Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aynen öyle huyumdur zaten çok fikir alırım ama herkes çok yakışmış dese dahi eğer ben kendime yakıştırmamışsam o şeyi giyemem
A tipi gelinlik modeli diyolar canım. ama gelinliğin altına topuklu şart yoksa bu boylarımızla hiç olmaz bu tarz gelinlikler bence de daha uzun gösteriyo insanı. prenses model bana çok kabarık geldi pek hoşlanmıyorum o tip gelinliklerden ama zevk meselesi bi de fiziğine uygun olup olaması önemli mesela alt kısmı daha kilolu olan kızlar için ideal bi model prenses beli ortaya çıkarır.

Son düzenleme:

Tamamdır belli oldu gelinlik modelim A tipi
Dereyi görmeden paçayı sıvamak diye bana diyolar herhalde

Ladymmmmmmmmmmmm

sana küsüm sende hiç hatırlamamışsın beni

Bu gelinliğe bayılmıştım çok zarif çok güzel duruyor ve bu kızın boyu gerçekte 1.60 ama kuğu gibi göstermiş çok hoş olmuş
Ama nerde bizde bunu giydircek koca ayrıca kendmizde o cesaret

Tamamdır belli oldu gelinlik modelim A tipi
Dereyi görmeden paçayı sıvamak diye bana diyolar herhalde

sana küsüm sende hiç hatırlamamışsın beni

Ama ama ama bende yoktum ki hiç giremiyorum affet beni tülaaaaaaay Bak annemle barıştım sevgilimle barıştığımızı söyledim mutluym. Herşey tamam ama seninle küs olmayı kaldıramaz bünyem

Ama ama ama bende yoktum ki hiç giremiyorum affet beni tülaaaaaaay Bak annemle barıştım sevgilimle barıştığımızı söyledim mutluym. Herşey tamam ama seninle küs olmayı kaldıramaz bünyem

Affettim hadi bi daha olursa bakmam gözünün yaşına

öyle deme işte bak bize resmen hayaldi gerçek oluyo bi bakıyosun zaman geçmiş ve o gün gelmiş

Valla bana bi ömür gibi uzak geliyo şuan :18:

hani gelinliğin ben neden göremiyoruum

anam ben bunu gecelik niyetine giyebilirim anca ona izin verir o kadar sırt dekoltesi
Bunu da beğendim çok rahat olur sanırım

Eki Görüntüle 761933

Affettim hadi bi daha olursa bakmam gözünün yaşına

Valla bana bi ömür gibi uzak geliyo şuan :18:
yavrum biz 13 eylülde 6. yılımıza giricez düşün artık ne kadar bekledik evlilik için

işte geldim burdayımmm

eveeeeet cuma akşamı bankadakilerle iftar yaptıkk
veedee cumartesi akşamıda kırmızı ya iftara gittim beeeeeeeeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…