Yetenek sizsiniz SHOW TV

herkesin renkleri zevkleri tartışılmaz buda benim fikrim.....birinci olmasada olacak daha iyileri olsada oradaki büyüyünden küçügüne herkesin kendine öz az yada çok yetenekleri var.gerisi tartışılmaz...iyi geceerl herkese

ilk 5 hiç de adil olmasa da en azından birinci haketti ödülü. reziller desinler istedikleri kadar. kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ya o hesap.

bilal&uğur:hooray::hooray::hooray:

demmedim mi kızlar size bunlar birinci zaten ikinci kim diye:lepi::lepi:

ama genede ikinci nasıl bilal olur anlamış değilimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

allahtan bi skandal daha yaşanmadı, diğer benzeri yarışmalar gibi, duygu sömürüsü kazanmadı bu sefer
:hulya:

bilal miş bilmem neymiş artık tartışmaya gerek yok bence
nasıl olsa hak edenler ödülü kazandı kaydirigubbakcemile5

benim yavrucaklar kazandı nasıl sevindim anlatamamopuyorumnanaktan
acayip sempatikler en başta..çalıntı malıntı diyorlar ama bu çocuklar daha 17 yaşında
heves etmişler bu dans türüne ilk başta taklit etmeleri esinlenmeleri normal
zamanla zaten kendi koreografilerini oluştururlar diyorum
valla tekrar tekrar izletiyorlar kendilerini hiç sıkılmadan ben bayılıyorum bu ikiliyi izlemeye

yaa ben hakanın kazanmasını istiyorum ıkıncıde bilalle ugur olur dıyordum
diğer bilalin 2. olmasına bile şok oldum. biz ailecek hayatımızda ilk ve sanıyorum tek bi programa
oy yollamamızdı oda hakan aydı. ama işte :)

bu arada bız halk olarak malesef biraz fazla duygularımızla hareket edıp haklının hakkını vermıyoruz
artık bı duygusal bı mıllet olmanın guzellıgı mıdır yada bu duygusallıkla haksızlık yapmanın zararı mıdır bırsey dıyemıyorum ama biraz da toplum olarak daha realist bakmamiz gerek diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…