Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

çocuğun gelmesine saatler kalmış hala senle konuşmam diye tehdit ediyor yaaa deliiiiii iyi neyse bari yetişmiş otobüze.yoldan bi pişmaniye alsın sana yeter

Pişmaniye memlketine pişmaniye mi getirsin

evet kuşum yetişti, geliyor tin tin

ya evet. bugün bana lazımken hala bu buluşu yapmadılar ya, banane bidada yapsalar kullanmam

evet evet ben kesiiin konuşmam, hiç gitmem ynına, sarılmam da yani, öpmem bile
hı hıııı kesin yaneee otogara otobozz geliyo inen yolcuları bu değil bu değil bu hiç değillll diye ittirip veee işte bu diyip boynuna sarılacağını düşünüyorum açıkçası

tospikim seni topiğe olan bağlılığın ve sadakatinden dolayı çok çok yürekten kutluyorum ciddennnn

nerden çıktı şimcik kız bu kutlma

aman yaaa nolcekk öğrensin artık şunun şurasında haftalar sonra nişanlın olacak sevdiceğin

aylar sonra diyecektin haralda.

anneme dün akşam dedim, nişan istiyoruz falan, ay annem ne derse beğenirsiiz.

- nişan yaptı mı hemen düğün isterler. hemen nişan olmaz

beni tanımışsııııııııın

yemin ederim kahkaha atıyorum halaaaaa

ne bileyim kusum evlenen herkesin yüzüne hasret kalıyoruz evlenince birdaha gelmiyorlar ama sen bizi hiç bırakmadın .

dimi canım yaaaa çokkk severimm bennn..sana koska yolu gözüktü ozaman hadi kalk
ivet daha kahvaltı yapmadım zaten ama kahvaltı yapmıcam biraz daha acıkıyım karnabahar yemeğinden yicem dün tadına doyamadım ayıptır söylemesi
aylar sonra diyecektin haralda.

anneme dün akşam dedim, nişan istiyoruz falan, ay annem ne derse beğenirsiiz.

- nişan yaptı mı hemen düğün isterler. hemen nişan olmaz
kız millet kızının sevgilisini öğrenince hemen işi resmiyete taşımak ister annen olmaz düğün isterler diyo kız bi şey olmaz allah bi kolaylığını veriyo illa ki hele bi nişan olsun ondan sora bi sene nişanlı kalırsınız bi şey olmaz

ewli mutlu gelinden gûnaydin herkese
günaydın gelin hanım keyifler gıcır maşallah
beni tanımışsııııııııın

yemin ederim kahkaha atıyorum halaaaaa
içini biliyorummmmmmmmm içiniiiiiiiii diyip abartmıyorum tımam
ne bileyim kusum evlenen herkesin yüzüne hasret kalıyoruz evlenince birdaha gelmiyorlar ama sen bizi hiç bırakmadın .

yavrum yes makara yes gırır dedik bi kere ölmek var dönmek yok çalışmıyorum ki evdeyim kuzum gerçi çalışsam da yine sizinle oluyodum işte benim elime internet verdiler mi böyleeee gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…