Yeşilim'in günlüğü

bende çok isterim,mustafa filmine gidebilmeyi ama bizim burada ne yazıkki sinema yok.şehir dışına cıktığımda,ilk işim seyretmek olacak,umarım bu fırsat elime kısa zamanda gecer.ne güzel sizler şanslısınız bu konuda,sevindim sevdiğinize,beğendiğinize,atamla ilgili övgüler duymak beni hep heyacanlandırıyor.

Günler sonra Halam biraz kalktı hali yok artık, tükendim bakışları var. Gözlerinin taaaa içinden bana bakıyor. Gözler donuk ama hâla anlamlı.

“Aman da aman benim halama ne olmuş grip mi olmuş “ diye çocuk gibi kandırıyorum "Yemek yemezsen kuvvetten de düşersin “ dediğim halde, az çok az yiyor. Kek, muhallebi, meyve, süt sevdiği için onlara" Hayır " demiyor.Hazırlayıp bolca veriyorum.

Ona küçük şekerlemeler almıştım severek yiyor, başını sallayıp harika bunlar hareketleri yapıyor... Bana da ikram ediyor " Bende var senin onlar " dediysem de duymadığı için alıyor, görmediği için yerine onun şekerliğine bırakıyorum.

Zor canlarım zor sevdiğiniz insanın, sizin gözleriniz önünde erimesi. Yaşı kaç olursa olsun zor

Haklısın Yeşilim.Bilirim bu duyguyu zaman hep ileri gidiyor ne yazık ki!..
Hepimiz için kaçınılmaz o son gelecek bir gün.Hazırlamalıyız kendimizi.Alıştırmalıyız.Ama bu arada yaşamı da yaşarken yitirmemeliyiz.
Ne mutlu halana ki senin gibi birr yeğeni var.İnsan evladının evine sığamazken,sen ona kocaman bir yürek vermişsin.Allah nice uzun zaman ve sağlık nasip eder inşallah halana!...

Yazdığım " Kurban bayramı öncesi" yazıma ne güzel yorumlar gelmiş, işte bizim sevdiğimiz kadınımız, anne modeli

Antalya da deniz.... Biz kadınlar misali....

Sabah, yeni doğum yapmış anne gibi durgun,
sessiz ama mutlu

Öğleye doğru, yaramaz bir kız gibi kıpır kıpır

Öğleden sonra, genç kızlığa adım atmış rüzgârın estiği yönde, hırçın

Akşama doğru yorgun yaşlı misali dinlencede

Biz kadınlar misali...Antalya da deniz a.s.

Öğretmenler gününde aldığım onur ödülü....

Son yıllarda mutlu olduğum en en en güzel gün, bu gün.

Yaşarken, kıymet bilinmek kadar huzur verici ne olabilir

Her iki editörüme teşekkürler ediyorum beni de onurlandırdıkları için

Yarın siteye girişimin 3. yılı. Burada bulduğum huzuru hiç bir yerde bulamıyorum

Duygularımı yarın paylaşırım sizlerle

Öğretmenlerimiz, Öğretmenler gününüzü tekrar kutluyoruma.s.

ablacım benim ya...
tebrik ediyorum...o kadar hoş gözüküyor ki...
düşünüpte bu ödülü verenleri de tebrik etmek istiyorum...
sevgiyle kalın...

Bilirim yeşilim insanın sevdiğinin gözleri önünde eriyip gitmesini çok iyi bilirim .Canım ablam nur içinde yatsın(

Canım benim ne kadar güzel ifade etmişsin biz kadınlar böyleyiz:))

Duygularına sonuna kadar katılıyorum .Yaşarken kıymet bilinmesi , galiba en önemlisi bu olsa gerek .Tekrar kutluyor ve öpüyorum .

Lereenim ve yeşilim;aldığınız onur ödülü için sizi tebrik ediyor ve daha iyileri için DEVAM diyorum..

ablacığım seni kocaman öpüyorum ,
çıkmadan uğramak istedim sana ,
fazla kalamicam ,boynumun ağrısı yine başladı ,
bi bakıp çıkayım dedim ,
kendine çooook iyi bakıyorsun ,
ve sevgi ışığını bizlere göndermeye devam ediyorsun ,
yeşilim ablam seni çooook seviyoruz :)

Bu satırları bana yazıyorum. Şükürler olsun şu yaşlara gelebildim..Her yaşın hoşlukları var yaşım ilerliyor diye hiç üzülmedim. Güzelliklerin tadını çıkara çıkara, acıların üzerine basa basa inadına......

