Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yaaa Adam olsaydı seni tehtit etmezdi zaten öküzcükk İyiyiz biz iyiyiz bende özledimm yaa ama gelemiyorum ki işte geldiğimdede hemen geri kaçıyorum
yARIN fotoğrafları mutlaka eklee
Ben uzakta olmasan her hafta sonu toplarım sizi ama çook uzaktayım , yakında gelmeyi düşünüyorum gelirsem mutlaka görüşelimm
Şimdi acil çıkıyorumm yine gelirim öptüm

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk beğendimmmmm

öyle ya.
neyse biz iyiyz dahada iyi olacağızzzz
işyerinde giremiyormuydun sen kuzum yaaaa
ünw içinmi geleceksin istanbula
geldiğinde burada haberleşiriz zaten görüşürüz mutlaka misafirimiz bile olabilirsin yani
tamam cnm görüşürüz öprtümmm

çıkış saatim glmiiişşşşşşşşşşşşşş
ben kaçtımmmmm
yarın görüşürüzzzzzzz
öpüyorum çok çok çok

Annemlere barıştığımızı söyledim pek istemeselerde bişey demycekler artık çoooook mutluyum

cok sevindimmmm

güzelmiş canım yakışmış üstüne
bu modele mı karar verdin

kızlar taçtan nevresim takımı aldım 2 tane bayıldım bayıldım
ya bişeyler aldıkca o kadar mutlu oluyorum ki tarif edemem

Hiççç hiiiiççç valla biriniz gelmese ben hemen yazıyorm acaba bgn tospa nerde vs diye ama kmse yazmamış verdiğim değeri sizde göremedim ya üzüldüm gerçekten

aaa ne ka ayıp kimse ladymi merak etmedi mi
bebegim benm kocişim vardı haftasonu o yuzden pek ugrayamadım ben senin yoklugunu fark ederdm yoksa

benm begendiğim gelinlik de bu tarz cok kabarık degil dün kızlarar gösterdim pek begenmediler sankim kabarık degil diye
keske sana gösterseydım kuzucum yaa

tükkan benim kız giriyorum
Aaa yok gezmek için gelmeyi düşünüyorum , görüşürz mutlaka toplarım ben sizi bir araya
hahah canımsınn düşünmen yeter ama kalacak yer çok biz gezsek görüşsek yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…