yeter artık bıktım

aramalar genelde sabit telefondan onları açmıyorum ama
yada olmayan numarayı eşime açtırıyorum
tek numara olsa değilki
hayır başka bişeyde almadım tvden
mesela netten alışveriş yapıyor eşim ama ona hiç gelmiyor bu mesajlar

benide kablolu tv den arıyorlar.. bıktım bıktımm hakaret ettim olmadı güzellikle söyledim olmadı farklı nolardan açana kadar çaldırıyorlar..bu aralarda ben bir iş başvurusu yaptım ondandır belki diye açıyorum .. bugün 2 gibi koltukta uyuyakalmışım cep telefonumda uzağımda öyle çok çaldı ki aha onlar diye bir panik kalktım yetişicem diye ayağımı masaya vurdum şişti hemen.. bir açtım ki iyi günler sibel... diji.. senin deee diye açtım ağzımı yumdum gözümü kapattılar 2 saat sonra başka nodan

tahahhütüm var ceza ödermiyimki

çünkü hat taşıcam taşıyamadım tahahtüt yüzünden

Merhaba ,

Hattı taşımanız sorunu kökünden halletmeyecektir maalesef. Telefon numaramızı mağazalar , marketler , hastaneler gibi pek çok kurumla paylaşıyoruz.

Bazı kurumlar telefon ve mail adreslerini bu tarz firmalara data sağlama amaçlı veriyorlar. Yarın aynı durum tekrar yaşanabilir.

bitene kadar bekle ama bu arada baska hat al cunku numarayı sen fırmaya vermıssın operatör şirketi değil anlaşılan

yaparım inanki

maiilerde yok şükür gelmez artık inşallah

hakkaten onlara nası geliyor

ben geçen reklamlara tıkladım nerde ne zaman bilmiyorum
onuda maus yoktu leptobun kendi şeysine
ne diyolar onla kullanıyodum ordanda evlilik sitesiymiş açıldı

ha bide ne yalan söyleyim şeylere baktım fantazi iç giyim

yani sitelere girincemi maile geliyor

onu hiç anlamadım

Eşimin telini alıp kurcalamam.
Geçenlerde bir gün bi msj geldi.
eşime tamamen takılarak "ver bakalım kimden o mesaj" dedim.
o açmadan bana verdi

Gönderen : ARKADAJ mı ne öyle saçma isimli bi site.
Mesaj: Ajda mesajınıza cevap verdi, hemen görmek için linki tıklayın. böyle saçma bi mesaj.

Benim koca kıyamam zan altında kaldı haliyle :)
Bu sitelere üye mi oldun, mesaj mı yazdın diye başının etini yedim.
kör göze parmak sokmak gibi, tam bakacağım tuttuğunda bunu gördüm.
beni inandırmaya uğraştı yazık sonra. :)

touchpad denıyor :) bilmem nereye gırınce oluyor bana denk gelmedı de sitelere uye olunca gelıyor sanırım

canım zaten taşımayı faturamdan memnun olmadığım için düşünüyodum
ama bu sorun gerçekten bunalttı
çok fazla oluyorlar artık
dediğin gibi numarayı değiştirsek gene aynı olcak
sonuçta heryere veriyoruz
ama bakcaz bi yoluna bi şekil
Aynı sey bızede oldu sıteye gırıp ıptal ettım ben esımınkını sınır ederler ınsanı

hangi siteye bi siteye üye değiliz ki

Valla bana azdırıcı damlalarla ilgili mesajlar bile geliyor. Herkesin başındaki bela bu.

Gmail ise spam olarak report ettiğinizde hem siz kurtuluyorsunuz hem de gmailin kara listesine bile girebiliyor.

sigarayı bırakma ile ilgili nette dolaşırken bı sıtede baktım, numara falan ıstıyordu, yazmadım dıye hatılıyorum ama yazmıs olucam ki, sabah sigarayı bırakma merkezlerinden mesaj gelmeye basladı.
eşim anladı bı yerlere gırıp numaramı yazdın dedi, baya ınceledım siteyi yazmadım ama nasıl oldu anlamadım dedim,neyse 10 dk. gectı gecmedı yıne mesaj: bu sefer cınsel guc artırıcı dogal ılaclar
eşim :
ben: sigara içiyorum yaaa, ordan bağlantı kurdular zaaar
valla oyle bır sıteye bakmamıstım bıle ustune denk gelmesı kotu oldu, onlar numaramı nerden buldu bılmıyorum.
ıkısıde sagolsunlar ardı ardına arada yoklarlar
varsa bı yolunu bılen

hotmail kullanıyorsanız "süpür" seçeneği ile önleyebilirsiniz.

yani fantazi geceliklere baktım
napak ölek mi
ondan gelirmi bilmiyorum maillere ama almadım üyede olmadım
zaten şimdi baktım yok
süpürmüştüm geçenlerde
hotmail kullanıyorsanız "süpür" seçeneği ile önleyebilirsiniz.
evvet ben yaptmıştım yoklar şimdi mailimde

Türkiye'deki hemen hemen herkesin telefonu, bu cagrı merkezi idi, yok efendim tırı vırı satısı idi bu kişilerin ellerinde var ve bu kişiler sahısların bilgilerini parayla alıyorlar bilgisayar korsanlarından. Bu ciddi bir kazanc kapısı bu insanlar icin, haberlere bile cıkmıstı...Sizin masumca üye oldugunuz kariyer siteleri, hatta ciddi gördügünüz bazı sınavlarda basvuru yapmak icin mecburen siz istemeseniz bile üye oldugunuz sitelerden...Bundan kurtulus yok yani, numarayı engelle engelleyebiliyor isen.

Esin de cahil cahil konusmus...Alttan alttan da ima yapmıs, cahile laf anlatmak en zor is. Allah sabır versin...

ne ima etmiş üstüne durmadı yani

kafa buldu benle gibi geldi bak meraklandım şimdi

yani gülüp geçtiydik

eşi ile ilgili yorum yapan baska gormedıgımden uzerıme alındım, bana ise, hoş olmamış. eşim sadece sordu ne var bunda, kızma smıleyını yapmam cıddı sekılde ofke belırtmedım, zaten oldukca gulerek anlatıyorum, bana degılse de kusura bakmayın yanlıs anlamısım.

Ben senin yorumunu okudugumu hatırlamıyorum can, konu sahibesi bana gelmiyor sana niye geliyor gibi bir sey dedigini yazmıs esinin onun için dediydim...

iphone unuz varsa engelleyebilirsiniz

mesajı açın sağ üst köşedeki kişi bilgisine tıklayın açılan ekranda en altta bu arayanı engelle seçeneğini işaretleyin bir daha o arayandan sms veya çağrı almazsınız

ben bayadır bu konuda çok rahatım artık hemen hemen hiç spam mesaj almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…