Yeteeeer artik yardim!

Pamuk yemek mi :O o pamuk sonra nasil cikablr yada cikarmi bi fikriniz varmi. Halinize sukredin bence nankorluk etmeyin derhal bu takintinizdan kurtulun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gece gece gülmekten karnıma kramp girdi

Mukemmeliyetci veya zayiflama tutkunu degilsiniz, ciddi psikolojik problemleri olan birisiniz. Bunu kabullenip psikologa giderseniz durum çözümlenir. Anlattiklariniz arasinda normal olan tek bir sey bile yok. Boyle devam edersiniz hayat zehir our size.

Umarim konu fakedir degilse senin icin cok endiselendim beynim agriyor demissin bi an önce doktora git çünkü yazdiklarina bakinca agriycak bi beyninin olmasi imkansiz. Olaganustu bi durum yasiyorsun umarim cozulebilir. Pamugunla mutluluklar dilerim tatlis.

canım çocuk yaşta olduğunu düşünüyorum.. çözüm bulamıyorum demişsin.. kilo fazlan yok gibi ama birkaç kilo versen daha iyi olacaksan çözüm çok kolay.. ekmeği kes yürüyüş yap vs.. ama asıl çözüm bulman gereken şey aklının çok karışmış olması.. yoksa incecik olduğunda takacak başka birşey bulacaksın.. psikologa gitmen iyi olmuş ama hapı nasıl kullanıyorsun psikiyatriye gittin mi?

1.60 boy 65 kiloyum ee ben ölüyüm o zaman?
Psikoloğa git bence kilon ve boyun abartılacak derece de değil

Kusmak pamuk yemek. Bunlar normal şeyler değil. Bence önce bir psikologla görüş. Ondan sonra bir diyetisyene gidersin ki bence kilon oldukça normal. Hemen psikoloğa git. Allah korusun kendine zarar vereceksin.

canım 1,65 boya 54 kilo çok değil ama kilo oranı vücudunda dengesizse olabilir, bunun içinde diyet yapmana gerek yok yemene dikkat et ve kilo yoğunluğu olana bölgelerine uygun hareket yap ok

böyle proteini kes,sebze meyve yeme 10 seneye ne saç ne cilt ne kas kalacak.göbekli yağlı ama zayıf ,sarkık, yaşlı vücudun olacak. o zaman sana yeni takıntı malzemeleri çıkar .estetikçilerde mutsuz, kendinden memnun olmayan biri olarak dolanırsın artık. ayrica sadece kendiyle uğraşmaktan bomboş, gelişmemiş biri olacaksın.elinde hiç birşey kalmayacak.

hala neden kusup da zayıflayamadığını soruyor, burdan sana ekstrem diyet önerileri sunulmasını istiyosun.bu düşünceden nasıl kurtulman gerektiğine kafa yorman gerekirken...
kendiyle bu kadar ugraşıp bütün zamanını bununla geçiren birini kim sever kim saygı duyar. annenle samimi olarak bu düşüncelerini paylaş. terapi al. bu böyle kalmaz ilerler.

Ayy okurken yüreğim bir agzıma cıktı güzel arkadasım napıosun sen ya bu takıntılk ne Allahını seversen yok kusma yok pamuk.. Her seyi bırak sen DİYETİSYEN ' e git. Emin ol bu takıntılı düşüncelerinden kurtulacaksın 😎

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle bi doktora görün.. böyle şeyler yapıp düşünmen hiç mantıklı değil zira.. hastalık bu

yaw kilonu düşüneceğine bi psikoloğa görün allah aşkına yemek yeme spor yapma sonra ağla yemeğini ye git sporunu yap zamanla verirsin abartı ne var bunda anlamıyorum intahar et sen en iyisi böyle yaşanmaz yap bi salata ye git spor yap kardeşiiiim 3 kilo veremiyon diye ağlanırmı 80-90 kilo olupta hayata sıkı sıkı tutunan insanları düşün seninki dertmi neleri var
senin psikolojin bozulmuş kilo sorun değil sorun kendini beğenmemen

Boyle devam ederseniz anoreksiyaya yakalanirsiniz.Boyunuz kilonuz gayet normal bence bir psikologla gorusun derim.

Kilon çok değil yazanlar olmuş. Siz normal misiniz ya ? Kilosu tam ideal hiç fazlalığı yok. Vücudunuzla ilgileneceginize bence biraz beyninizle ilgilenin.zira sağlıklı düşünemediginiz ortada.bol bol kitap okuyun

Selamlar... Aradan 2 sene geçmiş ama tesadüfen denk geldim yazıyorum. Bundan yaklaşık 6 ay kadar önce biricik aşkımın isteği üzerine kilo vermeye karar verdim. 91 ile başladım ve 4 ay gibi bir sürede alupunktur ile 31 kilo verdim. Ben çocukluğumdan 27 yaşıma kadar obezdim. Birkaç kere kendi kendime diyet girişimlerim oldu. 2 kere 20 kilo verip geri aldım. Kısacası ergenliğimden sonraki dönemler oldum olası 90 larda geçti. Hayatım boyunca doğru dürüst erkek arkadaşım olmadı. Girdiğim her ortamda kilo muhabbeti döndü. Çektirdiğim hiçbir fotoğrafı sevmedim. Hiçbir zaman nasıl oturacağımı, elimi kolumu nereye nasıl koyacağımı bilemedim. Normal yürüyüşümü bile dayı dayı yürüyorsun şeklinde eleştirdiler. Her ortamda geri planda kaldım. Her zaman güçlü, dayanıklı ve her hammallığı yapabilecek, market ve pazar alışverişlerinin torba taşımada olmazsa olmaz şahsı ilan edildim. Bedenime göre pantolon bulamadım ve erkek reonından giyindim en güzel yaşlarımda. Okul eteklerim dizimin son derece altında oldu. İstedipim çantayı bile takamadım. Düşünsenize, dev cüsseye minicik çanta... Saç modeli, makyaj, oje, konuşma tarzı, yürüyüş... Şimdi kilom ne olursa olsun normal insan moduna giremiyorum. Her an yediğim her lokmam kabusa dönüşüyor. Her lokmanın ardından gidip kustuğum anlar oluyor. Elbetteki normal olmadığını bunun bir hastalık olduğunu çok iyi biliyorum. Ama kimse bilmiş bilmiş bu bir hastalık, manyak mısın gibi şeyler söylemesin... Kilolu insanları çpk iyi anlıyorum ve onları etrafın tepkileri hasta ediyor... Kaç kilo olursak olalım yaşadığımız şeyler maalesef karekterimizi oluşturuyor ve yılların birikimini atamıyoruz. Sonucunda hastalanacağımızı bile bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…