Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

morinciimmm çamsakızını nerde buldun sonra? ben istanbulda hiç denk gelmedim henüz yaa çok sinir oluyrum onsuz olmuyooo :26:eczanede var mıdır :26:

bnim annem ben gibi deNişik biraz

bu seneyi bi atlatalım bakalımda.

morinciimmm çamsakızını nerde buldun sonra? ben istanbulda hiç denk gelmedim henüz yaa çok sinir oluyrum onsuz olmuyooo :26:eczanede var mıdır :26:

canımmm ben bizim orada incik boncuk krem detejan ıvır zıvır satan biryer var oradan aldım ama eczanelerde yok bildiğim kadarıyla :26: sen yine sor eczaneye orada bulamazsan ben buradan alır gönderirim sana canım

canımmm ben bizim orada incik boncuk krem detejan ıvır zıvır satan biryer var oradan aldım ama eczanelerde yok bildiğim kadarıyla :26: sen yine sor eczaneye orada bulamazsan ben buradan alır gönderirim sana canım

kocama dedim bana çamsakızı bul yoksa yoksaaaa top sakal sever misin diye sorsa mıydım yoksa ben sana bulurum dedi ama daha tık yok oyy kuzum benim yaa bakıcam artık başımın çaresine olmazsa eldivenle girişicem

laf ağızdan bi kere çıkar yevruuuuuuuuuu

anammmmmmmmmmmm çok saol kuzum akşama kocişe diyim bi ekmek bi çamsakızı a101 uzak accık gidemem o kadar

oha ya adama mı aldırcan onu

ben bimde falan ped alan adamlara yaparak bakıyorum ahahahahaha

Son düzenleme:
Günaydıııııııınnnnnnn kaç gündür gelemiyorum yavrular sabah erkenden vizelerim oluyo sonrada sevdicekle oluyorum

Nazoooommmm bibiğimmmmmm yoldaymış hadi hayırlı olsun sağsalim kavuştursun Allahım sizi

oha ya adama mı aldırcan onu

ben bimde falan ped alan adamlara yaparak bakıyorum ahahahahaha
ne olcak kız alsın valla benim babam koliyle alırdı toptan annem e bi de 3 kızdık maşallah yetiştiremiyodu

neyse güzel bi iş yapıyomuşsun sevdicekle geziyomuşsun mazeretin geçerli sayıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…