ahh bir lotodan para cıksa hemen huzur evi acacam, sürekli başlarında duracam,banyoları,sağlık konrolleri,yemekleri,temizliği,spor salonlarından tutunda,onlara göre eğlence merkezlerine kadar,vakit gecirebilecekleri,sağlıklarına ve ruh hallerine uygun tün aktivitelere kadar her türlü işlemi kapsayan bi kurum acmayı o kadar çoookkk isterimki.ama nerdeeeeeeeee bende o şans.senağlama senağlama.
ya ne güzel olur şu hayalim gercekleşse ooffff offfff.
halanın gençliğide harikaymış. yeşilim.ama varya bu resimde ne düşündüğünü merak ettim ben şimdi :uhm:kafamçokkarıştı
canım şakaydı seni güldürem dedim.öpüyorum ellerinden çok.tabi seni daha çoooooooooookkk.Şeniz:asigim:a.s.
Ne güzel dilekler bunlar tek tek hepinizi öpüyorum
İrna tabi ki şakalaşacağız. hepimiz birbirimize moral arkadaşlarıyız.
Halama "Halacığım bak fotoğrafını çekiyorum " dedim hemen bu pozu aldı. Artık ne düşündüyse
Bir kaç gündür daha sakin. O sakin olunca bende kendimi iyi hissediyorum
Ben de seni özledim Dağçiçeğim.. Umarım toplantıya gelebilirim
Uzun zaman oldu buluşmayalı.Çok ara verdik
irnam, demek ki huzur evi açmak istiyorsun ne güzel
Para, her şeyin başı para maalesef. Sen güzel bir yere yatırım yapmak istiyorsun parası olan gezip tozma derdinde İnşallah canım Allah gönlüne göre versin..
Günlüğümü unutmadım, sanırım biraz sıkıntılı geçen günlerime halamın da sorunları beni yıpratıyor...
Bazen isyan etmemek için dualar ediyorum, yalvarıyorum Allah'a sinirlerime hakim olmak için.
İhtiyarlık zormuş, onlara katlanmak daha da zor
Gözleri az görüyor ya artık... Şekilleri değişik görmeğe başlamış.
Bana "Odasındaki avizenin yerini değiştirdiğimi, tavandan onun üzerine özellikle düşürdüğümü, öldürmek istediğimizi " söyleyince, ölüyorum sandım üzüntüden. Avize aynı yerinde duruyor yıllardır. Ne yaparsam yapayım yaranamayacağımı biliyorum da bu kadarını beklemiyordum
Halam bilinçli, aklı başında bir yaşlıydı, tabi ki yaşlılıktan bir çok şeyi hatırlamıyor ama onu öldürmek istediğimizi düşünmesi ...Çok üzgünüm çok
Nedense yaşlılığı kabul edemedi halbuki yaşlılığı atlattı, ihtiyarlığa çoktan ulaştı...
Gelen gidene "Düşmüştüm, artık duymuyor az görüyorum o yüzden "diyor. Bu yalanı söyleyebilmek bunamadığını gösteriyor bence
DR'u "Aklı eriyor da yaşlılık kompleksleri var" dese de benim sinirlerim artık iflas etti.
Yine de "yaptıkları, dedikleri ihtiyarlıktandır biliyorum" diyorum kendime ve herkese
cumartesi günü eltim davet etti bizi,oraya gidecektik ki,
telefon çaldı,annem,eğer evdeyseniz size geleceğiz ablanlarla dedi,
bu hafta Ezgi'nin dersanesi de yok,rahat rahat otururuz dedi,ama
anneme maalesef evde olmayacağımızı söyledim,detayları anlattım,tabiki hak verdi..
neyse biz gittik gece fazla gecikmeden,alış verişimi de yapıp eve döndük,bir taraftan alış veriş yaptığım malzemeleri yerleştiriyorum bir taraftan da düşünüyorum...annemleri haftaya yemeğe davet edeyim diye,sonra ;
Pazar gününü düşündüm,hem de babacımın doğumgünü,hep beraber bizde toplanırız dedim...kendi kendime...hemen eşimin yanına gittim,anlattım programı,harika olur dedi ve fazla geç olmadan annemi aradım,sonra ablamı,sonra kardeşimi,hepsinden oluru aldıktan sonra,
neler pişireceğimin listesini yaptım..neyse uzatmayım,ertesi gün herşeyi hazırladım ve annemler geldi...
çok güzel sohbetler ettik,yemeğimizi yedik...
37 yaşındayım ama babamın gözünde hala küçük Songülüm...
yaştan açılınca "" hadi canımmm,ne 37 si daha 18 değil mi"""deyince eşim ve eniştem koptu tabi...
mutfağa gidip,yaşpastanın üstüne 1 tane mum koyup salona gidim,
ablamda ışıkları söndürdü..""iyi ki doğdun babacığım"" diyerek mumu üflettik...
babam alışıktır,çünkü her sene kutlarız böyle ama eşim ve enişteme tuhaf geliyor nedense...
herhalde alışkanlıklarla alakalı...ama artık onlarda alışmaya başladılar,çünkü onların da
doğumgünleri kutlanıyor...işte babacımın o gülen yüzündeki huzur,anneme sarılışı,
inanın insanı nasıl mutlu ediyor anlatamam...
canım babacığım ,iyi ki doğdun,iyi ki benim babamsın,nice sağlıklı uzun yıllar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?