Çizgilerimi okşarken, benimle beraber yaşadıkları kahkahalarımı, hıçkırıklarımı hatırlıyor ayrı bir haz duyuyorum
Zaman zaman suçlasam da beni...Benle barışığım, bana kızmıyorum... Ama

Dün gecelerden çaldığım dakikalarda ilk defa biraz gönlüm burkuldu ... Bir an yaşlanınca siteye giremeyeceğimi, özleyeceğimi hissettim. Epeyce düşündüm üzüldüm...

Çabuk toparlandım dedim ki bana “ Boş ver şimdilik huzurluysan bozma, bunun da tadını çıkar zaman ne gösterir bekle bakalım .”
Ben de “ Tamam ” diye söz verdim bana

Doğaldır yaş almak .Sağlıkla, huzurla, bereketle gelsin her yeni yaşımız :içelim:

selam yesilim
elimden geldigince yazilarini takip ediyorum
halana gecmis olsun canim
yeni yasinda hayirli oldunnnn allah saglik sihat versin
yazini okuyunca icim ciz etti
evet ne güzel menfaat beklemeden dost olmak
bende pek beklemem ama öyle deyilimis cok gec anladim
olsun bizler kk dekiler menfaat beklemeden uzakta olsak dost olduk
bir birimizi tanimasakta dost arkadas sirdas her seyyyyyyy
selam dostaaaaa öpüldün canimmm

Birden bire yine hastalanmış babam. Dün DR'a gittik Zaatüre başlangıcı ...CADIARZU İçime siner mi, bize getirdim. İlâçları muntazam içilecek, sıcak, sulu içecekler vs....
Evinde kim yapacak bunları... Hiç kimse

Babama gösterdiğim ilgiyi, halam çocuk gibi kıskandı ... Şaşırdım ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemedim

Önce halama ikram, ardından babama... Ben ikisinin arasında gidip gelirken, eşimi unuttuğumu fak ettim. Onun da gönlünü aldım....

Bir ara " Bir derdim var, imdat " demek istediysem de susmayı tercih ettim :):)

Herşeyin başı sağlık, alternatif tıp ta okuduklarımın bir çoğunu evde ne varsa babama, halama, hatta eşime yaptım )))..Neler öğrenmişim meğer, nasılda aklımda kalmış

Bu gece sahlep vereceğim her birine, üzeri bol Tarçınlı.

Kendime ihlamur yapıp güzel bir uyku için sinirlerimi yatıştıracağım... :Saruboceq:

yeşilim yüregine saglık..geçmiş olsun babana umarım kısa zamanda şifasının bulur..bizde gelelimmi sahlep içmeye bak canım istedi şimdi..afiyet şeker olsun cnm..kendine bakmayıda sakın ama sakın ihmal etme emi ablacım.

Çizgiler, onlarsız yaşamın anlamı olmaz herhalde .Çünkü her bir çizgi yaşadığımız anları ifade ediyor .Yaşlanırken çigilerimizide sevmeli ve mutlu olmalıyız sağlıklı olduğumuz sürece.

Kıyamam sana seninde ilgiye ihtiyacın var .Allah seni onların başından eksik etmesin sana sağlık versin ..Gerçekten
benimde canım şimdi sahlep ve ıhlamur çekti. .Öyle hoş anlatmışsınki kk dostum kokusu taaa buralara kadar geldi inan .Tekrar
babacığına geçmiş olsun .En kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle ..

yaşın ilerlemesiyle beraber sorumluluklarımız telaşelerimizde artıyor sanırım. sanırım oldukça büyüksünüz benden 22 yim ben daha

zamanında çocukken sizi kollayıp koruyanları siz çocuklar gibi nazlayıp yeniden hayata dönrüme çabası içindesiniz. dilerim aynı şefkati ilgyi sizde görürsünüz gelecekten.

ne mutlu size a.s.

Sevgili Sel,"zamanında çocukken sizi kollayıp koruyanları siz çocuklar gibi nazlayıp yeniden hayata dönrüme çabası içindesiniz. dilerim aynı şefkati ilgyi sizde görürsünüz :Saruboceq:gelecekten.ne mutlu size" demişsiniz.
Umarım canım umarım. yaşın küçük ancak yüreğin çok büyük teşekkürler

Az önce babamı DR'a götürdük, geçmeyen hırıltısı vardı. zatüreye çevirmiş.

Acilen hastaneye yatırdı hem de yoğun bakıma, daha iyi gözetilir dedi. Onu öylece bırakıp eve geldik. Hissettiklerimi şu an anlatamayacağım.Sadece donuk ve endişeliyim.

Yaşı 82 ama hiç göstermez ve o benim babam, yaşı kaç olursa olsun. Çok üzgünüm çok
İnşallah bunu da atlatır tedaviyle.

Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler, biliyorum her seferinde bana yazıp geçmiş olsun diyorsunuz arkadaşlar. Babam eve dönünce yine yazarım paylaşırız :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…