Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bi ordayım bi burdayım ama hep kalbinizdeyim dimiiiii vakit buldukça girmeye çalışıyorum kuzum. O kadar yoğun çalışıyrouz ki :126::126: Sen nasılsın tatlm nasıl gidiyo

tabisiii kalbimizdesinnn :132:

hımm kolay gelsin kuzumm bende aynı işte bir değişiklik yok uğraşıp duruyorum

hayırlısı neyde o olsun canım , rabbim inşallah gönlündekini verir , neler yaşandı bilmiyorum ama hepsi geride kaldı geçti öyle düşün canım

[/FONT][/B]
evet yaşandı ve bittii
evet evet tanıyabilmişsin benii
Senin yaş aralığını bilmiyorum ama sanırım sende muhasebeciydin yanlış mı hatırlıyorum :26:

iyiizz yavru hoş geldin beş gittiinn

dimi yaa canım okudum da hiç sıkma canını yeter ki iste hayatını istediğin gibi şekillendirebilirsin. umarım snein için hayırlısı ne ise o olur.

hayat benim hayatım ve kimsenin yön vermesine izin vermemem gerekiyor umarım hayırlı şeyler olacak

begendin mi gerçekten canım
canım ben pek straplez sevmiyorum normaal elbisedede pek tercih etmem
gelinliktede daha sıkıntılı eğil kalk okadar el öpülecek çatalı göstermenin manası yok ama dimi
zaten kalıp gibi duruyor oynarken bile bir garip yanii
ki sende kapattıracakmışsın son haliyle daha güzel olacak bence
bel hizasındada olan ayrıltılar her zaman hoşuma gitmiştir
ama şu da bir gerçek kiiii ben çooookk abartarakkk kabarık bir model seçicem sanırımmm
ama sana çok yakışmışş zaten kendi zevkine görede yaptırınca çok çok daha güzel olacağından eminimm
bunun daha duvağı var çiçeği var
bütün parçalar birleşince muazzam bir görüntü olacağından eminimmmm

ohhh bak uzun uzun yazdımm yinee ellerim dert görmesin

Hoşbuldk bebek Gelinliği çok beğendim ben üzerine güzel yakışmış. Özellikle 3.fotoğrafta çok hoş görünüyo. Tabi alternatifte isteriz

bu hafta başka yerlere gidicem ve kararımı vericem canım o arada yine foto çekicez gizlice organizasyonu yaptık kardeşimle ben kadını oyalarken erkek kardeşimin sözlüsü foto çekicek

kız komşuuuuuu nasıl havalar ordaa
nasıl gelesim var edirneye seni görmeye oturup şööööyyyyleeee bir dedikidu etmeyee

aynen öyle tatlım üst tarafı kapatılıcak yandaki o parıltılı dantelden. kabarık pek sevmiyorum be canım kendime yakıştırmadım bi türlü gerçi ondan da denemiştim annem kardeşim beğendi ama benim içime sinmiyo kabarık
duvak da uzun olacak sadece kenarı dantel yapılacak daha ayakkabı bakmak lazım rahat bi şey bulmam lazım dün bi terlik verdiler 10 cm topuğu var ama hiç yani ayağımda bi şey yokmuş gibiydi çok rahat ama tabi gelinliğin altına terlik giyemem
olur dediğim bi model daha var onu da çekince size göstericem öyle karar vericem

Senin yaş aralığını bilmiyorum ama sanırım sende muhasebeciydin yanlış mı hatırlıyorum :26:
[/B]
Bu topikte muhasebecilik dışında bi iş yapan ender kişilerdenim cnm Ben sigortacıyım 23 yaşındayım. Aslında 24üme girdim ama 24 deyince kızıyo burdaki cadılar
bu hafta başka yerlere gidicem ve kararımı vericem canım o arada yine foto çekicez gizlice organizasyonu yaptık kardeşimle ben kadını oyalarken erkek kardeşimin sözlüsü foto çekicek
Tmm tatlım bekliyoruz gelinlik seçmek çoook zevkli
kız komşuuuuuu nasıl havalar ordaa
nasıl gelesim var edirneye seni görmeye oturup şööööyyyyleeee bir dedikidu etmeyee
Gelsene gelsene gelsene ne güzel oluuuuuurr

Kızlarrr 3 tane güzel kitapcıklar aldım bennn bayadır aklımdaydı 3ü de çıkmış seri olarak aldım merakla bekliyorumm :121::121:

okadar çok model var canım
seç seç beğenn bişicik olmazz
duvakta bak hemfikirizz
bende uppuzuuuuuunn bir duvak istiyorumm böylee yerlerde sürünen
bizi resimsiz bırakma hee

benimkiyle buluşmaya giderkene kapıya çık el sallicammm
bakarsın bir gün gelivermişimm
hiçte uzak değil zaten
şimdi yola çıksam 5 saat sonra yanındayımmmm

aynen öyle yakındır inşallah senin gelinliği de burada görücez

okadar çok model var canım
seç seç beğenn bişicik olmazz
duvakta bak hemfikirizz
bende uppuzuuuuuunn bir duvak istiyorumm böylee yerlerde sürünen
bizi resimsiz bırakma hee

gelinlik kabarık olunca duvağı pek uzun tutmuyolar ama fıstık haberin olsun ama gelinlik böyle biraz daha az kabarık olunca uzat uzatabildiğin kadar duvağı
çok tembih ediyorum kızları onlarda saolsunlar baya iyiler bu konuda çekicekler ben de size göstericem

lunnammm senin altta ilişkin göstermiyormuydu yaa
nasıl yaptın diye soracaktım bi baktım ki yookkk

benimkiyle buluşmaya giderkene kapıya çık el sallicammm
bakarsın bir gün gelivermişimm
hiçte uzak değil zaten
şimdi yola çıksam 5 saat sonra yanındayımmmm

Neeee 5 saat mi Çok varmış cnm ya. Sen buraya gelirsen bütün vaktini sevdiceğinle geçir balım kıyamam zaten hasretsiniz. Ama söz ben sana el sallarım

lunnammm senin altta ilişkin göstermiyormuydu yaa
nasıl yaptın diye soracaktım bi baktım ki yookkk

Tarayıcını aç daisypath yaz ilk çıkan siteye gir ordan oluştur tatlm sonra url kaydet gibi bişeyler çıkıcak en son. O linkide profil düzenledeki çizelge yazan yere yapıştır.
Bende vardı ama ayrılınca sildim tekrar yapmak zor geldi yapıcam bi ara

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…