Sevgili Sel,"zamanında çocukken sizi kollayıp koruyanları siz çocuklar gibi nazlayıp yeniden hayata dönrüme çabası içindesiniz. dilerim aynı şefkati ilgyi sizde görürsünüz :Saruboceq:gelecekten.ne mutlu size" demişsiniz.
Umarım canım umarım. yaşın küçük ancak yüreğin çok büyük teşekkürler
Az önce babamı DR'a götürdük, geçmeyen hırıltısı vardı. zatüreye çevirmiş.
Acilen hastaneye yatırdı hem de yoğun bakıma, daha iyi gözetilir dedi. Onu öylece bırakıp eve geldik. Hissettiklerimi şu an anlatamayacağım.Sadece donuk ve endişeliyim.
Yaşı 82 ama hiç göstermez ve o benim babam, yaşı kaç olursa olsun. Çok üzgünüm çok
İnşallah bunu da atlatır tedaviyle.
Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler, biliyorum her seferinde bana yazıp geçmiş olsun diyorsunuz arkadaşlar. Babam eve dönünce yine yazarım paylaşırız :1hug:
"Bayrama kadar çıkabilir babanız "dedi DR. Sarılıp öpmek istedim bir an
Halamın hiç bir şeyden haberi yok.
Kendime söz verdim bundan sonra benim için üzücü hiç bir şeyi burada paylaşmayacağım.. Neden mi ?
Burası, sitemiz o kadar özel bir yer ki, sanırım güzellikleri, neşeyi, huzuru daha çok hakediyor
Hepinize sevgiler Şeniz
Bu gün daha iyi imiş babam. yoğun bakıma sadece bir kişi aldıkları için,
kaç gündür görmüyordu iyi de oldu kız kardeşim girdi. Yarın ben
Biraz da söylendim " Artık babamın bizlere ihtiyacı var, hastaneden çıkınca biraz sen de al istendiğini bilsin ....
Halama, babama bakarken ben benlikten çıkıyorum sinirlerim alt üst yorgunum sonra yine ben alırım"
"Tabi ki seve seve" dedi
"Güzel kardeşim ben söylemeden teklif etsen ne olurdu sanki, ben de bu kadar üzülmeseydim"
Arkadaşlar kendimize iyi bakalım rejimdi, diyetti derken sağlığımızdan olmayalım Her şeyden az az yiyelim...Bahane göstermeden yürüyüş yapalım.
Bizi sinir edecek meselelerden uzak kalalım. istemediğimiz hiç bir şeyi bize kimse zorla yaptırmamalı.... Yerine göre "Hayır" demeyi bilmeli çocuklarımıza öğretmeliyiz
Kim hastalanmak oralarda yatmak ister ki....Hiç kimse
Hastaneler dolu bebek, çocuk, genç, hastalık sen, ben tanımıyor.
HEPİMİZE SAĞLIKLI ,HUZURLU, GÜNLER DİLİYORUM
İyiyiz kızlar, inanın sizin moraliniz bana yetiyor. Yoğun bakımından servise çıktı. Bir iki gün içinde çıkar inşallah... Ay! ben size ne diyeyim ne desem az olur ama sizler anlıyorsunuz beni artık. Hepinizi çok ama çok seviyorum Şeniz
Şimdi geldim her şey yolunda şükürler olsun..
Bir yandan bayram hazırlıkları, bir yandan hüzün, bir yandan çocuklarımın gelme heyecanı...
Hepsi bir arada bana biraz fazla geldi. Ona rağmen moralimi yüksek tutuyorum..
Hayat bu işte.........Güzellikler, üzüntüler ama umut dolu
Hepinize tüm o güzel dileklerinize gerçekten teşekkürler....
Yarın kızım, damadım, torunum geliyorlar inşallah onun için bir koşuşturmadır gidiyor
Her şey hazırlandı, temizlik, yemek, alışveriş işleri...Ivır zıvır değil, valla oldukça yorucu ama bir o kadar da mutluluk verdi.
Onun için günlüğüme uğrayamıyorum... Arada gelir yazar bakınır giderim.
Haberiniz olsun diye yazıyorum...Antalya'dan sevgilerimle
Şimdi geldim her şey yolunda şükürler olsun..
Bir yandan bayram hazırlıkları, bir yandan hüzün, bir yandan çocuklarımın gelme heyecanı...
Hepsi bir arada bana biraz fazla geldi. Ona rağmen moralimi yüksek tutuyorum..
Hayat bu işte.........Güzellikler, üzüntüler ama umut dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?