işte tam da şuanlarda insan ışınlanmanın eksikliğini yaşıyo dimi
kesin konuşmazsın hee kesin yaneeee
Tabisi bilmiyoooooor
Adam babamın tanıdığı :18: sorsa bile yook derim
çocuğun gelmesine saatler kalmış hala senle konuşmam diye tehdit ediyor yaaa deliiiiiiiyi neyse bari yetişmiş otobüze.yoldan bi pişmaniye alsın sana yeter
Tabisi bilmiyoooooor
Adam babamın tanıdığı :18: sorsa bile yook derim
çocuğun gelmesine saatler kalmış hala senle konuşmam diye tehdit ediyor yaaa deliiiiiiiyi neyse bari yetişmiş otobüze.yoldan bi pişmaniye alsın sana yeter
Pişmaniye memlketine pişmaniye mi getirsin
evet kuşum yetişti, geliyor tin tin
ayhh olsada yisek canım pişmaniye çekti sayende morincimmm
hı hıııı kesin yaneeeya evet. bugün bana lazımken hala bu buluşu yapmadılar ya, banane bidada yapsalar kullanmam
evet evet ben kesiiin konuşmam, hiç gitmem ynına, sarılmam da yani, öpmem bile
tospikim seni topiğe olan bağlılığın ve sadakatinden dolayı çok çok yürekten kutluyorum ciddennnn
aman yaaa nolcekk öğrensin artık şunun şurasında haftalar sonra nişanlın olacak sevdiceğin
aylar sonra diyecektin haralda.
anneme dün akşam dedim, nişan istiyoruz falan, ay annem ne derse beğenirsiiz.
- nişan yaptı mı hemen düğün isterler. hemen nişan olmaz
hı hıııı kesin yaneeeotogara otobozz geliyo inen yolcuları bu değil bu değil bu hiç değillll diye ittirip veee işte bu diyip boynuna sarılacağını düşünüyorum açıkçası
nerden çıktı şimcik kız bu kutlma
hı hıııı kesin yaneeeotogara otobozz geliyo inen yolcuları bu değil bu değil bu hiç değillll diye ittirip veee işte bu diyip boynuna sarılacağını düşünüyorum açıkçası
nerden çıktı şimcik kız bu kutlma
:
jksdhfjhdkf. sende haklısın.evetttee ama o gelenektir
İşler ciddiye binince annen ikna olur merak etme sen tatlım
aylar sonra diyecektin haralda.
ewli mutlu gelinden gûnaydin herkese
aaaaaaolmazzzzzzzzzz ozaman söz olsun
ivet daha kahvaltı yapmadım zaten ama kahvaltı yapmıcam biraz daha acıkıyım karnabahar yemeğinden yicemdimi canım yaaaa çokkk severimm bennn..sana koska yolu gözüktü ozaman hadi kalk
kız millet kızının sevgilisini öğrenince hemen işi resmiyete taşımak ister annen olmaz düğün isterler diyoaylar sonra diyecektin haralda.
günaydın gelin hanım keyifler gıcır maşallahewli mutlu gelinden gûnaydin herkese
içini biliyorummmmmmmmm içiniiiiiiiiibeni tanımışsııııııııın
yemin ederim kahkaha atıyorum halaaaaa
ne bileyim kusum evlenen herkesin yüzüne hasret kalıyoruz evlenince birdaha gelmiyorlar ama sen bizi hiç bırakmadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?