- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
minik hayaletim vallahi bugün aklımdaydın acaba hayalet mi olmuş diye bi düşündüm:26::26:
moricimi dün feyste gördüm iftara gitmiş resimler koymuşş ama bugün hiç gelmediik
aynen öyle hadi bi koşu sen debak ayy morinci de gelmedi ki o bi de kırmızı kaldı sanırım :44:
dün denedim bunu gizlice foto çektirdim kardeşime
inşallah tatlım yaa bir türlü tam anlamıyla başlayamıyorum o kitabı okıyım da biraz aklım başıma gelsinnBen peygamber efendimizin hayatını okuduktan sonra namaza başlamıştım Rabbim sanada nasip etsin güzelim.
Ben onlara gönderir yorumlarını alırım tatlm
Annemlere barıştığımızı söyledim pek istemeselerde bişey demycekler artık çoooook mutluyum
ahanda böyle sıcak kanlı insanlar lazım moda evlerineeekız mecbur katlanıyolar babam orda konuşuyo işte model gösteriyo beğenmedim olmaz diyorum. o da başladı aslınd ahepsi güzel sizinde işiniz zor çeşit çeşit insanla uğraşıyosunuz kadınların istekleri bitmez sinir etti beni bi otur arkadaş
ama kadın sıcak davrandı iki lafından biri hayatım oldu
aynen öyle hadi bi koşu sen debak ayy morinci de gelmedi ki o bi de kırmızı kaldı sanırım :44:
dün denedim bunu gizlice foto çektirdim kardeşime
Hala 24 diyo hatun ya akıllanmıcan mı len sennn
Ayrıcaaaaaaaaaaaa ayrıcaaaaaaaaaaaaaaa çok tşk ederim kızlar size 3 gündür yokum ve kmse lady nerde yazmamış bakıyorum da geçmişe arada ciddi anlamda hepinize kırıldım
DAHA DA GELMEM DAVOSAAAAAAAAAAAAAAA
bu harika bi haberhadi gözün aydın fıstığım bak işte aileler sen istedikten sonra onaylamaktan başka bi şey yapmıyolar
kız zaten kaç gündür ara ara giriyorum ama dime öyle seviyorum seniHiççç hiiiiççç valla biriniz gelmese ben hemen yazıyorm acaba bgn tospa nerde vs diye ama kmse yazmamış verdiğim değeri sizde göremedim ya üzüldüm gerçekten
dimi ya suratsız insandan alışveriş etmem bileohhh ne güzel tatlımm çok sevindimm darısı başımıza
ahanda böyle sıcak kanlı insanlar lazım moda evlerineee
öbür türlüsü çekilmezzz
Annem ikna oldu. O onaylarsa babam zaten razı olur . Üstümden büyük bi yük kalktı kuzum ya
Canımm yaa öyle deme amaa :85::85: tabiki aklımıza geliyorsunn ama kimse yazmamış sanırım bir de haftasonuydu ya pek giren olmadı zatenn kırılmaa
Yok canım ben gerçekten anladım meğer hiç kabul etmemişsiniz beni
sus kız tribini ısırırımmmgit bak albümüme arkideş olduk senle de
ahandaa yaptııııııııııııımmmmmm
ladyyy valla ben suçsuzumm yeni geldim zatenn
sınavlardan giremiyordummm:26:
lunnammm balımm komşummmm şekerimmmm çok sağol tatlımmm
3. fotoraftaki gelnlkle diğerleri aynıysa çok güzelmiş bi tarafı güpürlü bi tarafı sade
dur kız bende bakçam tekrarr3. fotoraftaki gelnlkle diğerleri aynıysa çok güzelmiş bi tarafı güpürlü bi tarafı sade
aynı bebeğimbuna benzer başka bi model daha benmiştik nişanlımla onun da fotosunu çekebilirsek göstericem size ver bi nanak
piskom yazdığını şimdi gördüm kaldırıyodum albümü bilmiyorum görebildin mi tekrar:26:dur kız bende bakçam tekrarr
Evett çok güzelmiş aslında öyle sade olsa da çok hoşş görünüyorrr
Aklnın kaldığı gelnlik mi
piskom yazdığını şimdi gördüm kaldırıyodum albümü bilmiyorum görebildin mi tekrar:26:
ben de öyle düşündüm ama yan taraftaki güpür ayrıntısı hoş olmuş çünkü o güpürden üst kısmını kapatıcaz bu kadar cıbıl cıbıl giyememevet canım şu an için aklımda iki model var bi bu bi de nişanlımla baktığımız aslında model olarak benziyolar ama kumaş farklı. bu gelinlik için 3300 dedi kadın diğer 2000 liraydı sanırım kullanılan güpürden bu kadar fark çıkıyo ya da dünkü gittiğim yer daha popüler ondan olabilir
aynen öyle herkes diyo nolcak canım düğünün bu senin bari düğününde giy nolcak. e ama ben ömrü billah öyle giymiş değilim düğünümde niye giyeyim kendimi çıplak gibi hissederim alışık olmadığım içinSeninki de çok kıskançlar kervanında anlaşıldı
Ama zaten rahat edemezsin straplezle habire onu mu çekiştirceksin yoksa düğüne mi konsantre olcaksn bende straplez istemiyorm
Normaldede hiç giymem zaten hiç hoşlaşmıyorum
Kolu olcak tutucak o tül veya başka bişi onu
Boyun kaç tospaa senin :44:
aynen öyle herkes diyo nolcak canım düğünün bu senin bari düğününde giy nolcak. e ama ben ömrü billah öyle giymiş değilim düğünümde niye giyeyim kendimi çıplak gibi hissederim alışık olmadığım için
165 cm canım ama ayağımda 10 cm topuk vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?