- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
amin canım cümlemize inşallah
du bakalım ben de o yönde gidiyorum şu anda bakalım allah nasip eder inşallahbenim eşim zaten çok istiyo tesettüre girmemi ama bi zorlama yaptığı yok sadece isterdim diyor bakalım inşallah
Allah kabul etsin pembişim daha 3 aylıksınız kıız duurunn bi yerde duymuştum 1 yıl isteyip bebek olmadıktan snra gidin doktora diyordu
amin canım cümlemize inşallah
du bakalım ben de o yönde gidiyorum şu anda bakalım allah nasip eder inşallahbenim eşim zaten çok istiyo tesettüre girmemi ama bi zorlama yaptığı yok sadece isterdim diyor bakalım inşallah
laydm
sağol canımcım :13:
yok kız daha doktora falan gitmiyorum sabırlıyım
rabbim hayırlı zaman gelince nasip eder zaten inşallah bizimki maksat çalışmaları sıkı tutmak
biz ortamı hazırlayalım da o bilir doğru zamanı
benimkinin öyle bi istegi yoktu ama hoşuna gitti kapalı görünce
kısmet işi canım inşallah olur sende istiyorsan tabi
Siz ne kadardır birlikteydiniz güzelim
Hoşgeldin tospiğimmmmmm
Daha iyi işte kuzum bütün gün internette takılBizim çoook yoğundu işler yeni yeni rahatlıyorum
Boncuğummmm ne oldu sana öyle nurofen diye bi grip ilacı var çok iyi geliyo al istersen bebeğim. Çook geçmiş olsun inşallah en yakın zmnda kendine gelir toparlanırsın
Çok beklemeden bi an önce kavuşursunuz inşallah bebişinize tatlım. Tabii tospiğimde
3 ay olduu
Evliliğin tadını çıkarsaydınız biraz bee
Hemen bebiş olur mu gerçi sen geç bile kaldın senden beklediğimz buydu hemen bebiş
İlk geceden kalmadın iyi
bebek isterken evliliğin tadı daha iyi cıkıyo canım
cözdüm olayı
Allah seni pembişim yaa ben hemen istemiyorum kocamla şöyleee geziyiiimm tozıyım istiyorum 1 yıldan sonra istemeye başlarm herhalde
Gerçi ben çok severm bebekleri dayanablir miyim o kdar bilmiyorm
Bende ablayım
Bazen napıyosn dediğinde tesbih çekiyorum diyorum hee abla tamam diyo hani abla abi muhabbetleri var ya cemaatte
yok canım yok allah korusun her şeyi tamamiyle içime sindirmeden öyle bi şey yapmayı düşünmüyorum hiç. zaman bakalım allah ne göstericek bizeSenin içinde gelmedikçe olmaz kuzum zaten bi kapan bi açıl mı yapıcaksın
Rabbim hepimize bigün nasip etsin inşallahh
laydm
sağol canımcım :13:
yok kız daha doktora falan gitmiyorum sabırlıyım
rabbim hayırlı zaman gelince nasip eder zaten inşallah bizimki maksat çalışmaları sıkı tutmak
biz ortamı hazırlayalım da o bilir doğru zamanı
benimkinin öyle bi istegi yoktu ama hoşuna gitti kapalı görünce
kısmet işi canım inşallah olur sende istiyorsan tabi
bebek isterken evliliğin tadı daha iyi cıkıyo canım
cözdüm olayı
evlen hele bi görürüm ben seni
şaka bi yana hakkımızda hayırlısı olsun canım ya
allah yoklugunu yasatmasın kimseye
hayırlı vakitte gelsin inş
minik abla seni
yok canım yok allah korusun her şeyi tamamiyle içime sindirmeden öyle bi şey yapmayı düşünmüyorum hiç. zaman bakalım allah ne göstericek bize
erken diyolar ya bebek için pembişim aslında biz bebek maksadıyla zaten evliliğin tadısını çıkarıyoruz dimi
hayırlısı kuzum ne diyelim inşallah diyorum çünkü aslında istiyorum sadece şartların olgunlaşmasını bekliyorum diyeyim
minik abla seni
yok canım yok allah korusun her şeyi tamamiyle içime sindirmeden öyle bi şey yapmayı düşünmüyorum hiç. zaman bakalım allah ne göstericek bize
erken diyolar ya bebek için pembişim aslında biz bebek maksadıyla zaten evliliğin tadısını çıkarıyoruz dimi
hayırlısı kuzum ne diyelim inşallah diyorum çünkü aslında istiyorum sadece şartların olgunlaşmasını bekliyorum diyeyim
Hahahh gelinlerimiz coşmuşDuyuyomusun Ladym biz o kadar korkuyoruz gelinler evliliğin tadı orda diyo
bebek konusunda hepiniz için hayırlı olsun kızlar allah kimseyi bebek beklentisi içinde bırakmasın isteyen herkese haırlı evlat versin inşallah. amin desin herkes ki dua yerine geçsin.
amin bebeğim inşallahÖyle tabi kuzum Rabbim kimseye bebek hasreti yaşatmasın
Tabi ki tospam öyle olmalı Allahım tez zamanda emin olmanı sağlasın inşallah
ivet hatta abartmıyorum eşimle hep diyoruz keşke bizi 20 yaşında evlendirselermişaynen aynen bebek bahane evlilik şahane
Hahahh gelinlerimiz coşmuşDuyuyomusun Ladym biz o kadar korkuyoruz gelinler evliliğin tadı orda diyo
bebek konusunda hepiniz için hayırlı olsun kızlar allah kimseyi bebek beklentisi içinde bırakmasın isteyen herkese haırlı evlat versin inşallah. amin desin herkes ki dua yerine geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?