Yeteeeer artik yardim!

Gerçekten işe yaradı mı kitap? Ben iki kez diyetisyene gittim, ikisinde de kilo verdim sağlıklı şekilde. Ama 1 yıl sonra aynı kiloya hep geri döndüm. Artık bunun bi son bulmasını istiyorum.

Ya kesinlikle beni içinde olduğum kısır döngüden çıkardı..
Ben lise ve üniversitede birazcık balık etliydim, 60 kilo civarı... sonra 34 bedene kadar düştüm kediliğimden, 5-6 yıl böyle 34-36 beden kaldım .. sonra sigarayı bıraktım.. ağır ağır kilo aldım, kafama taktıkça daha da aldım... aslında ciddi bir kilo değildi, boyum da 1.68 falan, 38 bedene çıktım en fazla ama çok orantısızlaştı vücudum ani kilo alınca, bel çevrem çok kalınlaştı, zaten sindirim sorunlarımdan şişliklerim de oluyordu... çok takmaya başladım... asıl korkum kısır döngüyü kıramayıp giderek daha fazla kilo almaktı.. 52-53 kilodan 62ye kadar çıktım neticede.. kitabı 2 ay önce okudum... aniden kilo verme başladı... şimdi 56-57 kilo civarındayım... çok memnunum.. tam 36 beden giyiyorum.. M ya da 38 beden tüm giysilerimi daralttım.. hatta ufak ufak kilo vermeye de devam ediyorum... muhtemelen 3-5 ayda eski kiloma dönerim ama bu noktadan sonra dönmesem de olur çünkü vücudum orantılı, çok cılız olmak da istemiyorum...
Önemli olan kitabı tekrar tekrar okumak.. başucunda bulundurmak.. kitapta bazı düşünsel yöntemler var, onları uygulayabilince sonuç almaya başlanıyor.. ama hiç zor değil, sadece hayal gücüne dayalı.. bir de çok akıcı kitap, ben bir gecede bitirdim, sora ara ara kucaladım hep..

zaten zayıfken nasıl bir bakış açısındaysam onu anlatıyor kitap da ama ben telaş ve korkudan kaybetmiştim o bakış açımı, yemeğe bakış açım değiştikçe ne arsam yapayım kilo alıyordum.. hatta spora rağmen kilo aldım.. şimdi sağlığım için dengeyi buldum, her istediğimi de yiyorum ama son iki ayda öyle tıka basa yediğimi hiç hatırlamıyorum.. ne tatlı krizi ne başka birşey de kalmadı...

Yani özetle kitabı benimsersen ve zihinsel olarak dediklerini uygularsan gerçekten işe yarıyor

Son düzenleme:
Kafayı yemesi mi kalmış:26:
Pamuk yemek, kusmak bunlar normal bi'insanın yapacağı şeyler mi? Şu kusma diye basit gördüğün şeye vücut alışınca bırakamıyo ölümüne kusuyosun sonra, azıcık araştırın elinizin altında internet var.
Madem bu kadar takıyosun her insan gibi boğazını tut, demekki içten içe umurunda değil.
Son olarak koşar adımlarla psikolojik destek almaya git.

nasıl yazıldığını bilmiyorum ama okunuşu blumiya hastalığı....kusarak zayıflama hastalığı....seda sayan programına bi kız çıkmıştı seneler önce....hatice bu hastalık yüzünden iskelet gibi olmuştu....ölümden kurtardılar...konu sahibi böyle olabilir tehlikeli acil psikoloğa gitmesi gerek...

aşırı kilon yok..
Ya diyetisyene git..
Düşüncelerini içinde psikoloğa. .

Senin sorunun psikolojik.
Anoreksiya Nervoza yolunda emin adımlarla ilerliyorsun geçmiş olsun.boyuna göre kilon ideal.ama sendeki bu belirtiler anoreksiyanın başlangıcı gibi görünüyor.özellikle şu pamuk yeme ve kusma olayını anoreksiyadan muzdarip mankenler yapıyor.hiç sağlıklı düşünemiyosun psikolojin bozulmuş.
bir an önce bir doktora git çünkü bu hastalık zamanında müdahale edilmezse ölümle sonuçlanıyor.

