hatta ben bu satırlı yazarken bile şuan yani il dışında aradıım arkadaşlarla çiğ köfte için birinin evinde toplamdık diyor ama sessiz bir ortam güya telefon çalınca dışarı çıkmış yani aslında nerde ne yapıyor bilmiyorum şuan kimle emin değilim
abla yaa nasıl izin verdin gitmesinee:26:tekrar aramasamda yine aynı dışarı çıktım diyecek hatta ne zırt pırt arıyorsun diyecek korktuğumu siz anladınız ama ne yapacağımı yine bilmiyorum
bende onu kastettim ve şuanda olabilir diyorum elim kolum bağlı oturuyorum
lisans ne oluyodu canım yaaÖn lisansım ben canım.
lisans ne oluyodu canım yaa
sistemi pek bilmiyorum ben orda
2 yıl mı oluyodu..
öyleyse benden 1 yıl önce mezun olcan hatta
hmmm anladım canımmÖn lisans 2 yıl, Lisans 4 yıl canım
hmmm anladım canımm
iyisin iyi
görüşürüüüüzzzSağol canım sen gibi Ben çıkıyorum biraz dinleneceğim.
Allah Allahh:44::44:aslında tatile değil iş için gitmek zorundaydı az önce aradım doğru söyle nerdesin dürüstçe soruyorum nerde kiminlesin dedim kendisi haklı gibi üste çıktı yine ben kabahatli oldum sepsesiz ortam ben arayaınca cevap vermiyor 2 dk sonra kendisi arıyor balkona çıkıyormuş kafam çok karışık
abla çok yüz vermişsin tepene çıkmışş
ne demek telefonuda kapatçam yaa:26::26:
zor bir durum valla ne desem ki bilemedim
bronzumm hoşgeldinnn
o zaman şunu dinle bizimki bayanla gece vardiyası tutuyor sabaha kadar ve biz yeni evliyiz tayinimiz olmamış o başka ilde ayda bir iki gün eve geliyor ve o zzaman nerde böyle cep her yerde çekmiyor evden işyerini arıyorum konuşuyorum eşimle lan tam muhabbetin ortasında karşımdaki ses bayan sesi oluyor ve bunu sık sık yapıyor ya yeni evliyim belki özel bişey diycem eşime sen aniden ne giriyon araya kadına bişey demezdim eşime derdim bak aniden araya girmesin hoşuma gitmiyor insan gibi istesin telefonu zaten konuşurum herşeyin ususlü adabı var yok derdi arkadaş işte muhabbet ediyor sen kıskançlık ediyorsun ya diyorum belki ben ayıp özel bişey söyliycem niye duysunki o yok sen kıskançlık ediyorsun derdi o zaman derdim sen buna niye aniden konuşmanın ortasına girecek kadar yüz veriyorsun yine sen kıskançsın derdi kafayı yerdim halada böyle şeyler yapıyor ve ben çıldırıyorum sen napardın acaba yada kızlar hepinize soruyorum ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?