- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Elbette konusuyorum ama ya yaslarini okumadiniz ya da cocuk yeristirmediniz. Bu yaslarda kural koymak pek ise yaramiyor maalesef. Dikkatini dagitarak baska bir seye yönlendirerek kismen engel olmaya calisiyorum. Ama ev isleri ile 2 kücük cocuk bakimi ayni anda ilerlerken her seye yetisemiyorsunuz.Cocuklariniz cok simarik bence..Kapi koluna, perdeye asilmak nedir? Hic mi konusmuyorsunuz? Yoksa sizi umursamiyorlar mi?
Yapıyoruz spor, bahçe de var çıkıyorlar da merak işte. Malum şu süper kahraman saçmalıklarını görüp gerçek sanıyorlar bir dönemking konga özenmiş öyleyseevde spor yaptırsanıza beraber yaparsınız siz de hem enerji atarlar hem de size de faaydası olur.
benim 1 tane kizim var pandemiden oncede duvarlarimi yaziyorduSelam kızlar. Benim 3 yas ve 1,5 yaslarinda 2 kizim var. Oturdugum evi hamileyken sifir almistik. Ama su an öyle bir halde ki.. Duvarlar boyali, kapi kollari asilip sallanmaktan kirik, parkelerin bazi yerleri sismis durumda(suluklarindaki suyu döküp birakiyorlar ya da temizlik yapiyoruz diye islattiklari bezleri bir yerlerde birakiyorlar) vs keza mobilyalar da ayni durumda, yatak basligini kirdilar, tül perdeler asilmaktan sarkti, koltuklarin yataklarin üstünde ziplaniyor.. Pandemi sürecinde evden cikmayinca iyice costular tabi, ben de cok kisitlamadim acikcasi. Ama evin bu haline takmaya basladim. 2 ve üzeri cocuk büyütülen evler ne durumda acaba? Ben mi bir şeyleri yanlis yapiyorum?
Amin cok tesekkür ederim. Evet cok sükür mutlu cocuklar, mutlu bir aileyiz. Eskiden cok takilmazdim ama ikinci de haylazliklara baslayinca önünü alamaz oldum.okurken gözümde renga renk coskulu mutlu gülme sesleriyle bi ev canlandi
hep mutlu olun insAllah
çıkarken evi boyatır kırdığımız yerleri yaptırıp çıkarsınızBenim de biri 2,5 biri 1,5 yaşında iki çocuğum var kiradayim evi ev sahibine nasıl iade etcem onu düşünüyorum duvarlar tükenmez kalemle çizilmiş duşakabinin camlarından biri kırık aradım ev sahibini evi bana sat dedim satmadı:)) neyse yani biraz dikkat etmek gerekiyor çocuklara hayır demek gerekiyor arkasından koşmak gerekiyor falan Allah yardımcımız olsun
İki çocuğa yetişmek zor haklısınız ama böyle de devam etmesi doğru değil.salıncak bir örnekti ama trombolin kaydırak gibi enerjilerini atacakları bir şey sağlamak lazım.perdeyi asılmak kapı koluna asılmak eve zarar vermenin de ötesinde cok tehlikeli.Duvar boyama konusunda tek odaya izin verirseniz mantıklı olur.ve artık büyük kızınızın sınırları yavastan öğrenmesi lazım .Eve salincak kurdum o gün sallandilar bir daha yüzüne bakmadilar. Parke kurulama konusunda da gördügümde kuruluyorum ama 2 kücük cocuk olunca yetisemedigim fark edemedigim oluyor maalesef.
Benim eşyalarım çocuklarım doğana kadar yepisyeni idi( evlendikten sonra hemen çocuk sahibi olmamistim)Selam kızlar. Benim 3 yas ve 1,5 yaslarinda 2 kizim var. Oturdugum evi hamileyken sifir almistik. Ama su an öyle bir halde ki.. Duvarlar boyali, kapi kollari asilip sallanmaktan kirik, parkelerin bazi yerleri sismis durumda(suluklarindaki suyu döküp birakiyorlar ya da temizlik yapiyoruz diye islattiklari bezleri bir yerlerde birakiyorlar) vs keza mobilyalar da ayni durumda, yatak basligini kirdilar, tül perdeler asilmaktan sarkti, koltuklarin yataklarin üstünde ziplaniyor.. Pandemi sürecinde evden cikmayinca iyice costular tabi, ben de cok kisitlamadim acikcasi. Ama evin bu haline takmaya basladim. 2 ve üzeri cocuk büyütülen evler ne durumda acaba? Ben mi bir şeyleri yanlis yapiyorum?
Ama biz de altı kardeşiz sokakta büyüdük şimdiki çocuklar napsun evde hapis gibiler benimde çocuğum var eşya umrumda değil ki iyiki zamanında pahali şeyler almamışım sinir konusunda bence sadece odasında izin verin yani odasinin duvarını cizsin istediği kdr. O onu. Alanı olsun oyun alanı olarak ta odasında bir köşe belirleyin odaya oyuncaklari koyun. Toplarken yine ordan toplayın yerlerine koyalım diye özellikle söyleyin anlatın mutfakta en alt çekmeceyi boşaltın oyuncak.koyun yada küçük tencere tava. Boşaltsn oynasn orayı siz yemek yaparken.8 çocuklu evde büyüdüm evimiz sıfır gibiydi yaramazlikmis ortalığı karistirmakmis annem çıramızı yakardı vallasizde birazdan fazla serbest bırakmışsınız çocukları sanki hani çocuktur illahaki yaparlar yapacaklarını ama bazı konularda sınır koyun isterseniz
Selam kızlar. Benim 3 yas ve 1,5 yaslarinda 2 kizim var. Oturdugum evi hamileyken sifir almistik. Ama su an öyle bir halde ki.. Duvarlar boyali, kapi kollari asilip sallanmaktan kirik, parkelerin bazi yerleri sismis durumda(suluklarindaki suyu döküp birakiyorlar ya da temizlik yapiyoruz diye islattiklari bezleri bir yerlerde birakiyorlar) vs keza mobilyalar da ayni durumda, yatak basligini kirdilar, tül perdeler asilmaktan sarkti, koltuklarin yataklarin üstünde ziplaniyor.. Pandemi sürecinde evden cikmayinca iyice costular tabi, ben de cok kisitlamadim acikcasi. Ama evin bu haline takmaya basladim. 2 ve üzeri cocuk büyütülen evler ne durumda acaba? Ben mi bir şeyleri yanlis yapiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?