylardır asker yolu gozledıgını

Tabisi bilmiyoooooor

Adam babamın tanıdığı :18: sorsa bile yook derim

didim cabbık 10 oto. ne yetiş. koooooooooooş . 12 de binersen senle konuşmam ahahahahahahhahahahahahahahahaa .

çocuğun gelmesine saatler kalmış hala senle konuşmam diye tehdit ediyor yaaa deliiiiii iyi neyse bari yetişmiş otobüze.yoldan bi pişmaniye alsın sana yeter

işte tam da şuanlarda insan ışınlanmanın eksikliğini yaşıyo dimi

kesin konuşmazsın hee kesin yaneeee

ya evet. bugün bana lazımken hala bu buluşu yapmadılar ya, banane bidada yapsalar kullanmam

evet evet ben kesiiin konuşmam, hiç gitmem ynına, sarılmam da yani, öpmem bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…