Yetenek sizsiniz SHOW TV

çoçugun gözleri ve sözleri öyle derinden etkilemişki yetenegini göremez hale gelinmiş..yarışmayı yardım kampanyası olarak algılanıyo

Pardon ama Bilaldeki yetenek yetenekse eğer diğer yarışmacılardaki neydi ben anlayamadım.

Darbuka çalıp şarkı söylemekse iş ben bile çok daha güzel darbuka çalıp şarkı söylerim.Aralara yağcılık için yaptığı rap'leri(rap bile denemez) çok daha iyi yaparım.

Hadi kendi şarkısı olsa da onu söylüyo desek belki yetenek denir ama başkalarının şarkısını alıp darbukayla söylemekten başka yaptığı ne var. Yada farklı bir yeteneği var da biz mi göremedik?
Pardon sevdiğim kız bana abi diyince diye muhteşem bir şarkısı varki,10yaşındaki yeğenim bile ondan daha güzel yazıyor.

Dans ise kopya olsa bile herkes yapamaz herkes o estetiği veremez! ama herkes en az Bilal gibi şarkı söyleyip darbuka çalabilir. :hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar tartışmaya döndermeden fikirlerinizi paylaşırsanız
daha iyi olacak düşüncesi içindeyim a.s

bilal göregenmidir nedir..onun facebooktaki sayfasına bakın binlerce hayranı var onlar yollamıştır kesin oyları ....ayyy bide iğrenç yorumları var uğur ve bilal için...hayranları neyki kendi ne olsun...

Kaan Baybağ'nın birinci olmasını isterdim.Çocuk şimdiden yabancı ülkelerde tanındı dünyadaki MJ hayranları onun hakkında yorumlar yapıyorlar.Bir TÜRK hakkında... =) Yetenek bana göre budur kendinden söz ettirmeli.Hem daha küçük yaşta önü açık bir çocuk.Kendini geliştirebilir diye düşünüyorum.

Bilal Göregen konusuna gelince..Öyle engelliler ki var ki hem göremiyor hem elleri yok yada ayakları..Biryerde izlemiştim aynı bu bahsettiğim durumda olan biri.Kör ve elleri yoktu ama ayaklarıyla harika resim çiziyordu .Biri de gitar çalıyordu akor basıyordu hemde görmediği halde!ışte bu bana göre yetenektir.

Yarışma süresince Bilal hep:Türk halkı şöyledir türk halknı severim falan filan diyordu finalde elenince ne oldu?Eline sıkmaya gelen finalisti tersledi elini sıkmadı ve sahneyi terketti =D O çok sevdiği türk halkınada birşey demeden gitti =)))

Kendisinden yaşça ufak Kaan Baybağ gibi efendice teşekkür edip sahneden ayrılmadı :)

Bu yarışma gösterdi ki toplum olarak hala Yetenek Sizsiniz'in ne olduğunu anlamamışız.. buna biz izleyenler,yarışmacılar,jüri hatta oy verenler bile dahil..boshayallersmile

bilal göregen son ikiye kalmasını bırakın yarı finalde elenmeliydi yani adam kendi şarkısını sölemiyor ses desen yok bi darbuka çalıyo yani bu yapan binlerce insan var bu mu olcaktı türkiyenin yeteneği yok daha neler!üstelik o duygu sömürüleriyle daha da itici hale geldi ikide bir türk halkı yok şöledir yok böledir bi yağ bal...Allahtan kıl payıda olsan kaybetti de aleme rezil olmadık valla zaten sonuç açıklandıktan sorada maskesi düştü kaldı ki bu engellilerin yetenek yarışması değil engelli die mutlaka onun birinci olması gerekmiyo ayrıca da ondan çoook daha yetenekli olan engelli insanlarda var yani yani bilalin hiçbir şekilde kazanmaması gerekirdi

kızlar ben çok şaşırdım.. birde siz izleyin bakalım ne düşüneceksiniz...

yetenek kopya mıdır?

Tamam kopya ama çocuklar yetenekli sonuçta .

Diğer dans figürleri de mi çalıntı peki..

Bilal de sanatçıların şarkılarını söylüyor taklit yapıyor bir nevi o da kopya o zaman.

Bilal de yetenek yoktu en baştan beri.Duygu sömürüsü yaparak bir yerlere gelmeyi çok iyi başardı.

Haber50.com yazarı Üstün Ezel, Show TV ekranlarında yayınlanan "Yetenek Sizsiniz" yarışmasının finalini kaleme aldı. İşte Üstün Ezel'in yorumu;
22/03/2010 - 20:58
“Yetenek Sizsiniz” İle Gerçekten Gerçek Yeteneği Seçebildik Mi?

