Yeşilim'in günlüğü

canım ne güzel anlatmışın aşk kı
---------------- benim de ilk aşkım ve hala o aşkımla evliğim allah dahada uzun yıllar nasip etsin eşimle yaşamayı amin
-----------------------------ıcanım benim allah sana sağlık versin zoru başarıyorsun halaya bakıyorsun allah sana kat ve kat sevabını vereçek sevgilerim le yeşilim

Teşekkürler esmerim..... Umarım sevgin ömrün boyu devam eder inşallah ..Ne mutlu sana
.........................................

Bir roman okuyor bir film seyrediyorum etkisi altında kalıyorum. Hepsi gerçek yaşamdan kesitler onun için

“Aşk yakar”dizisi...Bence “ Yoksulluk yakar” olmalıydı adı

Yoksul olmaya gör..Ne aşk kalıyor, ne onur.. İzleyenler anlayacaklar ne demek istediğimi.

Sadece dizilerde, romanlar da, filmler de kalan mahalle yardımlarının, gerçekte kalmadığını bilmek acıtıyor her yanımı...

Hepimiz yarınların kaygısıyla yaşıyoruz. O kadar yardıma muhtaç yakınlarımız var ki.....Artık hepimiz yağımız da kavruluyoruz şimdiler de

Yardım severliği özler olduk. Yine de ne kimse muhtaç olsun, ne bizler üzülelim yapamadıklarımıza

Neden böylesi adaletsizlik..Para varsa her şey ellerinin, avuçlarının içinde ayaklarının altında ...Hayallerini tamamlamaktan başka düşünce yok..

Hastaymış, sağlıksızmış... Eeeee yoksul da hasta, sağlıksız...Zengine kolay, çünkü para bol.. Zengin de ölüyor yoksul da... Kimi rahat ölüyor, kimi sürünerek.

Artık züğürt tesellisi dillere dolanan " NEYSE, SAĞLIĞIMIZ İYİ OLSUN DA GERİSİ BOŞ " Sözü

Az yersin, az giyersin amma çok ciddi bir hastalıkta "AZ HASTAYIM DİYEMEZSİN"Bakım, gıda gerek yoksul için... DR gerek, hastane gerek

Buna rağmen....Sağlıklı, huzurlu günler diliyoruma.s.

yeşilim merhaba benı de bu koseye kabul edermısın?

aşk yakar dızısı ıcın soyledıgın yoksulluk yakar sozune kesınlıkle katılıyorum... ve o dızıyı seyrederken içimden birşeyler kopup gidiyor... ben de ızledıgım dinlediğim seylerden cok etkılenen bırıyımdır.hemen kendımı onu yasayan kısının yerıne koyar ve neler hıssettıgını anlamaya çalışırım...
Duam her zaman şudur ki: Rabbim herkese, kimseye muhtaç olmayacak kadar para versın..Bunun yanında sağlık ve huzur da tabiiki....Başka önemli bişi daha var bence ele avuca dusecek kadar ihtiyarlamamak... hep bunun ıcın de dua ederım kımse kımsenın merhametıne muhtac olmasın ınsallah.... sevgıler....

Özlemacar hoş geldin canım.. Kabul etmek ne demek çok sevindim

Yeter ki aynı yöne bakalım ...Aynı duyguları hisseden, paylaşan herkesle beraberim inan bana. Hele sen de böyle bakınca yaşama...Her zaman beklerim
Veee güzel temennilerine katılıyorum....Amin.

cok nazıksın tesekkur ederım cnm ozmaan hergun zıyaret edıcem kosenı... ben ıstanbulda yapayanlızım..Tüm arkadaş ve akrabalarımı İzmir'de bıraktım.Evlenip İstanbul'a yerleştim.Sıkıntım derdim oluyo paylaşıcak kimseyi bulamıyorum çevremde...Bulsam bile güvenemiyorum iştesenağlama umarım burda rahatça dertleşebilirim...:Saruboceq:

işte ben de bir izmirli ama izmir'e hasret birini buldun....memnun oldum.
Sitede güzel paylaşımlar dilerim. Çok sevecek insan bulacaksın burada "rahatça dertleşmek" ...güzel bir deyiş oldu. rahat rahat dertleşiriz emin ol canım

tesekkur ederım zaten k.k cok ozel bı sıte bence... herkes cok ıyı ve usluplar cok guzel bu sıteyı hazırlamada katkısı olan herkese cok tesekkur edıyorum... :asigim::enbuyukkk:

Her gün yazdığım günlüğüme uğramaz oldum

Halbuki yazacak onca şey var.

