- Konu Sahibi haticenurrr
-
Gebelikte ogrendigim tek sey akintinin rengine takilmamak:) yesil, beyaz, sari kahverengi kopuklu, kokulu, gormedihim sekil kalmadi. Pembe ve kirmizi disinda hepsi oluyor. Ve ben o yesil kokulu akintinin gectigini dogumdan sonra lohusalik bitimine kadar yasadim
Bnm de bugün sarı akıntı oldu bulaşmış çamaşıra çok korktum iki gündür az su içtim doktora gideceğim susuzluktan mı oldu acabaMerhaba bende 16+3 oldum sarıya döndü. Doktora bu şikayetimi söylediğim de idrar tahlili istedi enfeksiyon vs varmı diye. Çok şükür enfeksiyon yokmuş ama vücudun susuz kalmış dedi su meyve suyu süt tüket vücudunu sıvısız bırakmışsın dedi sizinde bu yüzden olabilir
Bnm de bugün sarı akıntı oldu bulaşmış çamaşıra çok korktum iki gündür az su içtim doktora gideceğim susuzluktan mı oldu acaba
hiç üzülme şubata az kaldı zaten fitil verir geçerMerhaba arkadaşlar Benimde çok açık yeşil ve şeffaf beyaz akıntım oluyor 9 haftalık hamileyim 1 aydır böle devam ediyor hamileliktendir diye endişe etmedim araştırmak istemdim kötü bişiyle karşılaşırım diye zaten enfeksiyonum vardı hamile kalmadan öncede de bebeğime zarar veririr mi diye çok korkuyorum şubatta doktor randevum var geç mi olur o zamana kadar beklemem acaba napsam bilmiyorum üzüntüden
İnşallah geçer su içtikçe geçer dediler ama faydası olmadıhiç üzülme şubata az kaldı zaten fitil verir geçer
Selam ÇalıkuşuÇok sağolun içimi rahatlattınız :)
yeşil akıntı enfeksiyonun ilerlemiş olması demekmiş illa kaşıntı olmayabilir size tavsiyem ev yapımı yoğurt ve kefir yiyin hatta vajinanın dış kısmına sürün yoğurt bnm de sarı geliyordu çok sinirimi bozuyordu bir haftadır gelmiyor bakalım 3 litre su içiyorum bir haftadır da düzenli kefir tüketiyorum19 haftalık hamile olmama rağmen halen geçmedi yeşil koyu kıvamlı akıntı. Hatta daha da arttı çok su içmeme rağmen. Mantar olsa kaşıntı yapmaz mıydı beni rahatsız eden hiç bir şey yok sadece tedirgin oluyorum...
Ben son ayima kadar yesil akinti sorunu yasamistim cok sukur saglikli bit yavrum oldu bence problem etmeyin hamileliginizin tadini cikarin sevgiler...yeşil ve kokulu bazen koyu sarı akıntıya rağmen bebeğine zarar gelmeyen veya gelen arkadaşlarım yazar mısınız?hiç geçmiyor,fitil kullanmama rağmen
bnm akıntım kalmadı zaten hafifti ama hamileliğin başından beri vajinal yanmam var ne idrar enfeksiyonu çıktı ne de başka bişe fitil kullandım yanma için ama yine başlıyor ciddi bir enfeksiyon yoktur inş olsa çıkardı demi kafayı yiyeceğimBen son ayima kadar yesil akinti sorunu yasamistim cok sukur saglikli bit yavrum oldu bence problem etmeyin hamileliginizin tadini cikarin sevgiler...
Hamileyiz diye tekrarlayabiliyor cnm mantar gebelikte. Kaynaklı sanırım daha önce hiç yaşamadığım şeyler bnm zararı yok dedi mi doktorunBende 22 haftalik hamileyim yeşil ve ilaç gibi kokulu yoğun akıntı var dr ilaç ve fitil verdi kullandım geçti sonra tekrar başladı dr a söyledim sabret bişey olmaz dedi sonraki gidişimde tekrar siylicem
Evet ilk başta muayene etti antibiyotik ve fitil verdi kullandım geçti sonra yeniden başladı kontrole gittiğimde söyledim sabret biraz doguma kadar bir zararı olmaz dedi çok acil olmadıkça ilaç vermiyorlar sanırımHamileyiz diye tekrarlayabiliyor cnm mantar gebelikte. Kaynaklı sanırım daha önce hiç yaşamadığım şeyler bnm zararı yok dedi mi doktorun
Hayırlı olsun tatlım. Doktorun verdiği şekilde kullan. Zaten genelde tek sefer veriyorlar, geçmezse, tekrarlarsa da bana tekrar veremeyiz, önemli değil diyip vermediler. Benim iki hamileliğimde de yoğun yeşil akıntı ile uğraştım, çok yoğun hiç geçmeyen bir sorundu. İlaç da içtim, fitil de kullandım geçmedi, geçse de hemen tekrarladı. Ama hiçbir sorun olmadı. Sağlıklı doğdular çok şükür.Hanımlar merhaba bende 11 haftalık hamileyim benimde sarı yesil akintim var doktor vagi hex fitil verdi 6 gun oldu ama halen akinti devam ediyor. Burda yorum yap an arkadaşlar siz neler yaptınız akintilarin iz gectimi. Doğum yaptınız mı . Bebege bi zararı olacak diye korkuyorum çünkü hep tup bebek hemde ilk haftalarda kanamam oldu dusuk tehlikesi atlattım. İnşallah yazımı görürsünuz
Teşekkür ederimHayırlı olsun tatlım. Doktorun verdiği şekilde kullan. Zaten genelde tek sefer veriyorlar, geçmezse, tekrarlarsa da bana tekrar veremeyiz, önemli değil diyip vermediler. Benim iki hamileliğimde de yoğun yeşil akıntı ile uğraştım, çok yoğun hiç geçmeyen bir sorundu. İlaç da içtim, fitil de kullandım geçmedi, geçse de hemen tekrarladı. Ama hiçbir sorun olmadı. Sağlıklı doğdular çok şükür.
Bu hamileliğimde de var. Oluyor yani. Bol bol su iç, vücuttaki enfeksiyon su ile yan etkisiz atılıyor.
Benim de hep enfeksiyon vardır, herkes için yüksek olan şey bende ağrı sancı yapmaz. Demek ki bünye meselesi. Kafana takma, geçmesi için her şeyi yaptıktan sonra su içmeye devam etmekten başka çare yok. Çocuklarımda hiç sorun olmadı çok şükür., sende de olmaz inşallah.Teşekkür ederimvagi hex bitti ama halen yeşilimsi sarı akınti geliyor benim hep ni enfeksiyon geçmişim var gebe degilken tatile gideriz bı havuza denize girerim kanamam olur enfeksiyon dan her şeyden enfeksiyon oluyor suda çok içiyorum ama anlamadım . Enfeksiyon bebeği etkiler falan dediler korkuyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?