Yetenek sizsiniz SHOW TV

sus bihter sen girsen kesin birinci olurdun bütün türkiyenin bildigini kocandan gizlemeyi basardıgın için kaydirigubbakcemile3
bu arada bilal burada başakşehirde oturuyor okuyor ben öyle biliorum hatta aynı yerde oturuyoruz fln demişlerdi ilk basta okul fln

çocuğa nazar değdirceniz nensempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
evet ikiside kolejde okuyo bunların yaşı küçük sulananlara diyim liseli bunlar daha ehuahah

Kızlar yanlıs bilgi vermek gibi bi amacm yok.
Sadece söyledim hem cıkarım ne olabilir ki? Cok da cabalamıyorum hani ögrenin diye. neyse siz bilirsiniz :)

çocuğa nazar değdirceniz nensempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
evet ikiside kolejde okuyo bunların yaşı küçük sulananlara diyim liseli bunlar daha ehuahah

Kası gözü kalemle cizilmis valla
sulanmıyorm :)
allah sahibine bagıslasın :hulya:
ayrıca ben de liseliyim

:dilcikar::dilcikar:
komşun demek :1shok::1shok::1shok::1shok:

ay allah iyiliğini versin benim komsum deil arkadasının komsusu sempatiksalakcinni ikisi aynı yerde oturuomus yani

Darbuka çalıp şarkı söylemek yetenekse eğer Bilal Göregen'den bin kat daha iyi çalan ve söyleyen adam gösterebilirim size emin olun.

Zaten bilal Göregen başından beri sırf kör olduğu için,duygu sömürüsü yaptığı için oraya kadar geldi.

Burası engelliler arası yetenekli bulma yarışması değil.Tamam öyle bişey olsa belki iyi olabilirdi ama yinede asla birinciliği hak etmezdi.
Acun bi programda burdaki yarışmacılar yarışma süresinde başka kanallara çıkıp kendini tanıtamayacak dedi ama Bilal Göregen her kanalda kendini gösterip durdu.Hatta Şahin Özer'di sanırım bir prodüktör ona albüm yapacak elinden tuttu.Bu çocuk daha ne istiyor anlamıyorum.Ben olsam ilk geldiğinde elerdim çünkü bu bir yetenek değil. Uzaktan yakından alakası da yok.

ılk beşe girenlerin hepsi zaten tam bi hayal kırıklığına uğrattı beni.Hele o Yunus Emre'yi oralara kadar getirmeleri çok mu doğruydu.O yaştaki bir çocuğun şimdi birinci olamadığı için yaşadığı psikolojiyi bir düşünebiliyormusunuz?

Ondan çok daha iyi org çalan insanlar ver kendi besteleri olan kişiler var ama bunlar insanları kendi alanındaki katogoriye göre mi değerlendiriyorlar anlamadım. Org çalmanın neresi yetenek ki herkes öğretildiği takdirde bütün enstrümanı çalabilir.Sırf çocuk küçük diye seçildi yani...

Diğer dansçı çocuk da çok iyiydi,çoğu iyi yarışmacının ilk beşe girememesi ve Bilal Göregen'in orda olması diğer yarışmacılara tamamen haksızlıktı.

Sonunda bile ikiye kalması zaten Türki'yenin sırf acıdığı için onu desteklediğinin göstergesinidir.Kimse çıkıpta Bilal Göregen'in yaptığını yetenek olarak değerlendiremez bence. Zaten bir sürü kanala gidip oy istemedi mi,engellilere yardım programı mı bu yoksa en mi yanlış biliyorum :hulya:

Uğur ve Bilal ise Bilal'le kıyaslamaya bile gerek yok çocukların yetenekleri apaçık ortada işte.Belki onlar kadar iyi bi kaç kişi daha vardı evet ama onlarda gerçekten iyiydi.

Özellikle Bilal Avcı, Bilal Göregen'in yanına gittiğinde nasılda arkasına döndü hemen gitti. Oysa tamam herkes son ikiye kalmışken birinci olmak ister ama zaten o oraya haksız yere geldi birde nasıl hiç şüphesiz birinciliği bekliyordu aklım almıyor doğrusu. Hem madem o kadar iyi bi insandı da diğer arkadaşlarını neden tebrik etmedi. Doğrusu ben hep yarışma programlarında son ikiye iki kişi kalsana birinci olanı ikinici olanın kaç kere tebrik ettiğini gördüm ki bu ikincinin yapması gereken çok güzel bir davranıştır bence...

