Yani işimi yapar çeker gelirim zaten hergün beraber değiliz
İş çok iyi gidiyo çok şükür umduğum gibi hatta daha fazlası ..
Bugün istirahatteyim akşam 4 te gidecem yarın sabaha kadar çalışıp pazartesiye kadar çalışmayacam
kııız hoşgeldiiiinnnnnnnnn.naaaptın bittimi nöbet noldu doktor bişi dedimi birdaha
sen ne iş yapıyordun orada canım y
BENİMKİ de alabilirr.utanma yok onda
anammm bu psikopat bırak hastalık hastasını
kız alsın nolcak sanki ekmek alırken o da arada kaynarayarsız dilimi izninizle ısırmak istiyorummmm:26:
tıbbi sekreterim canım
Yok asıl nöbet bugün başlıyo :18:
hadi ALLAH kolaylık versin cnm ayrıca işinde hayırlı olsun çokk sevindim sonunda sevdiğin bi işin olduu.tabi her işin bii zor yanı var
ısırma kuzum biz halimizden gayet memnunuz
bnmki utanır ya uyuz oluyorum . toka bile alamaz
ne diyosun kız kimisi karısına sevgilisine neyse işte çamaşır bile alıyo benim arkadaşım çeyizine hiç almadı o çamaşırlardan hep nişanlısı almış ben de böyle olmuştum duyuncabenimkini kessen almaz o tür şeyleri
Çamaşırı geçtim çiçek alacak koca bulsam oda yeter
dimi yaama bulursun kız ortam güzel şimdi ama sanki son dönemlerde yeni biriyle görüşüyodun noldu onla olmadı mı yoksa
Evet görüşüyoduk ama sadece telefonda oldu görüşme ..
Ben istemedim kapandı gitti öylece
hayırlısı canım ama önümüzdeki maçlara bakmaya devam
ayy amma yoğunum bugünde.
napıyonuzzzzz hu
ne güzel işte kızım zamanın farkına varsın otobozda kaba etine oturan askerini bi duşun bakalım o napsın ona daha zor yolculukayy amma yoğunum bugünde.
napıyonuzzzzz hu
tabii ama sahalar boş bacımm
ben çalışmıyorum ya herkesin çalışası tuttu
ne güzel işte kızım zamanın farkına varsın otobozda kaba etine oturan askerini bi duşun bakalım o napsın ona daha zor yolculuk
sezon açılır yakında boş ver
Kuzey güneyi izliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?