hoş geldin sudee nasılsın :)
kızzzzzzzz ben kaçırdım heralde kim kimi görmüş kiminle çay içimişş
ahh tabii yaa bilmez miyimEveeeet Morinci kırmızıya iftara gitti ben ancak çaya yetişebildim mağlum benim yol uzun
mail attım ama henüz bakamadı dışarda işleri var bugün daha fırsatı olamadı ama yavrum benim o da bana netten model gönderip duruyo kararsız kaldım yahm anladım canım.. bencede fakir kol daha şık duruyor.. çok heyecanlı yyaa
nişanlında gördümü gelinliğini
heeeeeeeehhh şööye şaşırın bakiiim olayın tadını kaçırmayınnnnnnn
evet ben kırmızıya iftara gittim bana çokkkkkkkkkkkk güzel yemekler yapmış döktürmüş hamarat kzıımız. yemekten sonrada lunna ben kırmızı türk kahvesi içtik kırmızının çeyizlerine baktık meyce yedik çene çaldıl boooğğl boooğğl
hee e tabi dua et sahura yetişmemişsinnnEveeeet Morinci kırmızıya iftara gitti ben ancak çaya yetişebildim mağlum benim yol uzun
pideden pizza yapabilirsin canımm çook kolay pidenin üstüne istedğin malzemeleri koyuyosun , domates biber kaşar peyniri falan , fırına atıyosun hem pratik hem lezzetli oluyoayhh canım çekti şimdi bi pizza olsa ne güzel olurdu aslında canım fırında mantarlı makarna çekiyo giderken mantar bulursam markette yaparım belki
heeeeeeeehhh şööye şaşırın bakiiim olayın tadını kaçırmayınnnnnnn
evet ben kırmızıya iftara gittim bana çokkkkkkkkkkkk güzel yemekler yapmış döktürmüş hamarat kzıımız. yemekten sonrada lunna ben kırmızı türk kahvesi içtik kırmızının çeyizlerine baktık meyce yedik çene çaldıl boooğğl boooğğl
Ayyy kendimi çok dışlanmış çok ezik hissettim
ahh tabii yaa bilmez miyim
mail attım ama henüz bakamadı dışarda işleri var bugün daha fırsatı olamadı ama yavrum benim o da bana netten model gönderip duruyo kararsız kaldım ya
falda baktınız mı kahvden sonraa
hee e tabi dua et sahura yetişmemişsinnn
pideden pizza yapabilirsin canımm çook kolay pidenin üstüne istedğin malzemeleri koyuyosun , domates biber kaşar peyniri falan , fırına atıyosun hem pratik hem lezzetli oluyo
neler yapmıştı sana beni niye çağırmadınız kii gelirdimm
meyce ne kızz
hakkat gelirmiydin kız:26::26::26:
bileydim çağırırdık valla:26:
leventte oturuyor
mantı böreği yapmış değişik bişiy çok beğendim ben birde benim ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevdiğim hatta çiğ bile yiyebilecek kadar çok sevdiğim bezelyenin yemeğini yapmış yavrum yaa çok güzel bi mercimek çorbası ile pilav pilavıda çok beğendim çok maharetli ve lezzettli eli var maşallah
meyve kız yanlış yazmışım
seninlede gidelim ozaman iftara
hee tamam canım oda baksın bi ozaman onun fikride önemli. ay negüzel kız maşallah nazar değecek nişanlına gelinlik bakıp netten birde sana seçenekleri gönderiyor :)
her erkek yapmaz bunu naparsan yap modunda olurlar
töbe de kız ramazan ramazan ne falı
namaz kıldık
ayy şaka gibi yaa burdan tanışıpta evine gitmek ne değişik dimii
gelirdim tabii ne olucekkbitaz ters yerde oturuyomuş ama ne yapalım gideriz o zaman , evli miydi ki kırmızı enee hatırlamıyorum şimdi :18:
mantı böreği pek sevmiyorum , hımm bende tatlımı yapıp geliridimmm
kız açık bi gelinlik alıcam diye yüreği ağzında ondan bu kadar ilgili bence
ama ben kırmızıyla görüşmenize şaşırmadım kii zaten dışarda görüşüyosunuz evine iftara gitmen şaşırtmadılunnaya bak şaırdım
eylülcann eğer üşenmezsem yarın sabah yapıcam sahurda pideden pizza
ne yapmıştıııaaaaa tatlıda yapmıştıki kırmızııı
fransaya gelin gidecek olan canım
eylül malzemeler pidenin arasınamı koyuluyor üstünemi falan nasıl koyuluyor
ne yapmıştııı
evde birisi var mıydıı
yap yap yada annene söyle yapsın işte kızz
üstüne koyuyo annem canım geçen ramazan oktay ustadan öğrenmiştikalın pide değilde biraz ince olanların daha güzel oluyo annem peynir salam falan da kouyuyo bazen
evet teyzesinin kızı vardı oda çok tatlı iyi biriokadar başkası yoktu
yapacağım ama anlat tam olarak nasıl yapayım
pideyi suyla biraz arkalı önlü ıslat malzemeleri koy , elinle biraz bastır sonra ver fırına iştee
burda tam tarifi var Pidede Pizza | Oktay Ustam Yemek Tarifleri Web Sitesi - Onbinlerce Yemek Tarifi
ama annem o kadar uğraşmıyo dediğim gibi öyle peynir domates falan koyuyo
tamam sana geleyim bana ezogelin çorbası yapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?