- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
yaaa çok sevindim olleeyy
yolda şuanda araba ile geliyor 3 gün sürecekmiş yolculuk bu son gelişi artık düğün olacak ve giderken kırmızıyıda götürecek :2::2:
izledim daha önce izlemiştim çokkk komikler yaaaaaa
banane özledim anlıyorum ben karaktersizim vardı birtanede onada bayılıyorum ben mimikler süper
gördüm kuzum henüz kesin karar vermiş değilim bu beğendiğim iki taneden biri bu hafta net bi karar verip başlıcam artıkteşekkür ederim canım darısı sana inşallah
ama o resimlerin ikisi aynı gelinlik zaten bi tarafı düz bi tarfı güpürden yapılmış
işte geldim burdayımmm
eveeeeet cuma akşamı bankadakilerle iftar yaptıkk
veedee cumartesi akşamıda kırmızı ya iftara gittim beeeeeeeeeenn
Arabayla mı geliyo öhhh
Barıştılar mı düzeldi mi herşey
e kızın hiçbişi hazır diil ama
Yarıda bıraktı gelnlik denemelerini falan
Benimde geldiğimi niye söylemiyosun
yok kuzum bu prenses değil prenses daha kabarık oluyo buna A tipi gelinlik modeli deniyo. kollar da fakir kol olacak daha şık duruyo bi de uzun sadece kenarı güpürlü bi duvakHEH TAMAM ŞİMDİ ANLADIM KUZUM ÇOK GÜZEL DEĞİŞİK BİR MODEL PRENSES DEİKLERİ BU SANIRIM:)
kollarını nasıl yaptıracaksın kısa fakir uzun ?
ayy ben de susadım acıktımBende öyle ya susadım biraz napıyım canım aynı takılıyorum öyle
hehe anladım cnm bende öyle düşünmüştüm:):)
amin canım benım inşallah
net kaararını verde bakalım
üzerine göre ayarlandıktan ve bittikten sonra çoook daha güzel olacak eminim
yiiivruuuum kimse bi yorum yapmadı dedimki o şoku atlatsınlar ondan sonrada hatta lunna bileeeeeeeeeeeee geldiiiiiiiiiiii diyim dedim ama kırmızıya bile şaşıran olmadıki:26:
kızlaaaaaaaaaaaaaar yemekten sonra çayada lunna geldi kahve içtik meyve yedik boll boll çene çaldık siz hiç şaşırmayın merakta etmeyin tamam mı sizin yüzünüzden lunna kızdı bakkkkkkkkkkkkkkkkkııınnnnnnnnnnnnnnn
slm milllettttt
aynen araba ile geliyor
ama daha öncede gelmiş tecrübeli yani bayağı sağlam şöför demekki....
malesef öyle ama gidecek tekrar provalara canım zaten gelinliğini seçmişti düğününe 41gün kaldı bakalım hayırlısı herşeyi hazır gibi zaten gülün ufak tefekleride jet hızı ile halledecekler işte:/
slm milllettttt
Şaşırmazsanız böylede fırça atarız
kırmızıya iftara mı gittin yakın mı size canımyiiivruuuum kimse bi yorum yapmadı dedimki o şoku atlatsınlar ondan sonrada hatta lunna bileeeeeeeeeeeee geldiiiiiiiiiiii diyim dedim ama kırmızıya bile şaşıran olmadıki:26:
kızlaaaaaaaaaaaaaar yemekten sonra çayada lunna geldi kahve içtik meyve yedik boll boll çene çaldık siz hiç şaşırmayın merakta etmeyin tamam mı sizin yüzünüzden lunna kızdı bakkkkkkkkkkkkkkkkkııınnnnnnnnnnnnnnn
selam canım hoşgeldinnnslm milllettttt
iyi bir kombin yapmışsın canımy
ayy ben de susadım acıktımsahuru bikaç dilim karpuz süt ve suyla yaptım. sütle karpuz ne alaka ben de bilmiyorum ama canım yemek istemedi bari sıvı alıyım dedim şimdi acıktım
:
hoş geldin sudee nasılsın :)slm milllettttt
yiiivruuuum kimse bi yorum yapmadı dedimki o şoku atlatsınlar ondan sonrada hatta lunna bileeeeeeeeeeeee geldiiiiiiiiiiii diyim dedim ama kırmızıya bile şaşıran olmadıki:26:
yok kuzum bu prenses değil prenses daha kabarık oluyo buna A tipi gelinlik modeli deniyo. kollar da fakir kol olacak daha şık duruyo bi de uzun sadece kenarı güpürlü bi duvak
ayy ben de susadım acıktımsahuru bikaç dilim karpuz süt ve suyla yaptım. sütle karpuz ne alaka ben de bilmiyorum ama canım yemek istemedi bari sıvı alıyım dedim şimdi acıktım
inşalalh canım şu bikaç gün içinde son bikaç yere bakıcam ve başlıcam artık
Ayyy kendimi çok dışlanmış çok ezik hissettimbizimle ilgilenmiyorlar kuzum :26::26:
Hadi hayırlısı kuzum ya inşallah mutlu mesut olurlar
Hoşgeldn canım nabersn
kırmızıya iftara mı gittin yakın mı size canım
lunnayla kahve mi içtinizzbabam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi bu çileklerden hangisi daha büyük
kızzzzzzzz ben kaçırdım heralde kim kimi görmüş kiminle çay içimişş
lunnayla kahve mi içtinizzbabam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi bu çileklerden hangisi daha büyük
selam canım hoşgeldinnn
iyi bir kombin yapmışsın canımbende sahurda ramazan pidesinden pizza yapmış annem onu yedim ama acıkım da biraz 6:
selam canım hoşgeldinnn
iyi bir kombin yapmışsın canımbende sahurda ramazan pidesinden pizza yapmış annem onu yedim ama acıkım da biraz 6:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?