Darbuka çalıp şarkı söylemek yetenekse eğer Bilal Göregen'den bin kat daha iyi çalan ve söyleyen adam gösterebilirim size emin olun.
Zaten bilal Göregen başından beri sırf kör olduğu için,duygu sömürüsü yaptığı için oraya kadar geldi.
Burası engelliler arası yetenekli bulma yarışması değil.Tamam öyle bişey olsa belki iyi olabilirdi ama yinede asla birinciliği hak etmezdi.
Acun bi programda burdaki yarışmacılar yarışma süresinde başka kanallara çıkıp kendini tanıtamayacak dedi ama Bilal Göregen her kanalda kendini gösterip durdu.Hatta Şahin Özer'di sanırım bir prodüktör ona albüm yapacak elinden tuttu.Bu çocuk daha ne istiyor anlamıyorum.Ben olsam ilk geldiğinde elerdim çünkü bu bir yetenek değil. Uzaktan yakından alakası da yok.
ılk beşe girenlerin hepsi zaten tam bi hayal kırıklığına uğrattı beni.Hele o Yunus Emre'yi oralara kadar getirmeleri çok mu doğruydu.O yaştaki bir çocuğun şimdi birinci olamadığı için yaşadığı psikolojiyi bir düşünebiliyormusunuz?
Ondan çok daha iyi org çalan insanlar ver kendi besteleri olan kişiler var ama bunlar insanları kendi alanındaki katogoriye göre mi değerlendiriyorlar anlamadım. Org çalmanın neresi yetenek ki herkes öğretildiği takdirde bütün enstrümanı çalabilir.Sırf çocuk küçük diye seçildi yani...
Diğer dansçı çocuk da çok iyiydi,çoğu iyi yarışmacının ilk beşe girememesi ve Bilal Göregen'in orda olması diğer yarışmacılara tamamen haksızlıktı.
Sonunda bile ikiye kalması zaten Türki'yenin sırf acıdığı için onu desteklediğinin göstergesinidir.Kimse çıkıpta Bilal Göregen'in yaptığını yetenek olarak değerlendiremez bence. Zaten bir sürü kanala gidip oy istemedi mi,engellilere yardım programı mı bu yoksa en mi yanlış biliyorum :hulya:
Uğur ve Bilal ise Bilal'le kıyaslamaya bile gerek yok çocukların yetenekleri apaçık ortada işte.Belki onlar kadar iyi bi kaç kişi daha vardı evet ama onlarda gerçekten iyiydi.
Özellikle Bilal Avcı, Bilal Göregen'in yanına gittiğinde nasılda arkasına döndü hemen gitti. Oysa tamam herkes son ikiye kalmışken birinci olmak ister ama zaten o oraya haksız yere geldi birde nasıl hiç şüphesiz birinciliği bekliyordu aklım almıyor doğrusu. Hem madem o kadar iyi bi insandı da diğer arkadaşlarını neden tebrik etmedi. Doğrusu ben hep yarışma programlarında son ikiye iki kişi kalsana birinci olanı ikinici olanın kaç kere tebrik ettiğini gördüm ki bu ikincinin yapması gereken çok güzel bir davranıştır bence...
ışte açıkça gördük ki insan her zaman olumsuz sonuç olduğunda nasıl davranmalıyım en kötü ihtimalle sonuç ne olabilir diye düşünmeli ve kendi kazanacağını düşünürken kötü ihtimale de kendini hazırlamalıdır.Yoksa böyle istenmeyen sonuç olduğunda ne yapacağını şaşırıverir ve kendini daha kötü hisseder bunalıma girer...
Bilal ve Uğur'u gönülden tebrik ediyorum.opuyorumnanaktan
Hele o Bilal'in mimikleri harikaa sempatiksalakcinni