- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
sen yine iyisin bana cinsel güç arttırıcı mesajları geliyor lamelif
sen yine iyisin bana cinsel güç arttırıcı mesajları geliyor lamelif
e bana gelenler onlar işte açık açık yazamadım utandıydım
bide hem bayanlara hem erkeklere
sizene kardeşim sizene
başlarda utanıyodum şimdi harbi sinirleniyorum
ve arada sırada gelse neyse
bilgisayardan geliyorsa virüs tarzı bir şeydir,otarz sitelere girince bulaşmaz mı?e bana gelenler onlar işte açık açık yazamadım utandıydım
bide hem bayanlara hem erkeklere
sizene kardeşim sizene
başlarda utanıyodum şimdi harbi sinirleniyorum
ve arada sırada gelse neyse
avea
dedektif yaptı bu kk bizi napak
kocama kötü kötü bakıyomuşum kkda olduğum zamanlar
mailimi açmadım bu arada kaç gündür gerçi ben artık o maiileri açmadan siliyorum
tşk
benim telefonuma geliyorbilgisayardan geliyorsa virüs tarzı bir şeydir,otarz sitelere girince bulaşmaz mı?
aa çok ilginç,bir yere telefon numarası vermeden gelmez,bana hiç gelmedi.benim telefonuma geliyor
annemede geliyor
numarayı değiştrin direk siz anlaşıldı artıkbide şöyle bi durum var hat benim üstüme değil
ben kemeri alırken adımı vermiştim
hat eşimin üstüne ama mesajlar benim ismimle geliyor
aa çok ilginç,bir yere telefon numarası vermeden gelmez,bana hiç gelmedi.
Vallah bizde öyle bi sizeye girmedik, belki salakca reklamlar cikiyorya yanlislikla tiklanmistir ama email vermedim yinede bulup yaziyorlar, telefonnumaralarida buluyordurlaraa çok ilginç,bir yere telefon numarası vermeden gelmez,bana hiç gelmedi.
kızlar bumu demeyin ne olur gerçekten bir senedir hergün gelen bu mesajlardan bıktım
bir termal kemerle başladı herşey başkada alışveriş yapmadım ben tvden
başkada biz hiç böyle bi ürün almadık yani gerçekten saçma sapan şeyler zaten
hani şu gelen şey mesajlar varya ben bunlardan nasıl kurtulcam ne yapmam gerekir
hemde farklı numaralardan geliyor
ve hergün
hatta bazen günde 2 kez fenalık geldi yeminlen
hah bide konunun adı niye öyle oldu
valla eşim iyi hakkaten ben yolardım ona gelseydi
Banaa gelseydi esimi kapi önüne koyard adamda sasirirdi ne oluyoz diye
heeeal canım albazen düşünüyorum alayımda kurtulayım
bilgisayardan geliyorsa virüs tarzı bir şeydir,otarz sitelere girince bulaşmaz mı?
Bende bazen fena sariyorummm yazik adamlara
termal kemer almıştım önce arıyorlardıaa çok ilginç,bir yere telefon numarası vermeden gelmez,bana hiç gelmedi.
yaaa hani mailde engelle var ama telefondada olsa keşkenumarayı değiştrin direk siz anlaşıldı artık
ama hep farklı numaradan geliyorMsj atilan numarayi esiniz arasin,agzina geleni saysin. İstemediginizi,rahatsiz oldugunuzu,sikayet edeceginizi vs soyleyip bir daha gondermemelerini soylesin. Gondermrzler bir daha. Benm esime geliyordu surekli o oyle yaptı. O gun bugundur gelmiyor artik
ya telefona falan gelenler hadi neyse de mail adresi Allaha emanet yeminle
benım emaıle gelmıyor :) gelse de emaıl adresımle pek bısey yapmadıgım ıcın sorun yokya telefona falan gelenler hadi neyse de mail adresi Allaha emanet yeminle
tahahhütüm var ceza ödermiyimkiengelleme özelliği bazı telefonlarda özlellık olarak var öyle bır telefon alıcagına gıt hat al daha ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?