Yeşilim'in günlüğü

Ben hep diyorum ki ...Nasıl değişik çiçekler varsa, beni kendine yakın görenleri, o çiçeklerden biri gibi seviyorum Fairylike. Her biriniz değişik ayrı çiçeklerimsiniz benim :1hug:

biliyor musun yeşilimim ilk defa sizin gibi içtenini görüyorum:1shok:

Hepimize hayırlı Cumalar olsun :Saruboceq:

Dün babam anjiyo oldu, bugün çıkardık, her zamanki gibi evimize getirdik. Bir kaç gün dinlenir, toparlanır kendi evine döner.

14 Kasım da boşanma davası var. Sanırım yaşından dolayı heyecanları var ama bir an önce boşanıp bundan sonraki kalan yıllarını, hayatını bizlere doyarak, geçmiş yılların boşluğunu doldurarak rahat geçirmek istiyor.

Bizde iki kardeş böyle diliyoruz. Bakalım kısmet her şeyin hayırlısı olsun İnşallah .:Saruboceq:

Bazı durumları burada sizlerle paylaşmak bana çok iyi geliyor. Avunuyor, rahatlıyorum mızıldanmadan...... Hepinize, okuduğunuz, yorumladığınız için sonsuz teşekkürler ediyor, yanaklarınızdan öpüyorum Şeniz

çok gecmiş olsun canım.inşallah.anjioda kötü bir şey çıkmamıştır.:Saruboceq:
dava hayırlısıyla sonuçlanır.umarım.istenilmez böyle bir durum kimse için ama yaşanılıyor malesef.insan kabdan kaba giriyor.roller verilmiş bizlerde oynuyoruz kimimiz ,iyi kimimiz kötü.bilemiyoruz ne yazıkki.:çok üzgünüm:
üzülme be güzelim.:teselli:inşallah dediğiniz gibi aradaki boşluğu en güzel bi şekilde doldurursunuz.kısa sürelere bile öyle anlar sığdıranlar varki bunu hepimiz biliyoruz.işte o anları birbir peşine yaklarsınız ,inşallah
hatalar bizim için.ne kadar kabul etmesekte,yapıyoruz işte.yaşlı genc ayırt etmeksizin.
allah kolaylık versin canım.Şeniz

Her yıl olduğu gibi sabah balkonumda Atatürk’ümüze saygı duruşunda bulundum.

Kanallarda dolaşıp, Türkiye için yaptığı güzellikleri aynı heyecanla dinledim.

Atamızın ve silah arkadaşlarının bize bağışladığı her şey için şükrettim dualarımı yolladım

Hepsine Allahtan rahmet diliyorum

Hiç kimse bizi ondan soğutamaz.
O en ulu, o en muhteşem insan BİZE BAĞIŞLADIKLARI İLE KALBİMİZDE YAŞIYACAK

Sonra keyifle kahvemi yudumladım ..Biraz dışarı çıkıp dolaştım, alışverişlerimi yaptım evime döndüm

Güzel bir güne başlamak için moral ve motivasyonun çok önemli olduğunu biliriz

Eşimizden güzel sözler, çocuklarımızdan güzel haberler, komşulardan bir tebessüm, yakınlarımızdan, dostlarımızdan bir telefon mutlu olmamıza, önemsendiğimizi bilmek yetiyor.

Ben bunları yapıyorsam haklı olarak onlardan da, yapılması basit ama önemli duygu alış verişini beklerim.

Karşılıklı olunca daha anlamlı oluyor. O zaman neden hep arayan ben oluyorum diye endişelenmeden arayıp güzel sözcüklerimizi söyleyebilmeliyiz kocamıza, çocuklarımıza, sevdiklerimize

Çok kolay “ Canım seni çok seviyorum “Şeniz

Son düzenleme:
Bu gün evlilik yıl dönümümüz..... Yıllar çabuk geçiyor acısıyla tatlısıyla ...Bazen güzel bir rüya gibi, bazen korkunç bir kabus gibi ama çabuk geçiyor işte.

Zamanı durdurmak istesek de uçuyor. Kim istemez eski gençlik yıllarını.... Heyecanları.... Çocukların doğum günleri, okul yılları, büyümeleri, telaşları...

Zamanı çabuk tükettik, her şeyi acele yaşadık erken evlenince ama çok mutlu günler yaşadık. Allah herkese nasip etsin

Buna rağmen çocuklarıma, " Hayatın tadını çıkarın acele etmeyin yavaş yavaş sindirin " dediğim günlerde şunları yazmışım

ACELECİ YILLAR

Bu kadar sabırsız olma, hayatın günahı yok
Zamanı gelince öğreneceksin değişmeyi
Hızla yol almakta nesi
Öyle hızlı geçecek ki yıllar, şaşacak...

Şöyle bir bakacak, sabırsızlığına kızacaksın
Öfkeyle dinlemez, duymazlığa gelirdin
Nedensiz koşmalara...
Değdi mi sanki aceleye diyeceksin.

Canım kk dostum nice mutlu yıllara eşinle ve ailenle birlikte.Erken evlenmek hem avantaj hem dezavantaj.Önemli olan geçen yıllara keşke demeden dönüp bakabilmek .Öpüyorum

evlilik orkestra gibiymiş,uyum gerektirirmiş.demekki siz bu uyumu yakalamışsınızki çok mutlu günler yaşamışsınız.ne mutlu. allah nice nice sağlıklı,mutlu,huzurlu,yıllar daha nasip etsin.yüzükleriniz yıllarca parmağınızdan cıkmasın.:Saruboceq:

Hüzünlendim TV de son Gazimizi yolcu ederken o muhteşem yolculuğu sırasında.
Hep derim diyeceğim... Yaşarken kıymet bilinecek, gittikten sonra kime ne faydası var gösterişten başka......Çok yazık.
Kendimi bildim bileli nerededir şu gazilerimiz diye sorardım, sonraları biraz biraz hatırlanır oldular sonra yine unutuldular Biz böyleyiz işte

Allah rahmet eylesin.
:Saruboceq:

bende gördüm ve ağlasam mı gurur mu duysam arada kaldım ama bir şey var ki hayattayken eminim şu anki halimize acıyordu..:çok üzgünüm:
:Saruboceq:Allah rahmet eylesin..:Saruboceq:

Nice mutlu yıllara Yeşilim.

