Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

tekrar aramasamda yine aynı dışarı çıktım diyecek hatta ne zırt pırt arıyorsun diyecek korktuğumu siz anladınız ama ne yapacağımı yine bilmiyorum
abla yaa nasıl izin verdin gitmesinee:26:
ben şuan bile evli değilken bile yani arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin vermem
evlenip barklanınca hele nereye gidiyomuş o bensiz...
biz 3 yıldır beraberiz hiç bir yaz memleketinden ayrılmadı gidiyim mi de demedi zaten de o ayrı

Son düzenleme:
bende onu kastettim ve şuanda olabilir diyorum elim kolum bağlı oturuyorum

abla yaa şuan buz kestimm beennn
nasıl yani yaa bile bile gönderdin mi sen hem onuu
bide yakaladın mı ki hiç daha önce çok oldu demişsin de:26:
ayy abla nasıl dayanıyosun yaaa
kaç çocuğun var yaşları kaçç... ayy şok oldumm

Ön lisansım ben canım.
lisans ne oluyodu canım yaa
sistemi pek bilmiyorum ben orda
2 yıl mı oluyodu..
öyleyse benden 1 yıl önce mezun olcan hatta

aslında tatile değil iş için gitmek zorundaydı az önce aradım doğru söyle nerdesin dürüstçe soruyorum nerde kiminlesin dedim kendisi haklı gibi üste çıktı yine ben kabahatli oldum sepsesiz ortam ben arayaınca cevap vermiyor 2 dk sonra kendisi arıyor balkona çıkıyormuş kafam çok karışık

Allah Allahh:44::44:
günah almakta olmaz şimdi ya düşündüğün gibi değilse
sormadın mı abla neden sessiz ortam diye
üste çıkmaya kalksada evet kıskancım varmıı dersin
höparlörü açsın diğer kişilerinde sesi gelsin o zaman..

iş için gittiyse toplantıdadır belki dicem ama öyle olsa telefonu hiç açamaması gerekiyor
yada kaşla göz arası mesaj atar arayamıyorum hayatım sonra aricam seni diye..:26:
ama her aradığındada geri dönüyor anlamadım bende:26::26:

Son düzenleme:
arkadaşlarla bir arkadaşın evindeyiz diyor sorum niye sessiz balkona çıktım diyor ama ben inanmıyorum işte onada söyledim hiç ses yok dedim kızıyor saçmalıyorsun vs işte

abla çok yüz vermişsin tepene çıkmışş
ne demek telefonuda kapatçam yaa:26::26:
zor bir durum valla ne desem ki bilemedim

bronzumm hoşgeldinnn

abla çok yüz vermişsin tepene çıkmışş
ne demek telefonuda kapatçam yaa:26::26:
zor bir durum valla ne desem ki bilemedim

bronzumm hoşgeldinnn

fıstığım hoşbuldum naber?

hulya ama dertlenmiş gene.inşallah çözümsüz bişey değildir. okuyım bakıyım bi.

ayy ben çıkıyorum yaa sinir oldum benimkinee
işten çıktı iki kelam yazdı sustu sap gibi bekliyorum 1 saattir
gelmiş bekle diyo bide şimdii olduu başkaaa pffff

hülya abla yazdıklarını okudum.
günlerdir anlatmak isteyip anlatamadıklarını yavaş yavaş kusuyorsun sanırım

ben olsam sık sık arardım, hatta telefonu kapatmazdım açık kalsınn ne konuşuyosunuz dinleyeceğim derdim (kıi bunu sık sık yaparım bende güven problemi var) ortamı resim çektirip attırırım. inandırdığı sürece kafam hep rahat olur.

aslında sende böyle yapsan? gerçi adam kızıyor bide sen ona inanmayınca öylemi?

hülya abla ben de okudum yazdıklarını ve çok saçma yaa kusuruma bakma lütfen ama eşin çocuk gibi davranmış yok tel.i kapatcam bilemem ne. ben senin yerinde olsam kızların dediği gibi üstelerdim arardım hatta tehdit ederdim o telefon kapanırsa biter derim büyük oynarım ama kendime bu eziyeti çektirmezdim. yazık sana yaa valla kıyamam kim bilir nasıl mutsuz için huzursuz ondan gelecek cevabı tepkiyi bekliyosundur. o kadar şeye sabretmişsin göz yummuşsun ve hala kıskanç olarak nitelendiriyo seni biz neyiz o zaman kıskancın da kıskancı mı

beğeni butonu yok ama olsa bronzun dediğini beğenicem ben de olsam ya sesi dinlemek isterdim ya da foto göndermesini isterdim. bak biz eşimle evlenmeden önce eşim sohbetlere giderdi dini sohbet. kızardım nereye gidiyorsun inanmıyorum cart curt sonra mesaj attı bana seni arıycam ama sakın konuşma sadece dinle. aradı açtım dinledim dediği gibi haklı çıktı. demem o ki kendine güvenen adam hiçbi şeyden kaçmaz kanıtlamaya çalışır, çalışır ki karşısındakini utandırsın. keşke eşin de seni utandırsa sen yanlış düşünüyo ol, masum olsun ve yuvanız kara bulutlarla kaplanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…