yeşil akıntıya rağmen sağlıklı gebelik geçiren var mı?

En az hergun 8bardak su icersen akıntın bikac gun icinde geciyo ama suyu hergun icmen lazım ben denedim gercekten kesti icmedigim zaman mesela hemen tekrar baslıyo
Ayy hemen yaparım hiç yapmaz miyim inşallah benimki de kesilir canım buraya yazcam

haticenurrr akıntıyı geçirebildiniz mi?
Şuan ben de aynı akıntıdan muzdaribim.
Doktor randevum haftaya salı
Malesef canım , hatta sanki daha da arttı böyle geldi boyle gidecek demekki . Ama cok sukur bugunlere kavusturan Rabbim bundan sonra da sorun olmadan gecirtir insallah diyorum.Sen kaç haftalik sin ne zamandan beri var?

Malesef canım , hatta sanki daha da arttı böyle geldi boyle gidecek demekki . Ama cok sukur bugunlere kavusturan Rabbim bundan sonra da sorun olmadan gecirtir insallah diyorum.Sen kaç haftalik sin ne zamandan beri var?

20.haftadayim canim.
Benim surekli olarak olmuyor. Sun xok yogun bir sekilde geldi bugun hic yok mesela.
Sali gunu gidicem doktora da alttan muayene mi ediyor bunun icin yoksa tahlil mi istiyor?

20.haftadayim canim.
Benim surekli olarak olmuyor. Sun xok yogun bir sekilde geldi bugun hic yok mesela.
Sali gunu gidicem doktora da alttan muayene mi ediyor bunun icin yoksa tahlil mi istiyor?
Canım şöyle benim Dr baştan beri bildigi için bakmadı bence bunun için bakmazlar dite düşünüyorum enfeksiyon diyolar direkt zaten sonra fitil falan veriyolar. Bir arkadaş fitil adı verdi en etkili bu oldu baba diye Dr a daniscam. Bu arada çok üzülüyorum ben bebeğim e bişey olursa dite . Sen de öyle mısın

Ben endişeli değilim çünkü bebek plasenta içerisinde güvende :)
Sadece ilerleyen haftalarda eğer geçmezse erken doğuma neden olabildiğini biliyorum.
İnşallah geçirebiliriz.

Ben endişeli değilim çünkü bebek plasenta içerisinde güvende :)
Sadece ilerleyen haftalarda eğer geçmezse erken doğuma neden olabildiğini biliyorum.
İnşallah geçirebiliriz.
Canım ben de stres hamilelikte istediğim en son şeylerden biri atmaya çalışıyorum uzerimden ama bir iki gün çok üzülmüştüm . Bugün nedense birazcık daha rahatım. belki de bu konuşmalar etkiliyordur iyi yönde , bide bakıyorum tek değilim . Allah bebeklerimizi koruyordur inşallah diye düşünüyorum. Böyle olup da bebeği olan da olmuştur diye düşünüyorum. dediğin gibi o plasenta içinde güvende çok şükür . bu söz de baya iyi geldi sağolasın . Birde dua edip care bulmaya da devam edelim başka yapacak bişey kalmıyor zaten

Allah kucagimiza almayi nasip etsin.
Ben bir sorun olacagini zannetmiyorum insallah.

Konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama...bende 6 haftalık hamileyim yeşil akıntım var siz herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı yada o dönem nasıl çözdünüz bu problemi. Bende endişeleniyorum...

Benim hamileliğin başından beridir yeşil sarı beyaz akıntım var 35 haftalık oldum hala devam etmekte probiyotik fitil hatta probiyotik hap sonra antibiyotik merhem vajinaya sıkılanlardan herşeyi denedik geçmedi çok şükür bu haftalara geldim bir sürü kişi aynı şeyi yaşayıp sağlıklı Doğum yapmış ben artık kafama takmıyorum bence sizde takmayın sadece vajinayı temiz ve kuru tutun tamamdır dr ilaç verirse kullanın ama geçmezse endişe etmeyin benim de geçmedi

Bende 9 haftalık hamileyim yoğun sarı ve yeşil geliyor akıntım. Hiç merak etmemiştim açıkçası. Umarım bir sorun olmaz

Yeşil akıntı probleminiz devam ediyor mu acaba? bende 13 haftalık oldum halen devam ediyor...bol su içmeme rağmen bi türlü geçmedi ...

Merhaba bende 16+3 oldum sarıya döndü. Doktora bu şikayetimi söylediğim de idrar tahlili istedi enfeksiyon vs varmı diye. Çok şükür enfeksiyon yokmuş ama vücudun susuz kalmış dedi su meyve suyu süt tüket vücudunu sıvısız bırakmışsın dedi sizinde bu yüzden olabilir

Gebelikte ogrendigim tek sey akintinin rengine takilmamak:) yesil, beyaz, sari kahverengi kopuklu, kokulu, gormedihim sekil kalmadi. Pembe ve kirmizi disinda hepsi oluyor. Ve ben o yesil kokulu akintinin gectigini dogumdan sonra lohusalik bitimine kadar yasadim

Çok sevindim sıkıntı olmamasına hem sizin adınıza hem kendi adıma :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…