- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Bu iyimis yine, bizim E-Mail e bi arkadaslik(evlilik icin falan) sitesinden günde iki kere mesaj geliyor, yok sundan mesajiniz var bundan mesajiniz var, tanisalim, cok yanlizim bilmem ne... Adamla birbirimize girecez hic yoktan... Kurtulmayi bilen varsa bende faydalanayim...
onlar dıkat et aynı sıteden farklı maıl adreslerınden gelıo her gelenı usenme engelle bı sure sonra bıtıcek kör olasıcalar..ınsan kendını bı zan altında hıssedıo benım bugun telıme bılmem ne buyutucu bılmem ne oyuncagı dıe mesaj geldı bı kotu hıssettım sankı ben ılgılenıorum gıbı töbeler töbesı
Ben ilk mesaj geldiginde esime cattim
Oda gercek olsa ortak mailimizimi veririm diyorHahaha biliyorum ama olsun catmis olayim ki ayagini denk alsin Simdi gelince seninkiler yazmis yine diyom Bitmek bilmediler yaaa
bende kibten mesaj atmıştım düzeltin diye sizemi geldikonunuzun başlığıını düzelttim. bilginize
Evet yaaa bende esime diyorum bak ikimizinde adini biliyorlar(soyisimi bulamamislaren kötüsüde adım ve soyadınla geliyor
arasam utanıyorum vallahi ya
bugün ankara kod numaralı bi numaradan geldi
zıkımlar
evet. kibleri görüp gerekeni yapıyoruz.bölümlerimizin tabii.bende kibten mesaj atmıştım düzeltin diye sizemi geldi
kızlar bumu demeyin ne olur gerçekten bir senedir hergün gelen bu mesajlardan bıktım
bir termal kemerle başladı herşey başkada alışveriş yapmadım ben tvden
başkada biz hiç böyle bi ürün almadık yani gerçekten saçma sapan şeyler zaten
hani şu gelen şey mesajlar varya ben bunlardan nasıl kurtulcam ne yapmam gerekir
hemde farklı numaralardan geliyor
ve hergün
hatta bazen günde 2 kez fenalık geldi yeminlen
hah bide konunun adı niye öyle oldu
Vallah banada girmem icin sifre yolluyorlar, girip sövüp cikayim diyom ama bidaha hic kurtulamam diye tirsiyorumonları hiç sorma zaten
internetten belli siteden alaydık olmaz diyorum
arada mailede geliyor o nasıl oluyor bilmiyorum
gelen giden çok oldu bu aralar maillerini açtılar virüsmü bulaştı ne oldu duymuştum sanki emin değilim oluyormuş herhalde
hedef gene benim bana kızlardan teklif geliyor
işinize yaramam diye mail atsam korkuyorum
operarörunuz ne acaba ona göre cevap yazıcam
dedektif yaptı bu kk bizi napakEvet yaaa bende esime diyorum bak ikimizinde adini biliyorlar(soyisimi bulamamislar) emailimiz öyle zaten diyor sende kk ya takila takila yakaldigin biseyde bana catiyorsun diyor
Benim mailime geçen gün cıbıldak bi teyzenin fotoğrafı geldi, üstünde de beni test mi ediyosun yazıyodu
evet. kibleri görüp gerekeni yapıyoruz.bölümlerimizin tabii.
Benim mailime geçen gün cıbıldak bi teyzenin fotoğrafı geldi, üstünde de beni test mi ediyosun yazıyodu
avea
operatörunu tası bende vodafone da cok gelıyordu turkcele tasısım firmalar numaraları böyle şirketler ile paylasıyolar gıbıme gelıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?