Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Senin içinde gelmedikçe olmaz kuzum zaten bi kapan bi açıl mı yapıcaksın

Rabbim hepimize bigün nasip etsin inşallahh

Allah kabul etsin pembişim daha 3 aylıksınız kıız duurunn bi yerde duymuştum 1 yıl isteyip bebek olmadıktan snra gidin doktora diyordu

laydm
sağol canımcım :13:
yok kız daha doktora falan gitmiyorum sabırlıyım
rabbim hayırlı zaman gelince nasip eder zaten inşallah bizimki maksat çalışmaları sıkı tutmak
biz ortamı hazırlayalım da o bilir doğru zamanı

benimkinin öyle bi istegi yoktu ama hoşuna gitti kapalı görünce
kısmet işi canım inşallah olur sende istiyorsan tabi

Evliliğin tadını çıkarsaydınız biraz bee

Hemen bebiş olur mu gerçi sen geç bile kaldın senden beklediğimz buydu hemen bebiş

İlk geceden kalmadın iyi

bebek isterken evliliğin tadı daha iyi cıkıyo canım
cözdüm olayı

Allah seni pembişim yaa ben hemen istemiyorum kocamla şöyleee geziyiiimm tozıyım istiyorum 1 yıldan sonra istemeye başlarm herhalde

Gerçi ben çok severm bebekleri dayanablir miyim o kdar bilmiyorm

Allah seni pembişim yaa ben hemen istemiyorum kocamla şöyleee geziyiiimm tozıyım istiyorum 1 yıldan sonra istemeye başlarm herhalde

Gerçi ben çok severm bebekleri dayanablir miyim o kdar bilmiyorm

evlen hele bi görürüm ben seni

şaka bi yana hakkımızda hayırlısı olsun canım ya
allah yoklugunu yasatmasın kimseye
hayırlı vakitte gelsin inş

Bende ablayım

Bazen napıyosn dediğinde tesbih çekiyorum diyorum hee abla tamam diyo hani abla abi muhabbetleri var ya cemaatte
minik abla seni
Senin içinde gelmedikçe olmaz kuzum zaten bi kapan bi açıl mı yapıcaksın

Rabbim hepimize bigün nasip etsin inşallahh
yok canım yok allah korusun her şeyi tamamiyle içime sindirmeden öyle bi şey yapmayı düşünmüyorum hiç. zaman bakalım allah ne göstericek bize

erken diyolar ya bebek için pembişim aslında biz bebek maksadıyla zaten evliliğin tadısını çıkarıyoruz dimi
hayırlısı kuzum ne diyelim inşallah diyorum çünkü aslında istiyorum sadece şartların olgunlaşmasını bekliyorum diyeyim

evlen hele bi görürüm ben seni

şaka bi yana hakkımızda hayırlısı olsun canım ya
allah yoklugunu yasatmasın kimseye
hayırlı vakitte gelsin inş

Öyle tabi kuzum Rabbim kimseye bebek hasreti yaşatmasın

Tabi ki tospam öyle olmalı Allahım tez zamanda emin olmanı sağlasın inşallah

aynen aynen bebek bahane evlilik şahane

Hahahh gelinlerimiz coşmuş Duyuyomusun Ladym biz o kadar korkuyoruz gelinler evliliğin tadı orda diyo

bebek konusunda hepiniz için hayırlı olsun kızlar allah kimseyi bebek beklentisi içinde bırakmasın isteyen herkese haırlı evlat versin inşallah. amin desin herkes ki dua yerine geçsin.

Hahahh gelinlerimiz coşmuş Duyuyomusun Ladym biz o kadar korkuyoruz gelinler evliliğin tadı orda diyo

sorma lunnam sorma bize nispet mi yapıyolar ne

bebek konusunda hepiniz için hayırlı olsun kızlar allah kimseyi bebek beklentisi içinde bırakmasın isteyen herkese haırlı evlat versin inşallah. amin desin herkes ki dua yerine geçsin.

Amiin

Öyle tabi kuzum Rabbim kimseye bebek hasreti yaşatmasın

Tabi ki tospam öyle olmalı Allahım tez zamanda emin olmanı sağlasın inşallah
amin bebeğim inşallah
aynen aynen bebek bahane evlilik şahane
ivet hatta abartmıyorum eşimle hep diyoruz keşke bizi 20 yaşında evlendirselermiş

kızz evlenmek şahane ama kadın olmanın bazı zorlukları da var maalesef dimi pembişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…