hee tamam ozaman bu ahura yapayımm
gel canımm yaparım yapmazmıyım
sen nered oturuyordun ?
anam ilkmiş haklı heyecan yapmışsın ben öncesi var sanıyodumheee hmmm öylemiii:44::44: tamam ozaman :26:
ne bileyim ben çok heyecan yaptım
bunu not aldım bende yapacağım
kız arasına koyarsan tost olureylül malzemeler pidenin arasınamı koyuluyor üstünemi falan nasıl koyuluyor
ben annemi öyle şeylerle uğraştırmam ki kendim yaparımne yapmıştııı
evde birisi var mıydıı
yap yap yada annene söyle yapsın işte kızz
anam ilkmiş haklı heyecan yapmışsın ben öncesi var sanıyodum
kız arasına koyarsan tost olurbence ekmeğe biraz sos yapıp sürmek daha leziz yapar. salçalı kekikli falan ımmhhh
ben annemi öyle şeylerle uğraştırmam ki kendim yaparım
Gelirim tabii canımm
mesaj attım sana bakk
tarifinde var zaten sos falan da annem o kadar ayrıntılı uğraşmıyo sahur içinnPidede Pizza | Oktay Ustam Yemek Tarifleri Web Sitesi - Onbinlerce Yemek Tarifi
pideden tostta harika oluyo ımmhhh
Kız morincimm çıkıyorum mesajı göremedin heee
Ben çıkıyorum arkideşlerhayırlı iftarlar görüşürüzzzz
anam ilkmiş haklı heyecan yapmışsın ben öncesi var sanıyodum
kız arasına koyarsan tost olurbence ekmeğe biraz sos yapıp sürmek daha leziz yapar. salçalı kekikli falan ımmhhh
ben annemi öyle şeylerle uğraştırmam ki kendim yaparım
aynen araba ile geliyor
ama daha öncede gelmiş tecrübeli yani bayağı sağlam şöför demekki....
malesef öyle ama gidecek tekrar provalara canım zaten gelinliğini seçmişti düğününe 41gün kaldı bakalım hayırlısı herşeyi hazır gibi zaten gülün ufak tefekleride jet hızı ile halledecekler işte:/
Kız morincimm çıkıyorum mesajı göremedin heee
Ben çıkıyorum arkideşlerhayırlı iftarlar görüşürüzzzz
konuy aböyle hop diye dalıyorum ama kırmızı bizim kırmızı mı yaa noldu onlara ayrılıp tekrar mı barıştılarr biri bana özet geçsiin
sashamiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin sen kızzzzzzzzzz
evet canım 3 4 hafta oluyor tartıştılar araları açıldı bayağı ama bakalım enişte yolda geliyor gelince düzeltecekler yada bitirecekler kısmet heyecanla bekliyoruz. düzelecek umudu ile bekliyoruzzz
selam cnm nasılsın
Hadi hayırlısı kuzum ya inşallah mutlu mesut olurlar
Hoşgeldn canım nabersn
kırmızıya iftara mı gittin yakın mı size canım
lunnayla kahve mi içtinizzbabam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi bu çileklerden hangisi daha büyük
selam canım hoşgeldinnn
iyi bir kombin yapmışsın canımbende sahurda ramazan pidesinden pizza yapmış annem onu yedim ama acıkım da biraz 6:
hoş geldin sudee nasılsın :)
kızzzzzzzz ben kaçırdım heralde kim kimi görmüş kiminle çay içimişş
Eveeeet Morinci kırmızıya iftara gitti ben ancak çaya yetişebildim mağlum benim yol uzun
Hahaayy sevindin mi kız mor incii
Hep olduğum yerde köşemde bunalımdaydım çıktım sayılırrEee sen nasılsıınn
Yaa üzüldüm kırmızıya , ama inşallah hakkında hayırlısı olur zaten sürekli kavga ediyolardı onlar o şekilde nasıl sağlıklı bir evlilik sürdürecekler ki :44: Konuşup anlaşılır inşallah :26:
oohh çaylar kahveler iftarlar bol muhabbetler
Uzağız depresyondayız diye çoğu şeyi kaçırmışız
sevindim tabiis kız topiğin neşesilerinden biriydin sennn
çık çık bunalımdan bunalıma giriyoruzda noluyor olan heep bizlere hep bizlere
eh işte kuzum arada ak var bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah yaaa hep böyle dua ettik ben inanıyoum hayırlısı neyse o olacak
hee çok şi kaçırdın bi hafta geçmişi oku anca toparlarsın kuzum
canımmsıınnZmanla herşey geçiyo demiştiniz inanmamıştım ama geçiyomuş .. Geçmek zorunda , ha unuttum mu asla yapılan hiç bişeyi unutmadım acım hala aynı ama geçecek geçmek zorunda onun nasıl hayatı kaldığı yerden güzelce devam ediyosa benimde etmek zorunda.
Senin sevdiceğinle noldu bakalım iyimisiniz
Bizim şer sandığımız bazen hayr oluyo kuzucum bilemeyiz , Rabbim hayırlısını versin hepimiz için .
Biz herşeyin en iyisi en güzelini hak ediyoruzz
eveeet bende çook sevindimm çokkta güzel olduuuuuu:)haftamı len kaç aydır yokumm
Tövbe billah toparlayamam
Kırmızıya iftara gitmene lunnayla tanışmana sevindim
Birgün benimlede tanışacaksınız toplayıvercem sizi biraraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?