Yetenek sizsiniz SHOW TV

Hevin o cocugun ismi Serkan di
daha önce Var misin yok musuna da cikmisti
50 centle geldiginde beat box yapmiti
bu aksam yeni bölüm var di mi???

Kızlar bişi sorcam nezihin git şarkısını söyledı bi tane cocuk gitar calarak adını hatırlayan var mı? sesi çok güzeldide :)

Su ana kadar izledigim yarısmacıların arasında en begendigim Serkan, Acun'un da dedigi gibi, yarısmayı kazanabilecek adaylardan birisi :hooray:

Serkanı izleyemeyenler varsa buyrun zemuszemus

http://www.youtube.com/watch?v=HylMnT7X4e4&feature=related

Söyledigi sarkılar:

Deep Fear - Side kick
Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
Kanye West - Gold digger
:lepi: Justin Timberlake - Sexy back :lepi:
:lepi: zemuszemus Timbaland - The way i are zemuszemus :lepi:

bnde serkanı çok beğendim

dün ona bnzer iki kişi çıktı ama acunun da dediği gbi ağızdan yaptıkları çok çok belliydi

şu bead box mudur nedir artık şeyini çıkardılar önüne gelen acayip acayip sesler çıkartıyo
amma özenti milletiz tamam anladık güzel yapanlar var ama sıktılar artık
benim şu 8 yaşında şarkısını söyleyen çocuk nasıl şekerdi ya bayıldım resmen nasıl bi özgüvendi o o yaşta birinci bile olur o bu azimle kıyamam ben ona bide sıkıntıtan ağladı

ya benm de favorim o 8 yaşındaki çocuk ben onun performansını canlı izleidm ya olamaz öyle bişy ya herkes ayakta alkışladı ayrıcaa çok tatlı bişy o ya

o 8 yaşındaki çocuk neydi öle yaaaaa...
valla televizyon başında dağıldık resmen...

dün akşam mıchale taklit eden çocuk ve kemnan çalan 10 yaşındaki çocuk
bni büyüledi esmn
maşallah

acun yine harika bi programa imza attık bende bu adama bayılıyorum elini neye atsa tutuyo süper biri opuyorumnanaktan
oohhhh ohh yandan :sm_cool:biraz alakasız oldu ama darbuka şhov gelde dur yerinde durabilirsen:teytey:delikafadulden

valla.. güzel caldılar amadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…