aramızda iki hayalet var bi leydoo diğeri pisko olabiler mi
sashaaahaberi aldık naptın bakalım o daktır sana yazıyo bileyon demi
diğeri de kaçtı zatenBiri bnmde diğerini blmiyorum
abuk subuk bi şey için ekledim adam havaya girdi engelledim , şimdi çocuk gibi trip yapıyo konuşmuyo falan..
Ha konuşmasın umrumda değil ama anlam veremiyorum kendisine
diğeri de kaçtı zaten
aman salla eğer adamdan hoşlaşmadıysan bırak konuşmasın boşuna ayak bağı yapmasın. ee iş nasıl umduğun gibi mi memnunsun inşallah
Yani işimi yapar çeker gelirim zaten hergün beraber değiliz
İş çok iyi gidiyo çok şükür umduğum gibi hatta daha fazlası ..
Bugün istirahatteyim akşam 4 te gidecem yarın sabaha kadar çalışıp pazartesiye kadar çalışmayacam
böyle işe can kurban kız hemşirelerde öyle oluyodusenin görevin ne orda canım?
Tıbbi sekreterlik yapıyorum canım , evet rahatlık açısından güzel ama sürekli hasta oluyorum :2: :2:
Tıbbi sekreterlik yapıyorum canım , evet rahatlık açısından güzel ama sürekli hasta oluyorum :2: :2:
e hastanedesin bi sürü hasta gelip gidiyo ne kadar hijenik olsa da daha çabuk hastanman normal. bak ben mesela hiç hasta olmam ama yanımda grip olmuş biri dursa aynı havayı solusak hemen hastalanrım bundan çok şikayetçiyim aslında bağışıklık sistemim sıfır:26:
Şaşammmm kıyamam sana aşı fln olsaydın binbirtürlü hastalıkla karşılaşıyosundur
benim bağışıklık sistemimde aynı durumda , bir hafta çalışıyorum hafta sonu kafamı kaldıramıyorum..
Çalıştığım poliklinik biraz küçük ve çok sıcak daha çabuk hasta oluyoruz bu sayede :2:
aşım var canım ya , anlatsam inanmazsınız canı skılan geliyo
haklısın canım küçük yer havasız kalıyodur e doğal hasta olman. napalım bu da işinin nazarı olsun sen daha çok dikkat et kendine
hastalık hastaları doluşuyodur dimi
kocama dedim bana çamsakızı bul yoksa yoksaaaatop sakal sever misin diye sorsa mıydım yoksa ben sana bulurum dedi ama daha tık yok oyy kuzum benim yaa bakıcam artık başımın çaresine olmazsa eldivenle girişicem
oha ya adama mı aldırcan onu
ben bimde falan ped alan adamlarayaparak bakıyorum ahahahahaha
Akşam buluşmanızı özetliyoruuummm
:98::98::78::78::87::87::93::93::94::94::109::109:
Günaydıııııııınnnnnnn kaç gündür gelemiyorum yavrular sabah erkenden vizelerim oluyo sonrada sevdicekle oluyorum
Nazoooommmm bibiğimmmmmm yoldaymış hadi hayırlı olsun sağsalim kavuştursun Allahım sizi
bide iyi alıyor
bizimkisi olsa ölse almaz
ben geldiiimmm
Nasılsınız kuzucuklarımm
anammm bu psikopat bırak hastalık hastasınıBol vitamin alıyorum yoksa atlatamam hastalığı
Sorma yaa geçeng ün bi bayan eşim yemeğime fare ilacı kattı zehirledi beni diye geldi
ahahahay senin hakkat dilin fena açıldı kız evlenince
a101de varmış bak o marketler bak istersen hatta a101de varsa bimde diada falanda vardır onlara bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?