Yeşilim'in günlüğü

Sevgili yeşilim..
Tekrardan başınız sağolsun.
Mekanı cennet olsun allah sabırlar versin tüm ailenize.

sevgili arkadaşım ,tekrar başın sağolsun sana ve ailene allah sabır versin.....toprağı bol olsun mekanı cennet olsun , AMİN

Elbette kimse bilmez, bilemez kendi içimizdeki acıları, yaraları..nasıl teselli edilirki . ölenle ölünmüyor demiycem çünkü ölenle ölünüyor her bir sevdiğimizi kaybettiğimizde bir parçamızda gidiyor onunla yüreğiniz burkuluyor. Her ölen, , ruhunuzdan bir parçayı koparıp gidiyor işte! çok değer verdiğim bir dostum bana hazır olmalıyız bak yaşlılarımız var metanetli olmalıyız böyle şeylere demişti
hazırlıklı olunmuyor işte bekliyorduk denilmiyor
hele ana babalarımız insan kaç yaşında olursa olsun yetim kalıyor hasta olsalar da keşke yatsaydı bakardım acaba eksik bir şey mi yaptım diye en kötüsüne bile katlanmaya hazır olurduk

böyle zamanlarda dostlar bize destektir yeşilim hepimiz yanındayız canım lütfen bizleri yüreğinde hisset tüm dualarımız seninle Allah evlatlarına ömür versin

Zaman usta bir yalancı...
Zaman iki nefes arası bir gölge...

Bir yudumluk su içimi kadar zaman...
Yaşam, oyunda bir sahne...

Gitmiyorum kuzum, ciğerparem, yeşillim gitmiyorum...
Bedenim yorgun düştü sadece...

Var say ki derin bir istirahatteyim,
Uzanmışım öylece...

Ağlama güzel gözlü, melek kızım,
Bir gün kavuşacağız elbette.... senağlama

Sevgili yeşilim....
Nasılsınız inşallah daha iyisinizdir,sizin yanınızda olmak ve destek olmak isterdim ama uzak olunca mümkün olmuyor tabi.
Allahım sizlere ve evlatlarınıza uzun ömürler versin.

yesılım bak babacıgın .... o guzel ınsan ....

ferza adlı bır melekle sana mesaj gondermıs ...

okuyunca dolu dolu oldum ...

gıtmemıs ...senınleymıs ... sadece bıraz dınlenmek ıstemıs ...

bılıyorsun degılmı rabbım melekler gonderır sevdıgı kulların yureklerıne dokunmak ıcın ...

benımde meleklerım sızler oldunuz ... sen oldun ... sanada ferzayı gondermıs ...

bızlerıde ...

babanda ...sende yalnız degılsın ... tum kayıp gıden yıldızlar gıbı tum yıtık annelere babalara okunan dualarımız var bızlerın ...

ev hanımım ne guzel yazmıssın ....

"hazırlıklı olunmuyor işte bekliyorduk denilmiyor
hele ana babalarımız insan kaç yaşında olursa olsun yetim kalıyor hasta olsalar da keşke yatsaydı bakardım acaba eksik bir şey mi yaptım diye en kötüsüne bile katlanmaya hazır olurduk ...."

elınıze ...yuregınıze saglık ...

hepınızı cok sevıyorum ... ve yesılım bız senı cokkkkkkkkkk sevıyoruz ....

güzel ablacıgım...umarım ıyısındır.....

ınsan babasını kaybetınce nasıl olur bılemem ama...sevdıgın bırını kaybetmenın ne demek oldugunu bılırım....
benımde cok sevdıgım...kişileri kaybettım...dedemi..2 dayımı....ölüm acısının ne demek oldugunuda bilirim....
canım ablacıgım..ama allahta sabrını verıyor...ınankı..
ölüm olunca ınsanın kalbınde kırk mum yanarmış....her gun bırı sönermiş...
ama bırı asla sönmezmiş...hep içinde kalırmış......allah bu mumla bırlıkte sabrınıda verıyor....
ve hayatın telaşına kapılıyorsun....
ama dualarda biricik babanla bulusup konuşa bılırsın....
çünkü...onlar bu dünyadan gidenler duyarlarmış...ve bızede duacı olurlarmış....
o yuzden senın gıbı bır evladı var ablacıgım...bol dualar et hem sen rahatlarsın hemde babacıgın senı duyar....ablacıgım.....

allah sana uzun saglıklı ömürler versın....çocuklarına bagıslasın..
bol sabırlar allah yanında olsun.....

yeşilim bilyorumki üzgünsün kederlisin
yasın büyük baba acısı zor hangi yaşdan olursan ol yetim kalyorsun
allah sana büyük sabır versin
senin ailene sağlık versin amin

Cuma, toplanmak olduğu kadar toparlanmaktır da. Cuma, Allah’a doğru koşmak, müminlik bilincini tazelemektir. Müminlik ve kardeşlik şuurunu perçinlemektir. Dünyayı bir ulu divan bilerek. Her şeyin O’nun için olduğunun ve O’na döneceğinin farkında olarak
hayırlı cumalar

başın sağolsun yeşilim babanı kaybettiğin için çok üzgünüm nur içinde yatsın inşallah
ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum ama emin olduğum birşey daha varki oda vijdanının
çok rahat olduğu çünkü sen bir evlat olarak hep babanın yanında olup ona gözün gibi baktın
onun için bundan sonra keşkesiz bir şekilde onu sevgi ve özlemle hatırlayacaksın allah sana bu acıya katlanabilmen için sabırlar versin

Günaydın arkadaşlar.
Cumanız mübarek olsun.
İnşallah yeşilim daha iyidir hiç kolay birşey değil.
Babacığın sizinle ne kadar gurur duyuyordur şimdi,sürekli onun yanında oldunuz,herşeyiyle ilgilendiniz.
İnsanların sevdiği kişiyi kaybetmesi çok acı maalesef.

ablacıgım bugun nasılsın ....tabıkı üzülüyosun....en dogalıda bu...
fakat senınde saglıgın ıyı olsun ....
sakın...saglıgına bır sey olmasın....allah senı sevdıklerının basından eksık etmesın...
o yuzden kendınde dıkkat et ablacıgım....

cuman hayırlı olsun...babacıgının ılk cuması...allah mekanını cennet etsın....nurla doldursun....

yeşilim umarım daha iyisindir buğün lereenim not bırakmış iyi olduğunu yazmış haberini almak beni mutlu etti dualarım seninle yokluğun çok belli canım

yeşilim inşallah daha iyisindir
leerenim'den haberini aldık daha iyimişsin
kendinize iyi bakın sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…