Yeşilim'in günlüğü

ablacım çok ama çok geçmiş olsun...
buda geçecektir inanın...
dualarım babanız için..sizde kendinizi yıpratmayın ne olur...
Allah daha beterini göstermesin...
sevgiyle ve sağlıkla kalın...

canııımmm kıyamam sana.allahım bol bol şifa versin,bazen kendimize bile tahammülümüz yokken,gercekten işin çok zor yeşilim allah güç derman versin sanada.
severek baktığın içinde o güçü bulduğuna eminim.çoookk gecmiş olsun.
canıımm tıbbi müdahalelerden sonra,ıhlamuru balla tatlandırıp babanada versen iyi olur,seviyorsa sıcak sütte iyi gelir.
amcamın ellerinden öperim,sağlıklı ömürler diliyorum :Saruboceq::Saruboceq:.yeşilim kendinide ihmal etme nolur,dualarım seninle,:Saruboceq:

Canım Ablam güzel Ablacım,Babanıza çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin elimizden gelen bir şey varsa ben ve eşim her zaman emrinizdeyiz ablacım .ararım ben sizi bir ara.kendine iyi bak sağlıklar diliyorum.bu aralar zor günler geçiriyorsunuz .Rabbim aydınlığa çıkartsın ..

Bu gün daha iyi imiş babam. yoğun bakıma sadece bir kişi aldıkları için,
kaç gündür görmüyordu iyi de oldu kız kardeşim girdi. Yarın ben

Biraz da söylendim " Artık babamın bizlere ihtiyacı var, hastaneden çıkınca biraz sen de al istendiğini bilsin ....
Halama, babama bakarken ben benlikten çıkıyorum sinirlerim alt üst yorgunum sonra yine ben alırım"

"Tabi ki seve seve" dedi

"Güzel kardeşim ben söylemeden teklif etsen ne olurdu sanki, ben de bu kadar üzülmeseydim"

Arkadaşlar kendimize iyi bakalım rejimdi, diyetti derken sağlığımızdan olmayalım Her şeyden az az yiyelim...Bahane göstermeden yürüyüş yapalım.

Bizi sinir edecek meselelerden uzak kalalım. istemediğimiz hiç bir şeyi bize kimse zorla yaptırmamalı.... Yerine göre "Hayır" demeyi bilmeli çocuklarımıza öğretmeliyiz

Kim hastalanmak oralarda yatmak ister ki....Hiç kimse

Hastaneler dolu bebek, çocuk, genç, hastalık sen, ben tanımıyor.

HEPİMİZE SAĞLIKLI ,HUZURLU, GÜNLER DİLİYORUM

"Bayrama kadar çıkabilir babanız "dedi DR. Sarılıp öpmek istedim bir an

Halamın hiç bir şeyden haberi yok.

Kendime söz verdim bundan sonra benim için üzücü hiç bir şeyi burada paylaşmayacağım.. Neden mi ?

Burası, sitemiz o kadar özel bir yer ki, sanırım güzellikleri, neşeyi, huzuru daha çok hakediyor

Hepinize sevgiler Şeniz

epeydir uğramamıştım buraya yeşilim babanın hastalığını okuyunca çok çok üzüldüm geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah allah sanada hastalarına bakmak için güç versin sevgiler

canım arkadaşım acil şifalar diliyorum.bende sana sarılıp öpmek istiyorum Rabbimde sana onlara verdiğin şefkatla baksın inşallah .

Yeşilim; çok geçmiş olsun babanıza. a.s. Acil şifalar diliyorum.Dua larım sizinle. a.s.

Sevgili yeşilim..
Babanıza çok geçmiş olsun inşallah bunuda atlatacak.
Siz çok güçlü olun yeterki
İyi haberlerinizi bekliyoruz .
Sevgiler..:1hug:

İyiyiz kızlar, inanın sizin moraliniz bana yetiyor. Yoğun bakımından servise çıktı. Bir iki gün içinde çıkar inşallah... Ay! ben size ne diyeyim ne desem az olur ama sizler anlıyorsunuz beni artık. Hepinizi çok ama çok seviyorum Şeniz

Yeşilim neler yaşamışsın böyle!..Paylaşmayacağım diyorsun ama bence paylaş.Acılar paylaşarak azalır.Sevinçler paylaştıkça çoğalır.Geçmiş olsun.İnşallah uzun yıllar birlikte olursunuz...

İşte akrabalığı ,kardeşliği böyle zor günlerde göstermeli insan .Yalnız teklif beklemeden yapılmaliki makbule geçsin .Canım kk dostum kıyamam ben sana, keşke yakın olsaydık o zaman dostluk nasıl olurmuş göstermek isterdim:Öpüyorum .

Şimdi geldim her şey yolunda şükürler olsun..
Bir yandan bayram hazırlıkları, bir yandan hüzün, bir yandan çocuklarımın gelme heyecanı...
Hepsi bir arada bana biraz fazla geldi. Ona rağmen moralimi yüksek tutuyorum..

Hayat bu işte.........Güzellikler, üzüntüler ama umut dolu

[Bgözün aydın canım,

bizde seni.....seviyoruuuuzzz........hadi kahve içelim....a.s.

[/B]

ablacım seni ne kadar tanımasamda aramızda değişik bir bağ olduğunu düşünür oldum. başlığını sürekli takip edemesem bile aklıma en olmadık zamanda geliyorsun ve bakmak istiyorum neler yaşıyorsun diye

şuna inanıyorum ben sen kocaman bir yüreği olan, çok güçlü ve dimdik olan bi kadınsın. Şeniz

Hepinize tüm o güzel dileklerinize gerçekten teşekkürler....

Yarın kızım, damadım, torunum geliyorlar inşallah onun için bir koşuşturmadır gidiyor
Her şey hazırlandı, temizlik, yemek, alışveriş işleri...Ivır zıvır değil, valla oldukça yorucu ama bir o kadar da mutluluk verdi.

Onun için günlüğüme uğrayamıyorum... Arada gelir yazar bakınır giderim.

Haberiniz olsun diye yazıyorum...Antalya'dan sevgilerimle

Yeşilim ablacım,gözünüz aydın olsun,hastalıklara rağmen evde bayram havası desene,hayat iniş ve çıkışlarla dolu,ama her şeye rağmen lütfen güçlü ol.seni seviyorum ve öpüyorum.Şeniz

sevgili arkadaşım her ne kadar sık sık görüşemesek de KK da benim için özel bir yerin oldu..
hatırlarmısın köşelerimiz vardı ve biz her fırsatta bir birimize moral veren sıcak mesajlar verirdik:çok üzgünüm: o zamanlardan beri görüşemesemde gönül bağımın olduğu sevdiklerimdensin.. şu ara KKnın içinde konulara öyle dalmışımki kim nerde nasıl haberim olmuyor ancak böyle tesadüf edersem hemen koşup geliyorum, canım yeşilim çok zor ve meşakkatli günler geçirmişsin Allahdan babacığına acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsuna.s..
sende kendine dikkat et canım benim, yeşillerin hiç solmasın:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…