Yetenek sizsiniz SHOW TV

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
acun ılıcalının yeni programı
30 günlük varmısın yokmusundan sonra başlayacak
ve jüri koltuğuna konu olarak beyonce de oturacakmış

ne zmn tanıtımları döncek acaba?

canim sanirim daha ismimi koymamislar yarismanin

varmisin yokmusun biter bitmez onun hazirliklarina baslanilcakmis

ki zaten varmisin yokmusun bitmiyormus ama uzunca bir süre tatile giriyormus

ismini koyamadiklari yarisma bitincede yine acunun hazirladigi baska bir yarisma baslicakmis

helal valla acuna ...

yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ya benim anlamadigim varmisin yokmusun un son 30 programi idi,bayramdada oldu,bitmiycekmi nedir,,,,,,besyuzude vermedi,,,,,,,

Güzel bi program olcak bnce bir sürü güzel danscı izleriz umarım kaydirigubbakcemile2 Var mısın yok musun denen saçma senaryolu şeyde bitsin artık 5 dk da olup bitecek bişeyi 3 saat sürdürüyolar

Yabancı versiyonunu izlemistim, nerdeyse her ülkede var bu yarısma, bakalım tutacak mı, gerci Acun'un eli degdigi her sey tutuyor ya alkisalkisalkis

güzeldi bence de ,hatta bır kac yarısmacının cesaretıne de hayran kaldım he ,oraya cıkıcak kadar kendılerıne guvenıyorlardı ama bı o kadar kötülerdi kaydirigubbakcemile3

ben en çok yabancı şarkı söyleyen uzun saçlı bi kız vardı onu beyendim, ya bide şu yaşlı amcalar teyzeler, iyi hoş özgüven falan filanda olmuyor ya, yapamıyorlar bu show işini

aynen ,genclerın önünü açmak lazım

yakısmıyorlar show işine..

ama beyaz saclı türk sanat muzıgı soyleyen amcam ıyıydı ama nereye kadar gıderdi bılmıyorum..

eşimde en cok o senin begendıgın kızı begendı ,ben o kızdan kkorktum gözleri nasıldı oyle yahu..

ben en cok ''sihirli ayakkabalarıyla'' dans eden cocugu begendım :)

bence o yaşlı amcanın yaşına ve özgüvenine hürmet ettiler, hiçde güzel söylemedi bence

ben en çok yabancı şarkı söyleyen uzun saçlı bi kız vardı onu beyendim, ya bide şu yaşlı amcalar teyzeler, iyi hoş özgüven falan filanda olmuyor ya, yapamıyorlar bu show işini

bencede..bi kilolu amca vardi.ton ton babamiydi adi...seyirciler sacmaladi..cok beyendiler...beyenecek eylenecek birsey kalmadi sanki...yurdumun milleti iste ne yapacaksin....

bencede..bi kilolu amca vardi.ton ton babamiydi adi...seyirciler sacmaladi..cok beyendiler...beyenecek eylenecek birsey kalmadi sanki...yurdumun milleti iste ne yapacaksin....

ay bu üni. gençlik şamata yapıyor birazda ya, gerçekten beyendiklerinden değil

en kötüsüde şu kendi rep parçasını söyleyen çocuktu, ajdar 2kafamçokkarıştı

ya ben pek tutmadim ne bileyim bir seyler eksik ruhu yok programin...
acun daha iyisini yapabilirdi bence...
biraz aceleye gelmis gibi...
yurt disindaki versiyonunu izledim o program daha etkileyicidi...

gıcık oldum yaa tonton amcayı,mızıka çalan adamı,hele hele top sektiren eyzeyi aldılar ya ne diyim....

dans eden bi çocuk vardı seçilmediği için ağladı çok üzüldüm kıyamadım onaaaa

ay bu üni. gençlik şamata yapıyor birazda ya, gerçekten beyendiklerinden değil

en kötüsüde şu kendi rep parçasını söyleyen çocuktu, ajdar 2kafamçokkarıştı

ayy evet, ne biçim şarkı sözleriydi o yaa.. nasıl söyledi öyleakannehir ajdarın küçük versiyonukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…