Yetenek sizsiniz SHOW TV

ya ben pek tutmadim ne bileyim bir seyler eksik ruhu yok programin...
acun daha iyisini yapabilirdi bence...
biraz aceleye gelmis gibi...
yurt disindaki versiyonunu izledim o program daha etkileyicidi...

bencede..alman programi super talent cok iyi...özelikle dieter bohlenin konusmalari cok komik...kaydirigubbakcemile3
ama zenci mankende iyi bir jüri..

bende zevkle izliyorum
bence yeteneklı olan orada görmeyen cocuk
ve de kafasından o kadar sayıyı carpan adamdan baskası degıldı..
dıgerlerı desen danscı fln
kazanan gercekten farklı bısey yapmalı..
danscı 1. olucak yıne d esonunda ..
sankı dans yarısması..

borulu çocuklarda süperdii
ne ses çıkarmış be borudan da :)

o taklit canım yıllardır var ''blue man group'' u örnek almıslar hatta almaımsr bırebır aynısı
ama olsun taklit olması bence kazanmamasını gerektırmıyor..
sonucta cogu taklıt bilalle ramazanın dısında ..

evet o adam çok ilginçti, bana normal bi adammış gibi de gelmedi açıkcası, yaşadığı ortam ve şartlar altında son derece yaratıcı, birazda üzüldüm sonuçta yarışmayı kazanamıcak, keşke tur atlatıp ümit vermeselerdi adama

ya bence juri üyesi olarak hülya avşar hiç olmamış, keşke bilinmedik bi yüz olsaydı

Gecen haftaki bölümde agzıyla ritim, bass sesleri yapan genc cocugun ismi neydi? Bayılmıstım ona ya, özellikle seyirciyide en cok eglendirenlerden biride oydu. Serkanmıydı acaba ismi? :uhm:

Ben Bilal Göregen'i çok beğendim 'sevdiğim kız bana abi diyince' diye bir şarkı söyledi birde çok güzel darbuka çalıyor rap olarakta çok güzel söyledi

kızlar bu hafta edirnede trakya üniversitesinde çekimlerine gittim ben özellkle benm gittiğim bölüm çok eğlenceliydi bu akşam izlemenizi tevsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…