Son düzenleme:
Arkadasim kusura bakma ama baya sacmalamissin, kusma ve pamuk yeme...pamuk yenirmi hic bunuda ilk sizden duydum..sizinki pisikolojik, tedavi olun, sporunuzu düzenli yaparsan bölgesel zayiflarsin sizin kilonuz yok boyunuza göre zayifsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eski konularına baktım sen cidden kafayı yemişsin kiloyla
eğer sen 15 kilo verip bu boyla 40 kiloya düşersen hiç ölmeyi falan bekleme direkt mezara uzan yani aynı şey çünkü.. tövbe tövbe
yahu senin annen baban farkında değiller mi senin? 15 yasındasın ve hiç de normal değilsin tehlikeli bir hal almış durumun

Fazla şımarık büyütülmüş bir veletsin güzelim sen. Yeğenim falan olsan eşek sudan gelinceye kadar dayağı yemiştin.

Hastasın kesinlikle. Ama hiç umursama buraya annene söyle psikolojik yardım al diyenleri tamam mı.

Parmaklarını boğazına kadar sok kusarsın. Ama en iyisi hiç yemek yememek. Sana bişey diyeyim mi? Su bile kilo aldırıyor. Su içme sakın.
Bu diyete devam et, hatta başka diyetler de araştır. Pamuk, elyaf, gazete falan ye, ama sakın dergi yeme onlar kuşe kağıda basılıyor kilo aldırır.

Kinayeyi bi tarafa bırakıyorum, güzel kardeşim böyle devam edersen ne olacak biliyor musun? Önce vüzudun yağ depolamaya başlayacak, sorunlu olan bölgelerin daha da sorunlu hale gelecek. Yüzün çökecek basenlerin şişecek, zombi gibi olacaksın. Sonra boyun kısalmaya başlayacak. Önce bir bakacaksın 1.63. Yanlış ölçtüler diyeceksin. İki ay sonra 1.60 çıkacak boyun. Böyle devam edeceksin çünkü kemiklerin gelişimini tamamlayamadı henüz. Erimeye başlayacaklacaklar. Ve sen kısaldıkça basenlerin daha büyük kilon daha fazla görünecek.

Annenle konuş, diyetisyeni falan boşver seni bir psikoloğa götürsün. Sonra düzzenli yeme alışkanlığı kazan, dengeli beslen. Yaşın küçük, spor salonunu falan bi tarafa bırak bir takım sporuna başla. Ya da dans kursuna git. Hem eğlenir kafanı boşaltırsın hem de form tutmana katkısı olur.

Psikoloğa git acil kendinle bu kadar uğraşma lütfen :26:

Belki adam balik etli seviyor?

Bir arkadasim universite yillarinda zayiflamak icin sadece diyet biskuvi ve su tuketiyor. Bu o guzelim saclarinin dokulmesine yol aciyor. Neredeyse erkek tipi kellik vardi. Simdi ne kadar para dokse incecik kedi tuyu gibi saclari.

Ki sen 15 yasindasin sende etkileri daha buyuk olur. Su an vucudunun en orantisiz oldugu yaslardasin, saglikli beslenme ve sporla iki seneye kalmaz fistik gibi olursun.

Oradan buradan kafana gore yaptigin diyetler anca sana kilo aldirir.

ciddi ciddi pamuk yemeyi düşünüyor olmazsın. bunu kendine nasıl yapacaksın? ölmek mi istiyorsun? resmen intihar. acil psikolojik yardım almalısın.

Doktora gitmeniz gerekiyor ama kilo vermek için değil psikolojinizi normallestirebilmek için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim mesajdan alıntı yaparak cevaplamışsınız ama bugün gördüm cevabınızı. Bildirim gelmemişti :44: Çok teşekkür ederim detaylıca anlatmışsınız. Bugün kitapçıya gittim..Yasemin Soysal'ın iki kitabını buldum aldım. Okumaya başladım. İnşallah bende de aynı etkiyi gösterir. :)

Acilen bir psikologa görünmelisin bence

Dediğim gibi benimsemek için başucu kitabı yapmanızı tavsiye ederim... Zamanla zihniniz benimseyecektir.. İnşallah siz de çok güzel sonuçlar alırsınız ...

Dediğim gibi benimsemek için başucu kitabı yapmanızı tavsiye ederim... Zamanla zihniniz benimseyecektir.. İnşallah siz de çok güzel sonuçlar alırsınız ...

Dediğiniz gibi yapacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırım.... Çok teşekkür ederim tekrar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…