İnsanların canı sıkkınken içinden hiç bir şey yapmak gelmiyor nedense.
Gazze de olanlar yıktı geçti tüm güzel duygularımızı, hırslar bastı her birimize. Nasıl düşüneceğimizi, nasıl hareket edeceğimizi bilemez olduk.
Gülmek, eğlenmek bile zor. Yalandan olmuyor işte, içten gelmeli ama gelmiyor daha da geleceği yok sanki çok uzaklarda En azından bana öyle geliyor
Veeeee ben yine TV de ki eğlencelere şaşkın, çaresiz öylece bakıp hemen haber kanallarına geçiyorum elimde değil MAGAZİNE dayanamıyorum..
Kim ne yapmış, ne giymiş, nerede yemek yemiş, kiminle haşna fişne... Beni hiç ilgilendirmiyor..
Ama kendime göre güzel dizileri izliyorum alışkanlık, zaten haftada bir veriyorlar
yıllar sürüyor her biri alışınca gel de seyretme. Şimdi yaprak dökümü başladı onu seyredeyim... Hepinize iyi seyirler
Günlüğümü unutmadım, sanırım biraz sıkıntılı geçen günlerime halamın da sorunları beni yıpratıyor...
Bazen isyan etmemek için dualar ediyorum, yalvarıyorum Allah'a sinirlerime hakim olmak için.
İhtiyarlık zormuş, onlara katlanmak daha da zor
Gözleri az görüyor ya artık... Şekilleri değişik görmeğe başlamış.
Bana "Odasındaki avizenin yerini değiştirdiğimi, tavandan onun üzerine özellikle düşürdüğümü, öldürmek istediğimizi " söyleyince, ölüyorum sandım üzüntüden. Avize aynı yerinde duruyor yıllardır. Ne yaparsam yapayım yaranamayacağımı biliyorum da bu kadarını beklemiyordum
Halam bilinçli, aklı başında bir yaşlıydı, tabi ki yaşlılıktan bir çok şeyi hatırlamıyor ama onu öldürmek istediğimizi düşünmesi ...Çok üzgünüm çok
Nedense yaşlılığı kabul edemedi halbuki yaşlılığı atlattı, ihtiyarlığa çoktan ulaştı...
Gelen gidene "Düşmüştüm, artık duymuyor az görüyorum o yüzden "diyor. Bu yalanı söyleyebilmek bunamadığını gösteriyor bence
DR'u "Aklı eriyor da yaşlılık kompleksleri var" dese de benim sinirlerim artık iflas etti.
Yine de "yaptıkları, dedikleri ihtiyarlıktandır biliyorum" diyorum kendime ve herkese
İşte benim Halacığım 2008 yazı
Günlüğümü unutmadım, sanırım biraz sıkıntılı geçen günlerime halamın da sorunları beni yıpratıyor...
Bazen isyan etmemek için dualar ediyorum, yalvarıyorum Allah'a sinirlerime hakim olmak için.
İhtiyarlık zormuş, onlara katlanmak daha da zor
Gözleri az görüyor ya artık... Şekilleri değişik görmeğe başlamış.
Bana "Odasındaki avizenin yerini değiştirdiğimi, tavandan onun üzerine özellikle düşürdüğümü, öldürmek istediğimizi " söyleyince, ölüyorum sandım üzüntüden. Avize aynı yerinde duruyor yıllardır. Ne yaparsam yapayım yaranamayacağımı biliyorum da bu kadarını beklemiyordum
Halam bilinçli, aklı başında bir yaşlıydı, tabi ki yaşlılıktan bir çok şeyi hatırlamıyor ama onu öldürmek istediğimizi düşünmesi ...Çok üzgünüm çok
Nedense yaşlılığı kabul edemedi halbuki yaşlılığı atlattı, ihtiyarlığa çoktan ulaştı...
Gelen gidene "Düşmüştüm, artık duymuyor az görüyorum o yüzden "diyor. Bu yalanı söyleyebilmek bunamadığını gösteriyor bence
DR'u "Aklı eriyor da yaşlılık kompleksleri var" dese de benim sinirlerim artık iflas etti.
Yine de "yaptıkları, dedikleri ihtiyarlıktandır biliyorum" diyorum kendime ve herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?