Türkiye dün akşam Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Hülya Avşar ve Ali Taran'ın tartışmalı jüri üyeliğini yaptığı “Yetenek Sizsiniz” yarışmasının şampiyonunu öğrenmek için geç saatlere kadar televizyon karşısında bekledi.

12 yarışmacı birbirinden güzel performanslar sergileyerek SMS ile oy göndereceklerin kalplerini kazanmaya çalıştı. Kimi piyanist şantörlük yaptı, kimi Michael Jackson taklidi, kimi de daha önce görmediğimiz danslar…

Haftalardır devam eden finallerde en çok göze çarpan ve medyada yerini alan isim şüphesiz Bilal Göregen oldu. Görme özürlü kardeşimiz aldı eline darbukayı söyledi şarkılarını. Bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Başbakan’a bile şarkılar yazdı gönlünü kazandı.

Aldığı oylarla finale kadar ulaştı.

Dün akşam son 12’ye kalanlar arasında Bilal de vardı. Gerçek yetenek izleyicileri onun son 5’e kalabileceğine ihtimal vermiyordu. Ancak unuttukları bir şey vardı. O da SMS’ler.

SMS’ler gönderildi. Sonuçlar açıklandı. Bilal ilk 5’te, sonra ilk 4’te, sonra ilk 3’te derken Bilal bir anda son ikide yerini aldı.

Ben içimden şunu geçirdim ne yalan söyleyim: “Eğer Bilal Göregen kardeşimiz şampiyon olursa, tüm dünya bize ne der? Nasıl Yayınlarlar acaba televizyonlarında? Yabancı Gazeteler Ne Yazar? Türklerin En Yeteneklisi Bu Mu Demezler Mi?

Eğer böyle bir şey olsaydı herhalde turist sayımız artardı. Tüm dünya biz Türkleri görmek için koştururdu. Bilim adamları araştırmalar yapardı üzerimizde, özellikle de yeteneklerimizde.

Her neyse Bilal Göregen kardeşim. Çok temiz insansın, yeteneklisin. Ama en yeteneklisi değilsin. Unutma sadece biz Türklerin duygusallığı ile bir yerlere geldin. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın, Tüm Türkiye seni çok sevdi ama Unutma ki, şampiyonluğu ve 500 Bin TL’lik ödülü kesinlikle hak etmedin…

Bu arada Şampiyon olan Bilal-Uğur ikilisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz…

Selamlar

Üstün Ezel

HABER50.com

Yetenek :

Kişinin kalıtıma dayanan ve öğrenmesini çerçeveleyen sınır.

Bir kimsenin bir şeyi anlama veya yapabilme niteliği, kabiliyet.

Bir duruma uyma konusunda organizmada bulunan ve doğuştan gelen güç, kapasite.

Dışarıdan gelen etkiyi alabilme gücü

Bu anlamlara göre bilal uğur ikilisinde yetenek var ...

Sonuçta michael Jackson taklidi yapan birçok yarışmacı varken orda kafayı bilal-uğur a mı takmışlar ...

bilal göregen fanatikleri sinirden çamur atmaya başlamışlar.. hepimiz biliyoruz kazananın gerçekten yetenekli olduğunu.. kimse kendini kandırmasın artık..

vallahi tebrk ediyorum. cok yerinde bir yorum olmş.

gözle gözüken darbukamı arkadaşlar benim favorim olmasada yetenkli bir genç kim ne diyen desin.adamda başta ses de var seside güzel bu bi yetenek değilmi yaa artı darbuka artı ağzı laf ediyor artı sahnesi mükemmel izleyiciyi eğlendiriyor...daha ne olsun belki daha iyileri vardı hakan akdoğan gibi(birinci olması gerekn) ama bilalin yeteneginide es geçmeyin...yetenekli görmeselerdi juri onu elerdi merak etmeyin
...ha demedende geçemicem bilal-ugur başta 2 gösterileri iyiydi beğenmiştim finalde sadece kol hareketleri ve mimkler ön plandaydı hiç beğenmedim...kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Eğer Bilal yetenekliyse bende Madonna'yım sempatiksalakcinni

bilalin mi sesi iyi akannehir e o zaman mehmet yenigün koray polata aşırı derecede haksızlık edilmiş olmuyormuakannehir
evet bilali ağzı iyi laf yapıyor doğru ''türk halkı aklını kullansın benim rakibim yok ''diyecek kadar

bilalin sesimi gusel yapmayın allahaskına ya kulak tırmalıyor resmen tamam gormuyor azmi ve hırsı cok gusel ama yetenek mi bu degil ozguven sadece darbuka calıp sarkı soyluyor bunda ne var elleri ayakları olmayanlar agzıyla resim yapıyor yetenek budur..birde suna uyus oldum ben kendini okadar yuksege koyduki benim rakibim yok falan dediya iyice sinir oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…