Bu da baban içindi.Umarım iyidir canım........

Yeşilim günaydın güzel bir gün diliyorum hakediyorsunuz.Hem babanıza geçmiş olsun hem bir ömür boyu mutluluk sizinle olsun .

Hepimize sağlıklı huzur dolu günler olsun

Aşağıda paylaşacağım, içimden gelen eski çok eski ...Dost sandığım bitmiş bir ilişkinin ardından hissettiğim yazdıklarım. ...Yıllar geçip içimi hâla acıttıklarından olmalı paylaşmak istedim.

Geceleri dualarımda, " Allahım, dost sandığım düşmanlarımdan koru beni ve ailemi " demem ne kadar doğruymuş...Gerçekten koruyor

( Dost sandıklarım, eskilerden bir gün, ansızın )

Çok sevmiştim her birinizi Ayırt etmeyi bilemezdim o yıllarda
Öyle çoktu ki sevgim, paylaştırdım her birinize
Benim sevgim abartılı değildir. ÇİÇEĞE bakar gibi, suladım, besledim
Hiçbir yaprağına kıyamadan... Anlarsınız sandım, abartısız, yalın
Dostluk değil kardeşlikti bizim ki... Öyle sandım, kopmaz bağlar...
Hep ben bakacak değildim ÇİÇEĞE ... İş, güç... Biraz size emanet ettim.

Kıyamadığım ÇİÇEĞİMİ çürüttünüz. Kökü bile kalmamış
Üzüldüm,sadece ben üzüldüm..Hay huyla geçmiyor ömür...
Hüzünde var içinde, bana daha çok yakıştı hüzün, siz yok sanırken
Menfaat girince içeri, çıkmak bilmez. Bana giremedi, izin vermedim.

Sonraları seyrettim sizi, bunlar mıydı dostlarım, kardeşlerim...
Zamanında ikaz ettiler, üzülür, kırılırsın, omuz silker, dinlemezdim
Kimseye lâf ettirmezdim. İsterdim ki, siz de omuz silkin.
Ben empati yaparım güzel düşünürüm. Sizinki de güzel sanırdım
Öğrendim fesatın empatisi de fesatça olur
Size güzellikler yaptım, sıra sizde.... Yoksunuz öylemi??
Hadi size güle güle

Yeşilimin duyguları

Canım dostum menfaati bende sokmadım dünyama, sokmamda.Ama ne yazıkki zaman menfaat zamanı,dünyada öyle.Keşke demeden hayat geçmiyor ,keşke herkes empati kurabilse o zaman bu durumlar yaşanırmı hiç.Bol empatili ve menfaatsiz bir dünya dileğiyle .Öpüyorum .

Lereenim, ben bilmezmiyim seni canım dostum. Biz yaşımızın en olgun kısmındayız.
Gel gör ki duygusal ve olgun olunca....İyiyi, kötüyü ayırt edebilince ... Boş ver canım
Her uğramana teşekkürler tatlım

Yarın kısmetse Mustafa filmine gideceğim bir arkadaşımla. Kızım izlemiş çok beğenmiş
Hastalıklardan fırsat bulamamıştım nihayet gideceğim ve izlenimlerimi paylaşacağım.
Seyretmeden yorum olmaz değil mi?

Benim Can Dündarı çok beğendiğim malum, fikrim hiç değişmedi, asla aksini düşünmedim iyi niyetle bir belgesel yaptı neler söylendi.......

Hepimiz Atatürkçüyüz.... Kötü film olsa bile Atamızın yeri yüreğimizde aynı, değişmeden Çocuklarımıza doğrusunu öğreterek yaşatmaya devam edeceğiz... Gerisi fasa fiso

İyi izlemeler Yeşilim.Sana katılıyorum.Can Dündar hakikaten ard niyetsiz bir film yaptı,çekemediler.Meyve veren ağaç taşlanır Yeşilim!...............

Ve..."MUSTAFA" filmine gittim çok beğendim herkese gitmeyi tavsiye ederim

Sinemaya girmeden önce, tüm iyi kötü yorumları, eleştirileri dışarıda bıraktım.
Ata'nın son anlarında izlediği tablodan içeri onunla beraber girdim

İzledim... Muhteşem görüntüler, muhteşem müzik, muhteşem seslendirme ile Atatürk'ün belgeseli.
Daha ne denir ki muhteşem kelimesinin üstüne. Gidin, görün kendi kararlarınızı kendiniz verin.

Boş verin medyadaki çekememezlikleri

ah ablacım gerçekten de bilmeden, kulaktan dolma bilgilerle konuşanları boş vermek gerekiyor...
ben de kızımla gideceğim ama onun boş vaktini bekliyorum...
sevgiler...
Şeniz

Aslında içinde Atatürk olan herşey harikadır.Filmi izlemedim ama ben böyle düşünüyorum .Sırf Atatürk"ü görmek onunla ilgili yeni bilgiler edinmek için gidilir.Zaten o benim kalbimin en güzel yerinde duruyor Hakkında yazılan ,söylenen hiçbir şey ona olan sevgimi ,saygımı değiştiremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…