Filmini görmüş, kitabını okumayı ertelemiştim. Öylesine durdu yıllardır kitaplıkta

Dün elime aldım ( SALKIM HANIMIN TANELERİ) Başladım okumaya. Neden daha evvel okumadığıma şaştım.
Filmi görmüştüm ya, sandım ki bire bir aynı. Farklı bir lezzetle okudum bitmesine az sayfalar var....Bitmesin diye oyalıyorum kendimi.

Çok beğenerek okuduğum bir romanın, izlediğim filmin ardından etkisi gitmesin diye günlerce başka kitap, başka film izlemem

Daha sonra başlarım bir yenisine

Evvelsi gün sinemada izlediğim (GÜZ SANCILARI ) Beni yine etkileyen filmler sırasına girdi. Bir sonraki gideceğim güzel filme kadar Seyirlere ara......

Ben okumaktan, sinemaya gitmekten ikisinden aldığım zevki bir çok şeye değişmem

Evde izlediklerim beni çok sarmıyor. Sinemanın başka bir büyüsü, kokusu var. Salon kararıp film başlayınca her şeyi unutur, dalarım beyaz perdenin içine...Ne evdeki gibi kapı, telefon çalar, ne de kalk otur. İnsanda konsantre kalmıyor..

Başkadır sinema keyfi, Kitap okuma keyfi bende. Tadını çıkarırım İkisinin de

İyi arkadaş, iyi dostturlar.. Beni üzmeyen, ruhumu besleyen.

Tesadüf eseri rastladım köşene...
Beni kendine hayran bıraktın demezsem ayıp etmiş olurdum güzel yazılarına.
Şuan saat 03:15 .... Gecenin çok koyularında bir yerlerdeyim...

Daha bir kaç sayfa okuyabildim henüz... Diğer sayfalarını da bir kalemde okuyacağımı, elimin ister istemez senin köşeni tıklayacağını biliyorum...

Lise mezunu olduğuna inananmadım dersem alınırmısın... Lütfen alınma... Sanırım sen kendini bile çoook gerilerde bırakmışsın...

Güzel yüreğinde hiç bitmeyen paylaşımlar diliyorum....

Tesadüflere inanırım Ferza...Çünkü gelmeseydin ben de seni göremeyecektim

Seni gördüm, tanımaya çalışmak için dolandım bloğun da, profilin de.

Hakkımda yazdıkların için teşekkürler ediyorum.Her zaman bekliyorum

Aşk yakar....Daha öncede bahsetmiştim.
En çok beğendiğim dizi, benim için adı “Yoksulluk yakar” Ne yakması deler geçer

Arabesk filmlerini sevmem, acıtasyon falan. Ama bu dizi tam Türk seyircisinin ciğerinden vuruyor. Çünkü gerçek, abartısız. Oyuncuların sergilediği roller sanki olayları yaşamışlar da bizlerle paylaşıyorlar. Çoğu tiyatro kökenli olunca ayrıcalıklı oluyor tabi ki

E be Nazlı(Meltem Cumbul) Bir insana ağlamak bu kadar mı yakışır ? Ya babayı oynayan, ya mahalle arkadaşları, ya şu, ya bu diye say say uzar gider

Türk filmleri, dizileri atağa kalktı. Artık abartısız sadece gerçekler var, en azından benim tercih ettiklerim de.

Of! Sanırım her izlediğim bölümlerinden etkilenip burada içimi dökeceğim

Zaten izlediğim 5 diziyi geçmiyor. En baba diziler benim için.

Bir de sık sık reklam araları olmasa, deymeyin keyfime.

Hangi diziyi seyrediyorsanız.....İyi seyirler

Sellam Yeşilim ben geldim.Bu arada ne güzel filmler izlemişsin.Benim için de izle ne olur.Sinemaya gitmeyi özlemişim.Bir de diziler var ya ben de bazılarını izliyorum.Canım aileme bayılıyorum....İzlemedşiysen tavsiye ederim....Atv de salı akşamları...

