izlesin izlesin başka türlü zaman geçmez, kız allahtan sıcak hava yok hiç çekilmezdi yolculukya da vazgeçtim çekilirdi ucunda nazarr var
ben de şimdi bayılazağımmm negzel oynuyo sarı kafa çok şeker laa
sıcaklardada geldii o . farketmez onun için,yeter ki gelebilsinEki Görüntüle 867018
acıktım ve de çisim geldi. iki kardeş burdalar, bi gitmiyolar yaaaaaa
çalışiydirBende gidecem birazdan yanına
eski avatarımı özlemişiiimmm
öncelikle kalk çişini yapma tutma o kadarsonra az bi şeyler atıştır akşam askerini yersin ayyyy aman askerinle yersin dicektimmmm
heyyy ordakii adamlar accık tükkanı boş bırakın nazımın askeri geliyyyyyyooooo keyifli müzikler açsın
çok sağol canım ya Allah razı olsun , tabi ki her işin zor bir tarafı var ama sevmek severek çalışmak çok önemli .
Çok şükür saçma sapan insanlara rağmen işimi çok seviyorum
beni siz açtınız evlilik bahane oldu
jasgdhjsghjasd
akşam yicem, ay pardon yicez
giderler inşşşallah. yoksa çisimi yapamam ,onlar varken wc girmem ben.
ne diyosun kız kimisi karısına sevgilisine neyse işte çamaşır bile alıyo benim arkadaşım çeyizine hiç almadı o çamaşırlardan hep nişanlısı almış ben de böyle olmuştum duyuncabenimkini kessen almaz o tür şeyleri
bencedeeee
tamam güzelcene yiyin kaç aydır açsınız zatenkızz adam tüm gün dükkanda dursa altına mı edicen allahtan arada çıkıyomuş yoksa nolacadıııı kim bilir
ay benımkı yanına bile yaklaşmaz verir parasını ben alırım heralde bohçama bile
evet benım arkadaşımın kocasıda herbişeyi çıkıp beraber alıyorlar iç çamaşırını falan
lunnada öyle dimi onun da avatarını çok yakıştırıyorum kendine aferin değiştirmiyo daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?