ivet daha kahvaltı yapmadım zaten ama kahvaltı yapmıcam biraz daha acıkıyım karnabahar yemeğinden yicemdün tadına doyamadım ayıptır söylemesi
kız millet kızının sevgilisini öğrenince hemen işi resmiyete taşımak ister annen olmaz düğün isterler diyokız bi şey olmaz allah bi kolaylığını veriyo illa ki hele bi nişan olsun ondan sora bi sene nişanlı kalırsınız bi şey olmaz
içini biliyorummmmmmmmm içiniiiiiiiiidiyip abartmıyorum tımam
21:
yavrum yes makara yes gırır dedik bi kere ölmek var dönmek yokçalışmıyorum ki evdeyim kuzum gerçi çalışsam da yine sizinle oluyodum işte benim elime internet verdiler mi böyleeee gelirim
morinciimmm çamsakızını nerde buldun sonra? ben istanbulda hiç denk gelmedim henüz yaa çok sinir oluyrum onsuz olmuyooo :26:eczanede var mıdır :26:
neyse bu yılın bitmesine izin veriyorum zati bi ay kaldıbnim annem ben gibi deNişik biraz
bu seneyi bi atlatalım bakalımda.
gel zaten sen hep geel topiğe renk kat
morinciimmm çamsakızını nerde buldun sonra? ben istanbulda hiç denk gelmedim henüz yaa çok sinir oluyrum onsuz olmuyooo :26:eczanede var mıdır :26:
neyse bu yılın bitmesine izin veriyorum zati bi ay kaldı
topiğimiz rengarenk ki
canımmm ben bizim orada incik boncuk krem detejan ıvır zıvır satan biryer var oradan aldım ama eczanelerde yok bildiğim kadarıyla :26: sen yine sor eczaneye orada bulamazsan ben buradan alır gönderirim sana canım
laf ağızdan bi kere çıkar yevruuuuuuuuuuFarkındayım, yazdıktan sonra pişman oldum ahahah
La A 101 de vaaarrr
laf ağızdan bi kere çıkar yevruuuuuuuuuu
anammmmmmmmmmmm çok saol kuzum akşama kocişe diyim bi ekmek bi çamsakızıa101 uzak accık gidemem o kadar
Günaydıııııııınnnnnnn kaç gündür gelemiyorum yavrular sabah erkenden vizelerim oluyo sonrada sevdicekle oluyorum
Nazoooommmm bibiğimmmmmm yoldaymış hadi hayırlı olsun sağsalim kavuştursun Allahım sizi
Amin leydoşum, cok sağoool
ne olcak kız alsın valla benim babam koliyle alırdı toptanoha ya adama mı aldırcan onu
ben bimde falan ped alan adamlarayaparak bakıyorum ahahahahaha
Günaydıııııııınnnnnnn kaç gündür gelemiyorum yavrular sabah erkenden vizelerim oluyo sonrada sevdicekle oluyorum
Nazoooommmm bibiğimmmmmm yoldaymış hadi hayırlı olsun sağsalim kavuştursun Allahım sizi
Akşam buluşmanızı özetliyoruuummm
:98::98::78::78::87::87::93::93::94::94::109::109:
ne olcak kız alsın valla benim babam koliyle alırdı toptanannem e bi de 3 kızdık maşallah yetiştiremiyodu
neyse güzel bi iş yapıyomuşsun sevdicekle geziyomuşsunmazeretin geçerli sayıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?