Bugünleri de gösteren Rabbime çok şükür
hadi bugun ilk düğünün gibi bişey olacak senın için kolay değil ya aylardır bekliyorsun...
Boncuğum işte bugün bu sensin
Mavi pant. Siyah trenckot. ( zaten üstümü çıkarmıcam hava cok soğuuuk) dolgu botlarımı giydim bebişim. sanırım 1 saat önce cıkıcam işten.
uçarak otogara gidicem
ay evet evet evetttttttttt
ayyy canım benim ya . saatler hızlı hızlı gecsin bugün hadiii lütfeeennnn
ay evet evet evetttttttttt
ayyy canım benim ya . saatler hızlı hızlı gecsin bugün hadiii lütfeeennnn
aradı şimdi diyo ki
Aşkım ben 12 de bincemdedim ya niyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sana hiç bişi alamadım, illa alıcam , 12 de binerim.gelirim diyo.
Dedim ya sen ne diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn , almadan gel . boşuna niye 2 saat kaybediyosuuuuuuuuuun
ık mık yaptı. dedim cabuk koş otobüsüne yetiş. şuan koşturuyo
Günaydın tatlııııımgünaydınnnnnnnnnnnnn canlarrr en çok sana günaydın bronzummmmmmmmrabbim sağsalim boynuna sarılmayı nasp etsin o otobüs uçak hızıyla emniyetli bi şekilde gelsin dolgu topuklrınla pıt pıt yanına koş
aradı şimdi diyo ki
Dedim ya sen ne diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn , almadan gel . boşuna niye 2 saat kaybediyosuuuuuuuuuun
hadi İNŞALLAH erken çıkarsın çıkarmazsada bas istifayı çık beeeeeeeeeeeeeeeeeesevdiceğin gelmiş şurada koşa koşa git bebeğim bugün cidden senin günü.... ay ben bile heyecan yaptım ya seni düşünemiyorum
Sağolasın bitanem, amin. hayırlısıyla gelsin inşallah. büyük kavuşma olcakgünaydınnnnnnnnnnnnn canlarrr en çok sana günaydın bronzummmmmmmmrabbim sağsalim boynuna sarılmayı nasp etsin o otobüs uçak hızıyla emniyetli bi şekilde gelsin dolgu topuklrınla pıt pıt yanına koş
Canımsın.Geçicek bitanem çabucak geçicek bugün inan bana. Zaten hayallere dalıp dalıp gidiceksn anlamazsın bile saatin nasıl ilerlediğini. Hem zaten bizde burdayız
ayyyyyyyyyyy ne hedayesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikoşsun gelsin en büyük hediye sana o şuan da bilmiyo muuu
aradı şimdi diyo ki
ayyyyy sana birşey almak istemiş kızzz yazııııksen gel bana yiter deseydin sende
İşte eğer erken inebilirse hemen izin alırım, sıkıntı olmaz , banane be vermezsede çıkarım alala
bugün böyleyim sanırsam --->
Sağolasın bitanem, amin. hayırlısıyla gelsin inşallah. büyük kavuşma olcak
Canımsın.hemencik 5 olsun saat
Ya dimiiiii. delii iştebinmiş geliyor şianda yaşasııın
işte tam da şuanlarda insan ışınlanmanın eksikliğini yaşıyo dimiSağolasın bitanem, amin. hayırlısıyla gelsin inşallah. büyük kavuşma olcak
Canımsın.hemencik 5 olsun saat
Ya dimiiiii. delii iştebinmiş geliyor şianda yaşasııın
didim cabbık 10 oto. ne yetiş. koooooooooooş . 12 de binersen senle konuşmamahahahahahahhahahahahahahahahaa .
öyle ol zaten dahada fazlası ollayyy canım benım yaa nasılda heyecanlı.aynen ızın vermezsede bas cık ne ayıp bılmıyormu aylardır asker yolu gozledıgını
didim cabbık 10 oto. ne yetiş. koooooooooooş . 12 de binersen senle konuşmamahahahahahahhahahahahahahahahaa .
işte tam da şuanlarda insan ışınlanmanın eksikliğini yaşıyo dimi
kesin konuşmazsın hee kesin yaneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?