yetenekli arkadaşlar yardım ??

bu arada 1,5 sene okadar az bir zaman ki bi bakmışsın evlilik günün gelmiş çatmış ben şimdi dua ediyorum herşeyimi almışım diye gerçi borçlarım bitmedi ama yapacak bişi yok

bide kızlar bunu bir arkadaşın sayfasında görmüştüm markasını bir türlü bulamadım aranızda bile varmı almak istiyorumda ?

buldum kızlar markası karacaymış 297 Tl verilirmi sizce ?

Son düzenleme:
bide kızlar bunu bir arkadaşın sayfasında görmüştüm markasını bir türlü bulamadım aranızda bile varmı almak istiyorumda ?

Buldum kızlar markası karacaymış 297 tl verilirmi sizce ?

kahvaltı takımı biraz renkli cicekli böcekli olsa sanki daha iyii olur ama sen bilirsin canım

siz ne düşünüyosunuz bu takım hakkında kızlar bana fikir verin ona göre alacağım

bak canım ekliyorum aldıklarımı benların hepsi 1200 gibi bişey tutmuştu ben alalı 1 sene oluyor ve evımde evlenınce sadce kagıtlarını goturup ımzalatacagım

Eklentiler

• $phýlýpsss.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $Braun-J500-900Watt-Kati-Meyve-Si_9834_1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $braun-multiquick-7-buz-kirmali-kablosuz-el-blenderi-12_22745.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 124
  • $HR2752_90-GAL-global.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $braun-hd310-satin-hair-sac-kurutma-makinesi.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 68
  • $philips-airfryer-healthier-oil-free-fryer-photo-001.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 87
  • $pr_01_22398_max.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 61

Eklentiler

• $misafir yemek takýmým.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 63
serycim eğer sadelikten yanayım diyorsan bu takım gerçekten çok şık canım, ben çok beğendim cidden

saol tatlım benim sende alınca topic aç görelim paylas ceyizlerini gerci ben daha acmadım topic biraz daha toparlansın istiyorum

canım benim ceyiz topiğim var zaten bakmadınmı daha bu arada istediğin kate aspenleri yükledim bak istersen elimde değilde telefonun yanında cektim ama dediğim gibi cok ufak degilarkadaslarım bayıldı hele pizza kesicisi cok tatlı yhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…