Teşekkürler esmerim..... Umarım sevgin ömrün boyu devam eder inşallah ..Ne mutlu sana
.........................................
Bir roman okuyor bir film seyrediyorum etkisi altında kalıyorum. Hepsi gerçek yaşamdan kesitler onun için
“Aşk yakar”dizisi...Bence “ Yoksulluk yakar” olmalıydı adı
Yoksul olmaya gör..Ne aşk kalıyor, ne onur.. İzleyenler anlayacaklar ne demek istediğimi.
Sadece dizilerde, romanlar da, filmler de kalan mahalle yardımlarının, gerçekte kalmadığını bilmek acıtıyor her yanımı...
Hepimiz yarınların kaygısıyla yaşıyoruz. O kadar yardıma muhtaç yakınlarımız var ki.....Artık hepimiz yağımız da kavruluyoruz şimdiler de
Yardım severliği özler olduk. Yine de ne kimse muhtaç olsun, ne bizler üzülelim yapamadıklarımıza
Neden böylesi adaletsizlik..Para varsa her şey ellerinin, avuçlarının içinde ayaklarının altında ...Hayallerini tamamlamaktan başka düşünce yok..
Hastaymış, sağlıksızmış... Eeeee yoksul da hasta, sağlıksız...Zengine kolay, çünkü para bol.. Zengin de ölüyor yoksul da... Kimi rahat ölüyor, kimi sürünerek.
Artık züğürt tesellisi dillere dolanan " NEYSE, SAĞLIĞIMIZ İYİ OLSUN DA GERİSİ BOŞ " Sözü
Az yersin, az giyersin amma çok ciddi bir hastalıkta "AZ HASTAYIM DİYEMEZSİN"Bakım, gıda gerek yoksul için... DR gerek, hastane gerek
Buna rağmen....Sağlıklı, huzurlu günler diliyoruma.s.