Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Arabayla mı geliyo öhhh

Barıştılar mı düzeldi mi herşey
e kızın hiçbişi hazır diil ama
Yarıda bıraktı gelnlik denemelerini falan

hehe anladım cnm bende öyle düşünmüştüm:):)
amin canım benım inşallah
net kaararını verde bakalım
üzerine göre ayarlandıktan ve bittikten sonra çoook daha güzel olacak eminim

Arabayla mı geliyo öhhh

Barıştılar mı düzeldi mi herşey
e kızın hiçbişi hazır diil ama
Yarıda bıraktı gelnlik denemelerini falan

aynen araba ile geliyor
ama daha öncede gelmiş tecrübeli yani bayağı sağlam şöför demekki....
malesef öyle ama gidecek tekrar provalara canım zaten gelinliğini seçmişti düğününe 41gün kaldı bakalım hayırlısı herşeyi hazır gibi zaten gülün ufak tefekleride jet hızı ile halledecekler işte:/

Benimde geldiğimi niye söylemiyosun

yiiivruuuum kimse bi yorum yapmadı dedimki o şoku atlatsınlar ondan sonrada hatta lunna bileeeeeeeeeeeee geldiiiiiiiiiiii diyim dedim ama kırmızıya bile şaşıran olmadıki :26:

kızlaaaaaaaaaaaaaar yemekten sonra çayada lunna geldi kahve içtik meyve yedik boll boll çene çaldık siz hiç şaşırmayın merakta etmeyin tamam mı sizin yüzünüzden lunna kızdı bakkkkkkkkkkkkkkkkkııınnnnnnnnnnnnnnn

HEH TAMAM ŞİMDİ ANLADIM KUZUM ÇOK GÜZEL DEĞİŞİK BİR MODEL PRENSES DEİKLERİ BU SANIRIM:)
kollarını nasıl yaptıracaksın kısa fakir uzun ?
yok kuzum bu prenses değil prenses daha kabarık oluyo buna A tipi gelinlik modeli deniyo. kollar da fakir kol olacak daha şık duruyo bi de uzun sadece kenarı güpürlü bi duvak
Bende öyle ya susadım biraz napıyım canım aynı takılıyorum öyle
ayy ben de susadım acıktım sahuru bikaç dilim karpuz süt ve suyla yaptım. sütle karpuz ne alaka ben de bilmiyorum ama canım yemek istemedi bari sıvı alıyım dedim şimdi acıktım
hehe anladım cnm bende öyle düşünmüştüm:):)
amin canım benım inşallah
net kaararını verde bakalım
üzerine göre ayarlandıktan ve bittikten sonra çoook daha güzel olacak eminim

inşalalh canım şu bikaç gün içinde son bikaç yere bakıcam ve başlıcam artık

Şaşırmazsanız böylede fırça atarız

Hadi hayırlısı kuzum ya inşallah mutlu mesut olurlar

Hoşgeldn canım nabersn

kırmızıya iftara mı gittin yakın mı size canım

lunnayla kahve mi içtinizz babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi bu çileklerden hangisi daha büyük

selam canım hoşgeldinnn
y

ayy ben de susadım acıktım sahuru bikaç dilim karpuz süt ve suyla yaptım. sütle karpuz ne alaka ben de bilmiyorum ama canım yemek istemedi bari sıvı alıyım dedim şimdi acıktım
:
iyi bir kombin yapmışsın canım bende sahurda ramazan pidesinden pizza yapmış annem onu yedim ama acıkım da biraz 6:

Son düzenleyen: Moderatör:
hoş geldin sudee nasılsın :)

kızzzzzzzz ben kaçırdım heralde kim kimi görmüş kiminle çay içimişş

hm anladım canım.. bencede fakir kol daha şık duruyor.. çok heyecanlı yyaa
nişanlında gördümü gelinliğini

ayhh canım çekti şimdi bi pizza olsa ne güzel olurdu aslında canım fırında mantarlı makarna çekiyo giderken mantar bulursam markette yaparım belki

heeeeeeeehhh şööye şaşırın bakiiim olayın tadını kaçırmayınnnnnnn
evet ben kırmızıya iftara gittim bana çokkkkkkkkkkkk güzel yemekler yapmış döktürmüş hamarat kzıımız. yemekten sonrada lunna ben kırmızı türk kahvesi içtik kırmızının çeyizlerine baktık meyce yedik çene çaldıl boooğğl boooğğl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…