ışte açıkça gördük ki insan her zaman olumsuz sonuç olduğunda nasıl davranmalıyım en kötü ihtimalle sonuç ne olabilir diye düşünmeli ve kendi kazanacağını düşünürken kötü ihtimale de kendini hazırlamalıdır.Yoksa böyle istenmeyen sonuç olduğunda ne yapacağını şaşırıverir ve kendini daha kötü hisseder bunalıma girer...

Bilal ve Uğur'u gönülden tebrik ediyorum.opuyorumnanaktan
Hele o Bilal'in mimikleri harikaa sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
ensar kolejinde okuduğunu kendi söyledi artık bilmiyorum sen mi doğru söylüyorsun o mu sempatiksalakcinni

ben de liseye gidiyorum ama benden 1 yaş küçük sanırım

hani bu adam gidebilmek için tanemi bekliyordu CADIARZU
tek başına resti çekip mi gitti :1shok:

Tanem geldi zaten ama o gelmeden önce bilal ayaklandı gitmek için sırtını dündü ki tanem koluna girdi teselli için.

Ama ne olursa olsun bir teşekkür etmesi gerekirdi.

Sonuçta bu bir yarışma kazanmak da var kaybetmek de kendisi çok eminmiş sanırım kazanacağından birden büyük bir şok yaşadı o an için

bende biraz önce izledim kopya bal gibi ve acun gibi uyanık birinin bunu farketmesi lazımdı zaten evet süper görünüyolar çocuklar sempatik ama yetenek değil ki bende azcık çalışsam yaparım hiç haketmediklerini düşünüyorum çok daha yeteneklileri vardı bence

kızlar uğur karameşe kardeşimin okulundan arkadaşı ve 10. sınıfta
bilal ise çınar kolejindeydi ama oradan atılmış,sonra ensar kolejine geçmiş ama şu anda belçikadaymış sanırım orada devam ediyor
finalden 1 hafta önce konuştu kardeşim bilalle aöl de okuduğunu söylemedi bilmiyorumkismile

bence 1.liği hakkkettiler darbükatör bilale söylecek söz bile bulamıyorum kötününde kötüsü bir ses ve dırın dırdırn gibi acayip ağız müzüğüyle felaketti son 2 ye nasıl kaldı hala anlamıyorum :umursamaz:
ayrıca 1.liğe yakışan kaya adamlar, hakan ve şarkı söyleyen iki adam da gayet iyiydiler vereliniortak

kopya olayına gelince ilk yaptıkları dansı bu bizim kendi kareografimiz gibi bir açıklama yaptılarsa evet kopyacılık ama böyle bir açıklama yaptıklarını hiç duymadım ayrıca diğer tüm finalislerde biryerlerden esinlenme mutlaka vardır ve bu hiçte olmayacak birşey değil bence yerimseniben

e bu final dansı deilki daha önceden yaptıkları bişi galiba :umursamaz: e mıchael jackson taklidini yapanlarda coktu

Ama onlar sonuçta Michael Jackson'ın sahne anlayışını canlandırıyor, kareografiyi biz yaptık demiyorlar..

bilal ve uğur kazanmasını sevindim sempatikler yaptıkları dansı int.izleyerek öğerendiklerini söylemişlerdi zaten ilk haftalarında bunu ifade etmişlerdi ve o bilal göregen tamam engelli ama çok yağcıydı bunu çoğu kişi fark etmiş her şarkısında yok hülya ali taran acun hep böyle şeyler sıkıştırdı şarkılara hep yağ tamam ilk hafta yaptığı güzeldi ama sonraları hiç çekilmedi neden çünkü gerçek yüzünü gören gördü ve finalin sonlarına doğru fikirlerini aldılar tek tek bilallin lafı şuydu benim rakibim yok hepsi ark.bunu küçük görmek için söylemiyorum gibi laflar etti hep bir umutla işte ben birinciyim felan die düşündü iyikide kazanmadı zaten çalışıyormuşta ne gerek var gözümü açtırıcam demişti bunca yıl çalışmış kanal kanal bu yarışmadamı aklına gelmiş gözünü açtırmak ozamanlarda kazanmamışmı para filan işte türk halkını hep böyle kandırıyorlar duygu sömürüsüyle ve annesiyle canlı bağlantı kurulduğunda resmen annesinden utandı annesi konuşamadı bilalde ordan lafa giriyor acunda biliyoruz bilal filan dedi bence iyi dedi orda böyle duygu sömürüsüyle biryerlere gelmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum geliceksen adam akıllı gel ve kaya adamlarda hak ettiklerini alamadılar

Kopya da olsa Bilal Göregen'de başkalarının şarkılarını sölemedi mi hiç olmazsa bu çocuklar daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…