Bi ordayım bi burdayım ama hep kalbinizdeyim dimiiiiivakit buldukça girmeye çalışıyorum kuzum. O kadar yoğun çalışıyrouz ki :126::126: Sen nasılsın tatlm nasıl gidiyo
birikenleri okudum canımm geri mi kalıcammm
gördüm gördümmm bir gelinn gördümmm
birikenleri okudum canımm geri mi kalıcammm
gördüm gördümmm bir gelinn gördümmm
iyiizz yavru hoş geldin beş gittiinn
evet yaşandı ve bittiihayırlısı neyde o olsun canım , rabbim inşallah gönlündekini verir , neler yaşandı bilmiyorum ama hepsi geride kaldı geçti öyle düşün canım
[/FONT][/B]
evet evet tanıyabilmişsin beniiSelam tatlım. Eski topikte bikaç kez konuşmuştuk ama kaynaşamadık bi türlüBekar olduğunu 22-23 yaşlarında olduğunu iyi bi iş aradığını ve bloğun olduğunu biliyorum. Tanıyabilmişmiyim seni
iyiizz yavru hoş geldin beş gittiinn
dimi yaacanım okudum da hiç sıkma canını yeter ki iste hayatını istediğin gibi şekillendirebilirsin. umarım snein için hayırlısı ne ise o olur.
canım ben pek straplez sevmiyorum normaal elbisedede pek tercih etmembegendin mi gerçekten canım
Hoşbuldk bebekGelinliği çok beğendim ben üzerine güzel yakışmış. Özellikle 3.fotoğrafta çok hoş görünüyo. Tabi alternatifte isteriz
aynen öyle tatlım üst tarafı kapatılıcak yandaki o parıltılı dantelden. kabarık pek sevmiyorum be canım kendime yakıştırmadım bi türlü gerçi ondan da denemiştim annem kardeşim beğendi ama benim içime sinmiyo kabarıkcanım ben pek straplez sevmiyorum normaal elbisedede pek tercih etmem
gelinliktede daha sıkıntılı eğil kalk okadar el öpülecek çatalı göstermenin manası yok ama dimi
zaten kalıp gibi duruyor oynarken bile bir garip yanii
ki sende kapattıracakmışsın son haliyle daha güzel olacak bence
bel hizasındada olan ayrıltılar her zaman hoşuma gitmiştir
ama şu da bir gerçek kiiii ben çooookk abartarakkk kabarık bir model seçicem sanırımmm
ama sana çok yakışmışş zaten kendi zevkine görede yaptırınca çok çok daha güzel olacağından eminimm
bunun daha duvağı var çiçeği var
bütün parçalar birleşince muazzam bir görüntü olacağından eminimmmm
ohhh bak uzun uzun yazdımm yinee ellerim dert görmesin
evet yaşandı ve bittii
evet evet tanıyabilmişsin benii
Senin yaş aralığını bilmiyorum ama sanırım sende muhasebeciydin yanlış mı hatırlıyorum :26:
hayat benim hayatım ve kimsenin yön vermesine izin vermemem gerekiyor umarım hayırlı şeyler olacak
inşallah canım, mutlu ol
Bu topikte muhasebecilik dışında bi iş yapan ender kişilerdenim cnm
Senin yaş aralığını bilmiyorum ama sanırım sende muhasebeciydin yanlış mı hatırlıyorum :26:[/B]
Tmm tatlım bekliyoruz gelinlik seçmek çoook zevklibu hafta başka yerlere gidicem ve kararımı vericem canım o arada yine foto çekicez gizliceorganizasyonu yaptık kardeşimle ben kadını oyalarken erkek kardeşimin sözlüsü foto çekicek
Gelsene gelsene gelsene ne güzel oluuuuuurrkız komşuuuuuu nasıl havalar ordaa
nasıl gelesim var edirneye seni görmeye oturup şööööyyyyleeee bir dedikidu etmeyee
okadar çok model var canımaynen öyle tatlım üst tarafı kapatılıcak yandaki o parıltılı dantelden. kabarık pek sevmiyorum be canım kendime yakıştırmadım bi türlü gerçi ondan da denemiştim annem kardeşim beğendi ama benim içime sinmiyo kabarık
duvak da uzun olacak sadece kenarı dantel yapılacak daha ayakkabı bakmak lazım rahat bi şey bulmam lazım dün bi terlik verdiler 10 cm topuğu var ama hiç yani ayağımda bi şey yokmuş gibiydi çok rahat ama tabi gelinliğin altına terlik giyemem
olur dediğim bi model daha var onu da çekince size göstericem öyle karar vericem
Kızlarrr 3 tane güzel kitapcıklar aldım bennnbayadır aklımdaydı 3ü de çıkmış seri olarak aldım merakla bekliyorumm :121::121:
benimkiyle buluşmaya giderkene kapıya çık el sallicammmBu topikte muhasebecilik dışında bi iş yapan ender kişilerdenim cnmBen sigortacıyım 23 yaşındayım. Aslında 24üme girdim ama 24 deyince kızıyo burdaki cadılar
Tmm tatlım bekliyoruz gelinlik seçmek çoook zevkli
Gelsene gelsene gelsene ne güzel oluuuuuurr
aynen öyle yakındır inşallah senin gelinliği de burada görücezBu topikte muhasebecilik dışında bi iş yapan ender kişilerdenim cnmBen sigortacıyım 23 yaşındayım. Aslında 24üme girdim ama 24 deyince kızıyo burdaki cadılar
Tmm tatlım bekliyoruz gelinlik seçmek çoook zevkli
Gelsene gelsene gelsene ne güzel oluuuuuurr
okadar çok model var canım
seç seç beğenn bişicik olmazz
duvakta bak hemfikirizz
bende uppuzuuuuuunn bir duvak istiyorumm böylee yerlerde sürünen
bizi resimsiz bırakma hee
benimkiyle buluşmaya giderkene kapıya çık el sallicammm
bakarsın bir gün gelivermişimm
hiçte uzak değil zaten
şimdi yola çıksam 5 saat sonra yanındayımmmm
lunnammm senin altta ilişkin göstermiyormuydu yaa
nasıl yaptın diye soracaktım bi baktım ki yookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?