Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

k
aynen öyle hadi bi koşu sen de bak ayy morinci de gelmedi ki o bi de kırmızı kaldı sanırım :44:

dün denedim bunu gizlice foto çektirdim kardeşime
moricimi dün feyste gördüm iftara gitmiş resimler koymuşş ama bugün hiç gelmedii

Ben peygamber efendimizin hayatını okuduktan sonra namaza başlamıştım Rabbim sanada nasip etsin güzelim.
Ben onlara gönderir yorumlarını alırım tatlm
inşallah tatlım yaa bir türlü tam anlamıyla başlayamıyorum o kitabı okıyım da biraz aklım başıma gelsinn

Annemlere barıştığımızı söyledim pek istemeselerde bişey demycekler artık çoooook mutluyum

ohhh ne güzel tatlımm çok sevindimm darısı başımıza

ahanda böyle sıcak kanlı insanlar lazım moda evlerineee
öbür türlüsü çekilmezzz

Canımm yaa öyle deme amaa :85::85: tabiki aklımıza geliyorsunn ama kimse yazmamış sanırım bir de haftasonuydu ya pek giren olmadı zatenn kırılmaa

Hiççç hiiiiççç valla biriniz gelmese ben hemen yazıyorm acaba bgn tospa nerde vs diye ama kmse yazmamış verdiğim değeri sizde göremedim ya üzüldüm gerçekten
kız zaten kaç gündür ara ara giriyorum ama dime öyle seviyorum seni
ohhh ne güzel tatlımm çok sevindimm darısı başımıza

ahanda böyle sıcak kanlı insanlar lazım moda evlerineee
öbür türlüsü çekilmezzz
dimi ya suratsız insandan alışveriş etmem bile ama artık bu tür insanalrda bu işte usta olmuş nasıl malını pazarlıcağını biliyolar tatlı dil kuaförler de öyle ne zaman gitsem bi sürü iltifat inanmıyorum ama yine de meymeretsiz olmasından iyi

Annem ikna oldu. O onaylarsa babam zaten razı olur . Üstümden büyük bi yük kalktı kuzum ya

ohh çok şükür bebeğim bak ne güzel işte maşallah yüzün gülmeye başladı yine daha dur seni de bi evlendirelim o zaman daha çok gülücek yüzün

ahandaa yaptııııııııııııımmmmmm
ladyyy valla ben suçsuzumm yeni geldim zatenn
sınavlardan giremiyordummm:26:

lunnammm balımm komşummmm şekerimmmm çok sağol tatlımmm

ahandaa yaptııııııııııııımmmmmm
ladyyy valla ben suçsuzumm yeni geldim zatenn
sınavlardan giremiyordummm:26:

lunnammm balımm komşummmm şekerimmmm çok sağol tatlımmm

ne yaptın kızz ben anlamadımmm :26:

dur kız bende bakçam tekrarr
piskom yazdığını şimdi gördüm kaldırıyodum albümü bilmiyorum görebildin mi tekrar:26:

Evett çok güzelmiş aslında öyle sade olsa da çok hoşş görünüyorrr

Aklnın kaldığı gelnlik mi

ben de öyle düşündüm ama yan taraftaki güpür ayrıntısı hoş olmuş çünkü o güpürden üst kısmını kapatıcaz bu kadar cıbıl cıbıl giyemem evet canım şu an için aklımda iki model var bi bu bi de nişanlımla baktığımız aslında model olarak benziyolar ama kumaş farklı. bu gelinlik için 3300 dedi kadın diğer 2000 liraydı sanırım kullanılan güpürden bu kadar fark çıkıyo ya da dünkü gittiğim yer daha popüler ondan olabilir

Seninki de çok kıskançlar kervanında anlaşıldı
Ama zaten rahat edemezsin straplezle habire onu mu çekiştirceksin yoksa düğüne mi konsantre olcaksn bende straplez istemiyorm
Normaldede hiç giymem zaten hiç hoşlaşmıyorum
Kolu olcak tutucak o tül veya başka bişi onu

aynen öyle herkes diyo nolcak canım düğünün bu senin bari düğününde giy nolcak. e ama ben ömrü billah öyle giymiş değilim düğünümde niye giyeyim kendimi çıplak gibi hissederim alışık olmadığım için

Boyun kaç tospaa senin :44:

165 cm canım ama ayağımda 10 cm topuk vardı

eneeem morincim facebook dondurmuş ne oldu ki acabaa :44:

Bence de insanlar anlayamazlar sen nasıl rahat ediyorsun öyle giy tatlım bnde giymeyi düşünmüyorum straplez :100::100:

hadii yaaa ohaa o topuklar düğünde canına okur valla :18:
bnmde 1.60 ondan sordum gelinlk uzun güzel durmuşta uzun göstermiş yani

Ne diyolar o modele çok kabarık olmayan ? prenses model mi ? çnkü hoşuma gitti çok kabarık kötü duruyor ya sanki bna göre:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…