Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Biri bnmde diğerini blmiyorum
diğeri de kaçtı zaten
abuk subuk bi şey için ekledim adam havaya girdi engelledim , şimdi çocuk gibi trip yapıyo konuşmuyo falan..
Ha konuşmasın umrumda değil ama anlam veremiyorum kendisine

aman salla eğer adamdan hoşlaşmadıysan bırak konuşmasın boşuna ayak bağı yapmasın. ee iş nasıl umduğun gibi mi memnunsun inşallah

diğeri de kaçtı zaten

aman salla eğer adamdan hoşlaşmadıysan bırak konuşmasın boşuna ayak bağı yapmasın. ee iş nasıl umduğun gibi mi memnunsun inşallah

Yani işimi yapar çeker gelirim zaten hergün beraber değiliz
İş çok iyi gidiyo çok şükür umduğum gibi hatta daha fazlası ..
Bugün istirahatteyim akşam 4 te gidecem yarın sabaha kadar çalışıp pazartesiye kadar çalışmayacam

böyle işe can kurban kız hemşirelerde öyle oluyodu senin görevin ne orda canım?

Tıbbi sekreterlik yapıyorum canım , evet rahatlık açısından güzel ama sürekli hasta oluyorum :2: :2:

e hastanedesin bi sürü hasta gelip gidiyo ne kadar hijenik olsa da daha çabuk hastanman normal. bak ben mesela hiç hasta olmam ama yanımda grip olmuş biri dursa aynı havayı solusak hemen hastalanrım bundan çok şikayetçiyim aslında bağışıklık sistemim sıfır:26:

benim bağışıklık sistemimde aynı durumda , bir hafta çalışıyorum hafta sonu kafamı kaldıramıyorum..
Çalıştığım poliklinik biraz küçük ve çok sıcak daha çabuk hasta oluyoruz bu sayede :2:

Şaşammmm kıyamam sana aşı fln olsaydın binbirtürlü hastalıkla karşılaşıyosundur

aşım var canım ya , anlatsam inanmazsınız canı skılan geliyo

haklısın canım küçük yer havasız kalıyodur e doğal hasta olman. napalım bu da işinin nazarı olsun sen daha çok dikkat et kendine
hastalık hastaları doluşuyodur dimi

haklısın canım küçük yer havasız kalıyodur e doğal hasta olman. napalım bu da işinin nazarı olsun sen daha çok dikkat et kendine
hastalık hastaları doluşuyodur dimi

Bol vitamin alıyorum yoksa atlatamam hastalığı
Sorma yaa geçeng ün bi bayan eşim yemeğime fare ilacı kattı zehirledi beni diye geldi

ahahah ay senin hakkat dilin fena açıldı kız evlenince
a101de varmış bak o marketler bak istersen hatta a101de varsa bimde diada falanda vardır onlara bak sen

hoşgeldin canımmm nasıl geçiyor vizelerrrrrr

Bol vitamin alıyorum yoksa atlatamam hastalığı
Sorma yaa geçeng ün bi bayan eşim yemeğime fare ilacı kattı zehirledi beni diye geldi
anammm bu psikopat bırak hastalık hastasını
ahahah ay senin hakkat dilin fena açıldı kız evlenince
a101de varmış bak o marketler bak istersen hatta a101de varsa bimde diada falanda vardır onlara bak sen

kız alsın nolcak sanki ekmek alırken o da arada kaynar ayarsız dilimi izninizle ısırmak istiyorummmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…