çoçugun gözleri ve sözleri öyle derinden etkilemişki yetenegini göremez hale gelinmiş..yarışmayı yardım kampanyası olarak algılanıyo
Haber50.com yazarı Üstün Ezel, Show TV ekranlarında yayınlanan "Yetenek Sizsiniz" yarışmasının finalini kaleme aldı. İşte Üstün Ezel'in yorumu;
22/03/2010 - 20:58
“Yetenek Sizsiniz” İle Gerçekten Gerçek Yeteneği Seçebildik Mi?
Türkiye dün akşam Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Hülya Avşar ve Ali Taran'ın tartışmalı jüri üyeliğini yaptığı “Yetenek Sizsiniz” yarışmasının şampiyonunu öğrenmek için geç saatlere kadar televizyon karşısında bekledi.
12 yarışmacı birbirinden güzel performanslar sergileyerek SMS ile oy göndereceklerin kalplerini kazanmaya çalıştı. Kimi piyanist şantörlük yaptı, kimi Michael Jackson taklidi, kimi de daha önce görmediğimiz danslar…
Haftalardır devam eden finallerde en çok göze çarpan ve medyada yerini alan isim şüphesiz Bilal Göregen oldu. Görme özürlü kardeşimiz aldı eline darbukayı söyledi şarkılarını. Bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Başbakan’a bile şarkılar yazdı gönlünü kazandı.
Aldığı oylarla finale kadar ulaştı.
Dün akşam son 12’ye kalanlar arasında Bilal de vardı. Gerçek yetenek izleyicileri onun son 5’e kalabileceğine ihtimal vermiyordu. Ancak unuttukları bir şey vardı. O da SMS’ler.
SMS’ler gönderildi. Sonuçlar açıklandı. Bilal ilk 5’te, sonra ilk 4’te, sonra ilk 3’te derken Bilal bir anda son ikide yerini aldı.
Ben içimden şunu geçirdim ne yalan söyleyim: “Eğer Bilal Göregen kardeşimiz şampiyon olursa, tüm dünya bize ne der? Nasıl Yayınlarlar acaba televizyonlarında? Yabancı Gazeteler Ne Yazar? Türklerin En Yeteneklisi Bu Mu Demezler Mi?
Eğer böyle bir şey olsaydı herhalde turist sayımız artardı. Tüm dünya biz Türkleri görmek için koştururdu. Bilim adamları araştırmalar yapardı üzerimizde, özellikle de yeteneklerimizde.
Her neyse Bilal Göregen kardeşim. Çok temiz insansın, yeteneklisin. Ama en yeteneklisi değilsin. Unutma sadece biz Türklerin duygusallığı ile bir yerlere geldin. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın, Tüm Türkiye seni çok sevdi ama Unutma ki, şampiyonluğu ve 500 Bin TL’lik ödülü kesinlikle hak etmedin…
Bu arada Şampiyon olan Bilal-Uğur ikilisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz…
Selamlar
Üstün Ezel
HABER50.com
bu videodaki kopya denilen görüntü ilk elemelerden zaten..
http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=308477891204&oid=249708674648
Pardon ama Bilaldeki yetenek yetenekse eğer diğer yarışmacılardaki neydi ben anlayamadım.
Darbuka çalıp şarkı söylemekse iş ben bile çok daha güzel darbuka çalıp şarkı söylerim.Aralara yağcılık için yaptığı rap'leri(rap bile denemez) çok daha iyi yaparım.
Hadi kendi şarkısı olsa da onu söylüyo desek belki yetenek denir ama başkalarının şarkısını alıp darbukayla söylemekten başka yaptığı ne var. Yada farklı bir yeteneği var da biz mi göremedik?
Pardon sevdiğim kız bana abi diyince diye muhteşem bir şarkısı varki,10yaşındaki yeğenim bile ondan daha güzel yazıyor.
Dans ise kopya olsa bile herkes yapamaz herkes o estetiği veremez! ama herkes en az Bilal gibi şarkı söyleyip darbuka çalabilir. :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?