Hoş geldin Realist özlemişim seni valla

realist bazen çekiniyorum sinemaya gidişlerimi yazmaya ama ne yapayım ki içimden geliyor paylaşmak. evlerde de cd seyredilebilinir olması avantaj dimi
benim eşim sinemadan sıkıldığı için evde de ayrıca onunla beğendiklerimi izliyorum

Bayılarak seyrediyorum "Canım ailem " Dizisini. Sevdiğimiz kadro olunca nasıl es geçerim realistim ve daha bir kaç tane

Gök delinmiş gibi hızını alamıyor. Rüzgâr, yağmur yarış yapıyor
o yetmezmiş gibi şimşek eşlik ediyor. Yollar Göl olmuş, trafik sakin,
haberler sıkıcı

Yine de bir çok şeye çare var da ölüme, afete yok. Tabiat ana bizi uyarıyor, aldıran yok.

Şimdi dinlerken tabiatta ki şu değişkenliği, aklım yoksulluk sınırını aşmış insanlara gidiyor. Biliyorum, benim gibi düşünen nice insanlar var, elden bir şey gelmiyor.

Haberlere bakıp, sadece sinirlenip kendi kendimize söylenmekle kalıyoruz...Yeni değil ki, yıllardır böyle geldi böyle gidecek gibi.

Yarın her şeyi unutacak, sevgililer gününü kutlayacağız tüm dünya ile birlikte

Sevgi, sadece sevgiliye sunulan değil,Şeniz
değer verdiklerinizedir. Sevgi gününüz kutlu olsun a.s.

Yeşilim sen yaz ki biz de cd alırken dikkat edelim değil mi.Farzet ki sen sinema eleştirmenisin,ben de sana göre film izleyeceğim.Ya da daha doğrusu sen benim eleştirmenim ol.Benim için eleştir.Ben nasılsa senin beğendiğini beğeneceğim.Senin beğenmediğini de beğenmeyeceğim.Bundan adım gibi eminim........
Anlatmaya devam et olur mu?
Hoşçakal Yeşilim ben de hepinizi özlemişim meğer..
Çocukların tatili,benim kontrollerim,kursum falan derken epey yorulmuşum meğer.

YEŞİLİM BURAYA GELMEDEN DURAMIYORUM :)
SENİN GÜNLÜĞÜN FANADİTİĞİ OLDUM BAL GİBİ YAZIYORSUN ŞİİR GİBİ OKUYORUM ÇOK DA HAZ ALIYORUM SEN SEVİNİNCE BENDE SEVİNYORUM SEN ÜZÜLÜNCE BENDE ÜZÜLYORUM
-BİR ATA SOZÜ BENDE------
Konuşmak insanoğluna bağışlanan nimetlerin en büyüklerindendir. Buna rağmen yerinde ve uygun konuşma, herkesin başaramadığı bir meziyettir SİZİ OKUMAYI VE DİNLEMEYİ ÇOK SEVİYORUM

Hepinize teşekkürler kızlar.. Özlemacar, Ferza, Realist, Esmergüzelim

Ayrı konular açınca ara sıra burayı ihmal ediyorum. Buranın yeri ayrı biliyorum.

Yine paylaşımlarla geleceğim..Sizin beni motive eden güzel yorumlarınızı da okuyacağım.. İyi ki varsınız :1hug: a.s.

Yeşilim ablacığım babanızın vefatını lereenimden öğrendik yazılarınızdan anlattıklarınızdan sanki babanızı tanır gibiydim sanki bir yakınımı kaybetmişcesine üzüldüm ölüm her an herkesin yanıbaşında zaman herşeyin ilacı diyorum tekrar başsağlığı diliyorum ve sizi öpüyorum....

Yeşilim başın sağolsun.Ömür bu üç gün beş gün .Vademiz ne kadarsa o kadar.Ne bir gün eksik,ne bir gün fazla.
Ama şu var ki baban birkaç gün rahat edecekti son hatırladığım buydu onun hakkında.
İnşallah huzura ermiştir.
Mekanı cennet olsun Yeşilim...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…