Günler sonra Halam biraz kalktı hali yok artık, tükendim bakışları var. Gözlerinin taaaa içinden bana bakıyor. Gözler donuk ama hâla anlamlı.
“Aman da aman benim halama ne olmuş grip mi olmuş “ diye çocuk gibi kandırıyorum "Yemek yemezsen kuvvetten de düşersin “ dediğim halde, az çok az yiyor. Kek, muhallebi, meyve, süt sevdiği için onlara" Hayır " demiyor.Hazırlayıp bolca veriyorum.
Ona küçük şekerlemeler almıştım severek yiyor, başını sallayıp harika bunlar hareketleri yapıyor... Bana da ikram ediyor " Bende var senin onlar " dediysem de duymadığı için alıyor, görmediği için yerine onun şekerliğine bırakıyorum.
Zor canlarım zor sevdiğiniz insanın, sizin gözleriniz önünde erimesi. Yaşı kaç olursa olsun zor
Yazdığım " Kurban bayramı öncesi" yazıma ne güzel yorumlar gelmiş, işte bizim sevdiğimiz kadınımız, anne modeli
Antalya da deniz.... Biz kadınlar misali....
Sabah, yeni doğum yapmış anne gibi durgun,
sessiz ama mutlu
Öğleye doğru, yaramaz bir kız gibi kıpır kıpır
Öğleden sonra, genç kızlığa adım atmış rüzgârın estiği yönde, hırçın
Akşama doğru yorgun yaşlı misali dinlencede
Biz kadınlar misali...Antalya da deniz a.s.
Öğretmenler gününde aldığım onur ödülü....
Son yıllarda mutlu olduğum en en en güzel gün, bu gün.
Yaşarken, kıymet bilinmek kadar huzur verici ne olabilir
Her iki editörüme teşekkürler ediyorum beni de onurlandırdıkları için
Yarın siteye girişimin 3. yılı. Burada bulduğum huzuru hiç bir yerde bulamıyorum
Duygularımı yarın paylaşırım sizlerle
Öğretmenlerimiz, Öğretmenler gününüzü tekrar kutluyoruma.s.
Hepimize sağlıklı huzur dolu günler olsun
Aşağıda paylaşacağım, içimden gelen eski çok eski ...Dost sandığım bitmiş bir ilişkinin ardından hissettiğim yazdıklarım. ...Yıllar geçip içimi hâla acıttıklarından olmalı paylaşmak istedim.
Geceleri dualarımda, " Allahım, dost sandığım düşmanlarımdan koru beni ve ailemi " demem ne kadar doğruymuş...Gerçekten koruyor
( Dost sandıklarım, eskilerden bir gün, ansızın )
Çok sevmiştim her birinizi Ayırt etmeyi bilemezdim o yıllarda
Öyle çoktu ki sevgim, paylaştırdım her birinize
Benim sevgim abartılı değildir. ÇİÇEĞE bakar gibi, suladım, besledim
Hiçbir yaprağına kıyamadan... Anlarsınız sandım, abartısız, yalın
Dostluk değil kardeşlikti bizim ki... Öyle sandım, kopmaz bağlar...
Hep ben bakacak değildim ÇİÇEĞE ... İş, güç... Biraz size emanet ettim.
Kıyamadığım ÇİÇEĞİMİ çürüttünüz. Kökü bile kalmamış
Üzüldüm,sadece ben üzüldüm..Hay huyla geçmiyor ömür...
Hüzünde var içinde, bana daha çok yakıştı hüzün, siz yok sanırken
Menfaat girince içeri, çıkmak bilmez. Bana giremedi, izin vermedim.
Sonraları seyrettim sizi, bunlar mıydı dostlarım, kardeşlerim...
Zamanında ikaz ettiler, üzülür, kırılırsın, omuz silker, dinlemezdim
Kimseye lâf ettirmezdim. İsterdim ki, siz de omuz silkin.
Ben empati yaparım güzel düşünürüm. Sizinki de güzel sanırdım
Öğrendim fesatın empatisi de fesatça olur
Size güzellikler yaptım, sıra sizde.... Yoksunuz öylemi??
Hadi size güle güle
Yeşilimin duyguları
Çizgiler, onlarsız yaşamın anlamı olmaz herhalde .Çünkü her bir çizgi yaşadığımız anları ifade ediyor .Yaşlanırken çigilerimizide sevmeli ve mutlu olmalıyız sağlıklı olduğumuz sürece.
Bu satırları bana yazıyorum. Şükürler olsun şu yaşlara gelebildim..Her yaşın hoşlukları var yaşım ilerliyor diye hiç üzülmedim. Güzelliklerin tadını çıkara çıkara, acıların üzerine basa basa inadına......
Çizgilerimi okşarken, benimle beraber yaşadıkları kahkahalarımı, hıçkırıklarımı hatırlıyor ayrı bir haz duyuyorum
Zaman zaman suçlasam da beni...Benle barışığım, bana kızmıyorum... Ama
Dün gecelerden çaldığım dakikalarda ilk defa biraz gönlüm burkuldu ... Bir an yaşlanınca siteye giremeyeceğimi, özleyeceğimi hissettim. Epeyce düşündüm üzüldüm...
Çabuk toparlandım dedim ki bana “ Boş ver şimdilik huzurluysan bozma, bunun da tadını çıkar zaman ne gösterir bekle bakalım .”
Ben de “ Tamam ” diye söz verdim bana
Doğaldır yaş almak .Sağlıkla, huzurla, bereketle gelsin her yeni yaşımız :içelim:
Birden bire yine hastalanmış babam. Dün DR'a gittik Zaatüre başlangıcı ...CADIARZU İçime siner mi, bize getirdim. İlâçları muntazam içilecek, sıcak, sulu içecekler vs....
Evinde kim yapacak bunları... Hiç kimse
Babama gösterdiğim ilgiyi, halam çocuk gibi kıskandı ... Şaşırdım ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemedim
Önce halama ikram, ardından babama... Ben ikisinin arasında gidip gelirken, eşimi unuttuğumu fak ettim. Onun da gönlünü aldım....
Bir ara " Bir derdim var, imdat " demek istediysem de susmayı tercih ettim :):)
Herşeyin başı sağlık, alternatif tıp ta okuduklarımın bir çoğunu evde ne varsa babama, halama, hatta eşime yaptım )))..Neler öğrenmişim meğer, nasılda aklımda kalmış
Bu gece sahlep vereceğim her birine, üzeri bol Tarçınlı.
Kendime ihlamur yapıp güzel bir uyku için sinirlerimi yatıştıracağım... :Saruboceq:
Birden bire yine hastalanmış babam. Dün DR'a gittik Zaatüre başlangıcı ...CADIARZU İçime siner mi, bize getirdim. İlâçları muntazam içilecek, sıcak, sulu içecekler vs....
Evinde kim yapacak bunları... Hiç kimse
Babama gösterdiğim ilgiyi, halam çocuk gibi kıskandı ... Şaşırdım ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemedim
Önce halama ikram, ardından babama... Ben ikisinin arasında gidip gelirken, eşimi unuttuğumu fak ettim. Onun da gönlünü aldım....
Bir ara " Bir derdim var, imdat " demek istediysem de susmayı tercih ettim :):)
Herşeyin başı sağlık, alternatif tıp ta okuduklarımın bir çoğunu evde ne varsa babama, halama, hatta eşime yaptım )))..Neler öğrenmişim meğer, nasılda aklımda kalmış
Bu gece sahlep vereceğim her birine, üzeri bol Tarçınlı.
Kendime ihlamur yapıp güzel bir uyku için sinirlerimi yatıştıracağım... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?