Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

[video=youtube;XQHGBl66HwU]http://www.youtube.com/watch?v=XQHGBl66HwU[/video]

Annesine anne babasına babaaa dicek artık sanırım panpa

Son düzenleme:
:97::97::97::97::97::97::97::97:

incim napıyosn kuzum ?

napayım canımm bu gece annem kaldırmamış beni sahura sağolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ölüyorum susuzluktan
gece yatarken yedim annemede beni ezandan 10 dk önce uyandır su içer namaz kılar yatarım dedim
ama cnm annem ben yedim benı kaldırma olarak algılamış onu :26::44:
sen napıyorsun canımmmm
senin için dua ettim işe yaradı mı

Yaradı tatlım çok tşk ederm
Oturuyorum bende youtubeda dolanıyorum bitanem
Kırmızının yavuklusu gelmicek miydi

ay ben bunlara bayılıyorum yaa :)

İzledin mi çok komik dmi

tospaaam fotoğrafın altına yorum yazdım ama o yorum yazdığımı beğendim çok tatlı sanada çok yakışmış maşallah kesin kararını verdinmi kuzum

[video=youtube;bxMTa9GBBRI]http://www.youtube.com/watch?v=bxMTa9GBBRI[/video]

Tospaaaaaaaaammmmmmm böyle bişi yapınnnn bayılıyorum ya

Çok tatlılaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

tospaaam fotoğrafın altına yorum yazdım ama o yorum yazdığımı beğendim çok tatlı sanada çok yakışmış maşallah kesin kararını verdinmi kuzum

gördüm kuzum henüz kesin karar vermiş değilim bu beğendiğim iki taneden biri bu hafta net bi karar verip başlıcam artık teşekkür ederim canım darısı sana inşallah
ama o resimlerin ikisi aynı gelinlik zaten bi tarafı düz bi tarfı güpürden yapılmış

Yaradı tatlım çok tşk ederm
Oturuyorum bende youtubeda dolanıyorum bitanem
Kırmızının yavuklusu gelmicek miydi

İzledin mi çok komik dmi

yaaa çok sevindim olleeyy
yolda şuanda araba ile geliyor 3 gün sürecekmiş yolculuk bu son gelişi artık düğün olacak ve giderken kırmızıyıda götürecek :2::2:
izledim daha önce izlemiştim çokkk komikler yaaaaaa
banane özledim anlıyorum ben karaktersizim vardı birtanede onada bayılıyorum ben mimikler süper

morincim canım aynı gelinlik o gelinliğin sol tarafı düz sağa doğru dönüyo hafif sağ tarfında o güpür var arada bi de kollarını o güpürden kapadık mı tamamdır

HEH TAMAM ŞİMDİ ANLADIM KUZUM ÇOK GÜZEL DEĞİŞİK BİR MODEL PRENSES DEİKLERİ BU SANIRIM:)
kollarını nasıl yaptıracaksın kısa fakir uzun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…